Педиатър Йосиф Йосифов

• 38 950
  • 348
  •   1
Отговори
# 135
elektra_86,не е заяждане.Просто вие,родителите посещаващи този "доктор",трябва да осъзнаете,че щом ви лъже че е доцент,щом няма кабинет,щом ви кара фиктивно да записвате децата си при други педиатри и още много "щом",то трябва да ви светне  Bulb!!!Децата ви не са лабораторен експеримент,за да им дава този човечец сокчета и още куп гадости на по 10 днии да е така добър да седи и да чака реакция.The choice is yours!

# 136
  • Видин
elektra_86,не е заяждане.Просто вие,родителите посещаващи този "доктор",трябва да осъзнаете,че щом ви лъже че е доцент,щом няма кабинет,щом ви кара фиктивно да записвате децата си при други педиатри и още много "щом",то трябва да ви светне  Bulb!!!Децата ви не са лабораторен експеримент,за да им дава този човечец сокчета и още куп гадости на по 10 днии да е така добър да седи и да чака реакция.The choice is yours!
smile3501

# 137
Детето не записано фиктивно при другата педиатърка. Тя също го следи и е запозната и с работата на доктора. Той попълва картон, който всеки месец и представям и на нея.

# 138
Няма смисъл да си пишем глупости повече.Вместо да обърнеш внимание на най-важното от това,което съм написала,а именно,че децата ви не са лабораторни експерименти,ти ми разправяш,че доктора бил водил стриктен картон.Да са ви живи и здрави децата и дано никога нямате проблеми заради тази ви смелост да се доверите на човек като доктор Йосифов!

# 139
Иринке, it's sleeping тиме! Go to sleep, please, вместо да изказваш мнения - "лабораторните експерименти" вече си легнаха!  Joy
Едва ли си толкова добронамерена... На моето дете не му е педиатър д-р Йосифов, но пък мисля да му издиря телефона и да си поговоря с него - може пък наистина да е толкова иновативен, колкото го описват майките по-горе. Затова..., мисля да си замълча до тук. Направи го и ти. Темата е със съвсем друга насоченост!

п.с. Много ми допада изказа ти!
       И още нещо - когато има препинателен знак, винаги се слага "интервал" след него! Благодаря!

# 140
  • Видин
Тиме ти е на теб да си лягаш май  Crazy И що все нерегистрирани люде пишат тук  newsm78

# 141
Това с тези лаборатовни експерименти е прекалено! Едва ли има майка, която гледа по този начин на детето си! Доктора подробно обяснява защо предпочита едни методи пред други и рядко майка, която е имала контакт с него е останала недоволна. За мен това е важното - че хората които са му са се доверили са доволни и децата им са в чудесно здраве, а не разсъжденията на хора, които не познават човека, а го изкараха какъв ли не.

# 142
  • Видин
Добре де, как ще отговорите на това, че не е доцент и има фалшив печат  Tired

# 143
Може и да няма фалшив печат. Ами ако просто не се е хабилитирал в България и затова го няма в списъка ? Не съм сигурна как стоят нещата, но другата седмица като дойде ще го попитаме.

# 144
Иринке, it's sleeping тиме! Go to sleep, please

Е,щом толкова учтиво ме молиш,как да не ида да си легна Wink

И още нещо - когато има препинателен знак, винаги се слага "интервал" след него! Благодаря!

Искаш да кажеш,че след като сложа точка например,след това трябва да има интервал ли newsm78 Ми ок.    Така добре ли е?    Или пък така?

Тиме ти е на теб да си лягаш май  Crazy И що все нерегистрирани люде пишат тук  newsm78

Joy Joy Joy

Може и да няма фалшив печат. Ами ако просто не се е хабилитирал в България и затова го няма в списъка ? Не съм сигурна как стоят нещата, но другата седмица като дойде ще го попитаме.

Моля те,след като го попитате,публикувай,ако не те затруднява отговора на доктора тук.

# 145
  • Sofia
И на мен ми е интересно какво ще каже! Ще чакам да пишеш после.  Simple Smile

# 146
Преди да питате "доцента", къде и как се е "хабилитирал", искам да внеса няколко пояснения. Първо, титлата Доцент, съществува в само някои от страните от бившия социалистически блок, както и в скандинавските страни - справка в http://en.wikipedia.org/wiki/Academic_rank . Елементарната логика подсказва, че тези страни или са в ЕС, или имаме спогодба с тях за признаване на научни титли (примерно Русия). Идва следващия въпрос, ако хабилитирането е станало в чужбина (да речем в някоя от посочените страни), защо дипломата за хабилитация не е легализирана, което щеше да бъде отразено в линка, който постнах вече. Второ, защо аджеба сте готови да повярвате на всякакви лъжи и увъртания, но не и на самата истина, а именно, че човека е МОШЕНИК. Остават отворени и въпросите какво преподава в НБУ и в МУ и защо го няма в списъка с преподаватели.
Но, понеже браним проверката на фактите докрай, влизаме в scholar.google.com - търсачката за академични статии и трудове и търсим последователно Yosif Yosifov и Iosif Iosifov. Проучването показва, че няма нито една публикувана статия с такъв автор, д-р по педиатрия. Това показва, че хабилитация в чужбина е меко казана имагинерна.
И понеже "доцента" ми е до болка ясен,  имайки стълкновения с него тук-там, питайте го защо е натирен от всички болници в СТРАНАТА, които не искат и да чуят за него.

# 147
Истината е относителна. Всеки си избира тази, която му струва най- добре. Wink
Не знам как стоят нещата с доктора, но за сега виждам гледната точка на човек, който явно си е имал противоречия с него и гледа да го очерни по какъв ли не начин.
И между другото защо влизаш като гост?

# 148
[И понеже "доцента" ми е до болка ясен,  имайки стълкновения с него тук-там, питайте го защо е натирен от всички болници в СТРАНАТА, които не искат и да чуят за него.
[/quote]

Г-н Познавач, ако имате да кажете нещо, което ще помогне да излезе истината наяве, ако не Ви е страх/срам от нещо, е редно да влезете в профила си и тогава да пишете тук, а не да се криете зад анонимността и да правите разкритията си. С намеци доникъде няма да стигнем. Кажете името си, кой сте, с какво се занимавате и откъде имате горецитираната информация. Защото иначе на мен нещата ми изглеждат така: недоброжелател плюе доктора и неговата практика, умирайки си да има поне 1/5 от неговите пациенти и признателност на родителите... и си пише ли, пише тук, самотен в празния си кабинет, вместо да преглежда пациенти...
Дано не съм права - опровергайте ме! Но не зад ника Познавач /гост/.

# 149
  • Видин
Не познавам лекаря, не искам и да го познавам, но само от написаното тук се втрещих!Няма сила на света,която да ме накара да дам сок на двуседмично бебе или да го сложа в бънджи на 3 месеца, при положение, че на самото бънджи пише 6+   Peace
Спирам да коментирам и ще чакам отговора на "доктора" Peace

Общи условия

Активация на акаунт