Великден наближава, стая за бебе ЮНЧЕ мама стяга!!Тема № 52

• 14 359
  • 275
  •   1
Отговори
# 150
Поли на теб , доктора ли ти каза да ги пуснеш всичките тези изследвания сега, аз моите ги пуснах  още в 4-ти месец?? Иначе всеки месец пускам ПКК, урина,глюкоза!

А за спането, аз никога не съм можела да спя до късно, още от дете, не съм от поспаливите, никога през живота си не съм спала до 10ч, дори да съм била на дискотека до 4-5 сутринта в 8 най-късно съм се събудила, странно, но  е факт!! #Crazy

Lili-to успех на прегледа!!

# 151
  • Плевен
Добро утро, и аз съм тук. Закусвам, че после да си пия хапчетата. Вчера ги изпих на гладно и ги върнах, затова днес съм с нова тактика  Wink

anjeelina, мерси за идеята за киселото мляко, ще пробвам  newsm10

Аз мисля да раждам с упойка. Първия път ми пуснаха система и болките бяха кошмарни. Затова сега ще настоявам да не ми слагат, но за болката си искам упойка. Веднъж родих без, взех си дозата геройство и сега, ако има възможност, ще се поглезя малко. Ще говоря с лекарката де. Аз без туй имам един израстък на гърлото и дори да се наложи спешно секцио, пак ще трябва да съм със спинална упойка, че не бива да ме интубират, да не го засегнат нещо.

Ей,somebody, хайде стига ни "дразни" с твоята кротушка дееее.   Praynig  Така ти завиждам.... Това мойто е голям "дзвер", и въпреки, че му е тясно вече, все намира начин да му бута, рита и тормози постоянно  Sad И Андреа беше щура в корема ми ама това бебе бие рекордите значи... И като вземе да ми рита органите и все му викам "Абе дете, виж на другите дечицата какви са кротички, а ти си такова зверче"  Embarassed Поне снахата да е кротка, нали противоположностите се привличат.  Hug

Гъди, ти с чубрицата, а аз преди бях така с черния пипер, на всичко го слагах и си мислех, че върви на всяко ядене. Но сега, като ме хванаха тези киселини и спрях почти всички подправки. А пък снощи така ми се опитваше биричка от на мъжа ми, ама пак заради тях, не посмях, само малко си близнах. Ех, големи жертви заради тези деца правим... Sad  beer

Лили, успех и от мен!  Peace

Хайде лек и усмихнат ден на всички.

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 09:28 от anyto

# 152
  • Варна
ДОБРУТРУ БРАТСТВО.
Докопах се до компа на шефа да ви по-прочета малко. Има от всичко.
МОЙТЕ ХОРА СА НА ПОЛУФИНАЛ  yesyes Drunk- поне нещо хубаво ми се случи тия дни.
Някой беше писал са Варненска среща, обаче то тия дни нямаше ли лекция на 9-месеца, която да ползваме като оправдание за среща.
Усмихнат ден на всички.   bouquet

# 153
Добро утро,
И аз съм от ранобудните, всяка сутрин ставам в 7 часа да приготвям детето за градина, а мъжа ми я води.
Успех на всички, които днес са на преглед!
Да ви кажа аз от снощи имам една болка, не много силна, много ниско в ляво почти към свивката на крака, пих Но-шпа и 2 Магнерот, но мисля ако до след обяд продължава да се обадя на докторката.

# 154
Добро утро и  от мен.

the1, вчера беше писала, че имаш много болезнен цикъл. Моят беше същият- всеки месец първите дни си седях вкъщи, разкъсвана от зверски болки, колабирала съм, лежала съм в болница...с две думи истински ад ooooh! Още тогава пробвах различни методи и техники за справяне с болката- дишане, масажи- някои имаха ефект. Лекарствата почти не ми помагаха, да не говорим, че цикълът ми продължаваше 7-9 дни....Първоначално през пубертета лекарите смятаха, че започна ли да водя полов живот, може би нещата ще се нормализират. Е нормализира се само редовността- на 30 дни. След това ме убеждаваха, че като родя нещата ще се оправят.
Като забременях с Кати направо се родих- девет месеца никакви неразположения от този вид, след това още шест месеца никакъв цикъл /въпреки че, кърмих година ми дойде 6 м. след раждането/.... Тогава направо се учудих, нямаше никаква, ама никаква болка, та така и до миналия септември, когато забременях.
Болката при раждането поне при мен през 80% от времето по нищо не се различаваше от това, което съм изпитвала по време на месечен цикъл.

Тук има полезни неща:
http://www.biberonbg.com/info/dishane_rajdane.htm
http://www.babycentre.co.uk/
http://www.mamaiaz.com/story.php?id=1929
http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=&id=337
http://www.mariamm.ru/doc_453.htm

gamby, честито!
Lili-to, чакам да се отчиташ после.
dari_sari , имах такава от дясно, вчера беше от ляво, пих и аз но-шпа и магнезий, не помогнаха, и миналата седмица като ходих на лекар ми обясниха, че се разтягали ставните връзките и сухожилията.

# 155
dari-sari, аз съм с тази болка само,че от дясно почти от самото начало - магнерота трябва да те оправи!! Не е страшно, Франчи го е обяснила добре!!

