Отговори
# 225
  • София
valiakuz, ние изведнъж се оказахме извън София за уикенда, та ще извиняваш. Опитах се да ти пиша ЛС, ама ти е пълна кутията - и преди беше така - изтривай си, да имаш място.  Embarassed

ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ

Съобщение - 09.05.2009г.

“Топлофикация София“ ЕАД уведомява клиентите от всички микрорайони на ж.к „Люлин” и ж.к „Обеля - 2”, че поради извършването на планов ремонт в Отоплителна централа “Люлин”, ще бъде спряно топлоподаването за времето от 0.00 часа на 25 май 2009 г. до 24.00 часа на 26 май 2009г.
Поради извършването на планов годишен ремонт по топлопреносната мрежа  ще бъде спряно подаването на топла вода в 28 сгради от ж.к “Надежда” – 6 част за времето от 11 май  2009г. до 16 май 2009г. Спирането на топлоподаването е обявено своевременно с уведомления, залепени във входовете на засегнатите сгради.
За извършване на планови реконструкции по топлопреносната мрежа ще бъде спряна топлата вода в 85 сгради от ж.к «Люлин» - 8 и части от 9 микрорайон за времето от 25 май 2009г. до 10 юни 2009г. Спирането е обявено своевременно с уведомления, залепени във входовете на засегнатите сгради. Няма да се спира топлата вода в 12 поликлиника и в блокове №№ 911, 912,909, 910, 913, 954, 955, 956, 957.
Поради извършването на планов годишен ремонт по топлопреносната мрежа  ще бъде спряно подаването на топла вода към 84 сгради от ж.к «Люлин» - 2 и части от 1 микрорайон за времето от 10 юни 2009г. до 22 юни 2009г. Спирането ще бъде обявено своевременно с уведомления, залепени във входовете на засегнатите сгради. Няма да се спира топлата вода към блокове №№ 001,004, 005, 010, 011, 012,020, 20-то ОДЗ, фирма «Гран при» и Окръжно електроснабдяване.

“Топлофикация София”ЕАД поднася своите извинения на засегнатите клиенти, за неудобствата, които ще им бъдат създадени.

Пресслужба “Топлофикация София”ЕАД

# 226
  • София
Ееееееееее Раде, как го измислихте  Cry
Ние няма да можем да дойдем, защото тогава е кръщенето на Владко  ooooh! Rolling Eyes много ме  е яд  Crossing Arms

# 227
Здравейте, момичета! Влизам да ви се похаля, че на 24.04 се роди малката Елизара. НЯмам никакво време да сядам на компа, че първия месец е голям зор май. Имаме си и колики, въобще пълна програма. Имам питане: някоя мама, която ползва слинг има ли сред вас? Че ми трябва показно на живо Simple Smile тъкмо да го комбинираме с кафенце и разходка Simple Smile А някой ден като ми отпусне малката повече време, може и да попрочета темичките, които изпуснах докато ме нямаше  Hug

# 228
  • София
brilliantine Честито  bouquet
:

Да е жива и здрава и много весело дете !

# 229
Рада, разбира се че сме там, на веселбата, ще ти пиша като преведа парите!

# 230
  • гр.София, далече, далече на Запад
Eй, пак само хубави новини ей!
Първо, Раде свалям ти шапка мила - страхотна инициатива. Избрали сте много подходящо място! ще направим всичко възможно и ние да се присъединим към инициативата.
brilliantine , на теб честито малко розово щастие! Да ти е жива и здрава принцесата, да расте умна, красива и добра за гордост на родителите си. Аз все още ползвам слинга, ако имаш затруднения пиши ми и ще ти обясня. Аз съм във 2МР, ако има нужда ще се срещнем някъде да ти покажа.
Хубав и слънчев ден на всички от нас!

# 231
brilliantin-честита рожба,много здраве и късмет

valiakuz-относно еднократната помощ се получава от социални грижи след като
- ти е издаден акта за раждане от общината-около 20 дни след раждането
- подадеш молба в соц.грижи с копие от акта за раждане,копие на айбан на банкова сметка и лични документи на родителите-около месец след това
Хубаво е тогава да си подадеш и документите за детски надбавки,ако дохода на член семейство за една година назад не надхвърля 350 лева.
Документите се попълват и от двамата родители,ако майката е семейна,така че е добре да си ги вземеш предварително от соц.грижи-детската градина зад общината.

Да ви се похваля-накрая видяхме бебчо,ще си имаме още една девойка,много жени и малко мъже вкъщи.И кучето ни е женско,така че сме 5 на две.

# 232
най-накрая качих снимки,така че може да ни видите,само дано се отворят
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=376557

# 233
  • София
Бети, имаш много красиви дечица   bouquet

# 234
brilliantine , честита радост! Да ти е жива и здрава принцесата, да расте умна, красива и много, много послушна!
Бифана, поздравления за организацията.Все още не сме наясно дали няма да пътуваме точно тогава, но като се разбере със сигурност, ако сме тук и здрави, ще се включим с радост.
Бети, много са ти красиви каките, а малкият Кико също е сладур с тези къдрици, пу-пу. Честито розово щъркелче, пък да му мисли татито за женското мнозинство.  Simple Smile
Ти в ІV м.р. ли си? Май съм виждала каките около последната спирка на тролей 7. Аз също съм в тази част, ако искаш да се уговорим за кафенце на лични.

# 235
  • София
valiakuz , пощата ти е пълна. Изтрии някое друго съобщение
Бих те посъветвала за помпата да изчакаш до раждането, ако имаш кърма ще ти я купят и донесат, да не даваш пари на вятъра. Аз така моята въобще не я ползвах и я дадох на друга мама.
за памперсите няма 0+  Joy почват от 2 , 3 и т.н  гледат се килограмите, но винаги са поне от 3кг значи двойката  Peace

# 236
  • София
Хайде, момичета, активизирайте се. Ще бъде страшен купон и с мнооооого, мнооого изненади и подаръци. А водещите  smile3508 . Сигурна съм, че ако пусна снимка на батко Галин, веднага ще забравите другите ангажименти.

# 237
  • София
Раде, стига си ме дразнила  gydi ще взема да отложа кръщенето на малкия така  Rolling Eyes

# 238
Благодаря за поздравленията, момичета.  bouquet

# 239
ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ
ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС ОТНОСНО БЕБЕШКО ЛЕГЛО
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ВСЕКИ КОЙТО МОЖЕ ДА ИЗКАЖЕ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА
значи предстои ни покупка на легълце
понеже искам да си имам шкафчета и повивалник съм се спряла на 2 модела на 2 фирми
и 2та имат люлка-мисля че това е важно, стават на юношеско легло , Деси макси има 2 нива а на Джордж трабва да се пробият дупки за да се направи ниво 2ро за матрак
така значи 1 модел е Деси макси на турската фирма Дизайн бейби
http://www.dizainbaby.com/bg/maxi.php
и 2ри модел е Джордж на Дибо-Бг фирма е
http://www.dibobg.com/products.html
ако някой има такива легла да сподели
и 2те са нестандартни -70/110 е дибо а 70/130 е Деси Макси
споделете нужно и важно ли е да има нива-аз мисля че е , и за люлката
а също важно ли е да е подвижна решетката -то май и при 2та модела не е
и още важен въпрос-МАТРАКА
мек или твърд и ако някой има Магнифлекс-заслужава ли си парите -150 лв струват
ми това е мерси на всички които ще ми обърнат внимание Simple Smile че не мога да реша какво е най-добро
Поздрави и хубави разходки в този слънчев ден 

Общи условия

Активация на акаунт