Anyto, твоят мъж може да  е толкова бесен от Гинипрала, аз нали ви казах, че след всяко хапче Гинипрал/общо 3 съм приела/, корема ми се разпъваше на всички страни от беба, не стига ,че на мен не ми беше добре, ами и тя откачаше от него и риташе по половин час без да спира, докато на мен ми изкачаше сърцето от тъпото лекарство! Както го спрях всичко си стана по старому!!

# 156
Somebody, да доктора ми каза да ги пусна тези изследвания сега, единствено той ми каза да пусна стерилна урина САМО, но понеже имах направленике за обикновена пуснах и обикновена, а пък антителата си им беше време аз съм с RH- фактор и се прави такова изследване м/у 28-32 седмица, но и за него доктора още от самото начало ми каза кога да го пусна. По-досадното беше, че пуснах отново СПИН, васерман и хепатит Б, бях ги правила през 2 месец на бременността / ноември месец/, но тогава ми трябваха във връзка с едно изследване свързано с бременността. А сега ги пускам , защото важат 6 месеца към момента на термина, т.е. моите ще са изтекли към датата на термина. Същото относно валидността на тези изследвания ми го бяха казали и в Клиника Щерев / че важат 6 месеца/, когато проучвах възможността за раждане там.
Другото, което предстои е отново вл. секрет ooooh!- въпреки, че досега вкл. и последния преди 2 месеца беше без бактериален растеж.

# 157
Добро утро от мен

И аз да се  "оплача" от моето зверче , много рита и то доста силно вече , днес от сутринта ме рита ниско долу и направо ми събира погледа , също неприятно ми е когато натиска ребрата м и, предполагам колко му е тесничко вече . Сещам се док на ФМ ми каза че момченцата по-принцип били по-активни ... явно това се отнася и за моето мъниче  Heart Eyes

Аз имам един въпрос , към коя марка козметика сте се насочили за бебчетата ??  newsm78

# 158
  • Варна
Франческа Салиери - благодарим.
Ади Варна морето на срещичка: / Варна
23.04.2009 г. – 10.00 ч. в Capella Play, (МОЛ Варна, бул. “Вл. Варненчик” 186) – Елена Василева, акушерка, Училище за бъдещи майки “МА-МА”, София ще представи темата “Подготовка на дома за бебето. Задължителни и препоръчителни покупки”./

# 159
Здравейте и от мен, Мами!!!

Lili-to, успех и после да разказваш.

Момичета, снощи ходих в Тина Киркова да видя моята приятелка, която роди в неделя. Прекрасна е малката принцеска. Много спокойна и тиха,......................невероятна. Чак му викам на моя, че искам вече и аз да си гушкам бебока. Толкова хубаво и мило ми стана!!!

Красив, усмихнат ден!!! Hug

# 160
Франческа, Somebody благодаря ви за отговорите,сега съм по-спокойна.
За козметика мисля да купя на Бюбхен. Всъщност само това ми остана да купя и памперси +мокри кърпички.

# 161
  • Варна
И моето бебче е диваче, но аз предпочитам да ме подритва, отколкото да не го усещам. Толкова е диво, че чак ми е натиснало някъв нерв и сега десният ми крак още небачка и едвам вървя, но не ми пука важното е на Златото да му няма нищо, аз ще търпя.
Май се поунесох с писането, ще зема да бачкам малко. До после ако успея пак да се докопсам до форума.

# 162

Аз имам един въпрос , към коя марка козметика сте се насочили за бебчетата ??  newsm78

Аз ще ползвам или Себамед или Бюбхен- едно от двете ще е !! newsm78

# 163
Добро утро.

Гамби, честито cheers!!!

Аз пък въобще не усетих упойката като ми я слагаха, даже не разбрах, а така се бях стегнала да не мръдна. Пълната ми се струва доста по-опасна, ама знам ли  newsm78. А за усещането , че ти ровичкат не трае дълго, защото на петата минута най-късно вадят бебето и после ти го показват,започваш да се усмихваш, мислиш си разни работи и вече не обръщаш внимание ,ч е някой те пипа.

Сънувах, че една приятелка така силно ме натискаше по корема и не иска да ме пусне. Толкова се уплаших и отидох в полицията да подам жалба  Crazy, големи глупости.

Минди, не съм решила още за козметиката, но и аз купувам само Лосион за тяло и  нещо за къпане. Крем за дупето ползвам само при нужда и то Бочко, винаги е вършел чудеса. Бюбхен нещо не ми мирише добре, ама  Себамед и той, та май повредата е в мен.

# 164
  • Germany
Здравейте и от мен. Аз много рядко ще се включвам, защото сме в луд ремонт ooooh! Днес ни сменят дограмата и използвам времето да прегледам темичката. Момичета защо така с тези болежки...Дръжте се, има още време до юни. Аз ще стискам до края съм решила, защото къщата ми е разбита Wink Хубаво си говорите за упойки и малко ви завиждам, тук такива неща няма. Моят лекар е привърженик на скандинавската медицина. Бременността е нещо естествено и ако нямаш проблеми намесата му е минимална през цялата бременност. Понякога и аз се шашкам дали всичко е наред, а и като ви чета какви неща знаете, но от друга страна си карам работата и не се напрягам в мислене за подробностите. Стискайте ми палци да приключим скоро с ремонтирането, че сме като в дядовата ръкавичка в момента и да не родя рано, рано, че се скъсвам от работа по цял ден (на мен няма кой да ми помага и всичко сама си върша с почистването). Пожелавам ви здраве и спокойствие Peace

Общи условия

Активация на акаунт