Отговори
# 240
valiakuz ,моя матрак е кокос-пяна-кокос.Не си струва скъп матрак,защото скоро пак ще го сменяш,а и като започне да го опикава....За леглата съм без коментар(не съм информирана)

# 241
Валя,нашето матраче е на Магнифлекс.Определено си заслужава парите-има лятна и зимна страна,противоакарно е и дишащо.Ще го ползваш поне 4 години.Не потъва.Аз лично съм много доволна.

Нашето легло също е нестандартно.Забравих фирмата,но ще потърся и ще ти кажа.По принцип е важно решетката е високичка,люлката не е особенно нужна,защото така или иначе повечето бебета заспиват на гърдата или със шишето АМ,но ти си решаваш.По принцип долколкото съм чувала,леглата на Дибо,не са особенно здрави,за другата фирма не знам нищо.Гледай сглобките да за сдрави и по възможност да има повече дървени части,защото тези дето са от ПДЧ,разглобиш ли ги веднъж,няма 2-ри път.
За дупките-удобно е да има 2 нива,защото след раждането е добре да си спестяваш навежданията и вдигането на тежки неща,но ще е от полза до 3 м
,започне ли да се обръща ситнежа,трябва да го звалите на долното ниво.

Надявам се да съм била полезна Peace

# 242
  • София
Аз мога да кажа, че леглата на Дибо или поне George с което сме и ние са си много здрави  Naughty
Нашето е такова , но там където е вратичката го поръчахме да е с шкафчета и определено е много по удобно и събираш повече неща  Peace
За решетката не е подвижна, но то става на юношестко и това не е проблем, единствено като почне да става малчо става вече ниско, за това обаче ние имаме подвижна кошарка  Flutter
Дюшека ни също е като на Деси кокос -пяна  -кокос и сме доволни. Със сигурност има и по - хубави и по - скъпи , но дали си заслужава за няколко месеца да давате толкова пари и после да слагате по - големия  smile3506
Люлката на това легло е с механизъм, можеш да го застопориш като не я ползваш.

# 243
Ами незнам,за Дибо само съм чувала,не съм ползвала и не мога да кажа със сигурност,но определено с чекмеджета е много по-удобно и нашето е такова.

А защо матрака да се използва само няколко месеца newsm78Ивон спи вече близо 2 год на него и поне още 2 ще спи,така като гледам.Бая си е големичък.После и второто ще гледам с него Peace,вместо да копувам пак.

Нашето легло е това,но не е на колелца и е цвят бук.Горната част на решетката е подвижна,на снимката е свалена.Чекмеджетата са много големи и удобни.Дървено е с изключение на ракличката и чекмеджетата:
http://baby-market.911.bg/a2/offers.asp?p=2076793&id=5168

# 244
  • София
Ами като махнеш шкафовете става по-голямо леглото и няма как да сложиш малкото матраче.

# 245
Е да,ама ще го махна поне след 1 год(по-скоро Ивон ще махна) и после и 2-рото ще спи вътре и чак тогава ще го махна.Тя Ивон така се мята нощем,че ние обиколниците не сме махнали още,пък камоли решетката. Laughing

# 246
Е да,ама ще го махна поне след 1 год(по-скоро Ивон ще махна) и после и 2-рото ще спи вътре и чак тогава ще го махна.Тя Ивон така се мята нощем,че ние обиколниците не сме махнали още,пък камоли решетката. Laughing
e така да,но аз след месец сменям леглото за да свиква баткото,а бебето после минава в неговото креватче.За мен повече от 70-80лв. за матрак са вече изгъзици...сега сваляме памперс-то е пикане,пикане.....

# 247
За свалянето на памперса не ми се говори ooooh!С акането някак си се оправяме,ама с пикането,халхабер си няма да казва,а я държа по гащи през деня newsm78Напикава се,сваля мокрите,вади си сухи от чекмеджето,обува ги и пак до следващият път Crossing Arms

Ние друго легло няма скоро да купим.Живеем с майка ми,а в една стая няма как да сложа спалнята,детско легло и бебешко креватче TiredТа Ивон май ще се пренесе при нас,а бъдещото бебе ще спи в леглото или пък обратното Thinking

# 248
  • София
Ние от два месеца някъде не спим вече на креватчето, защото като се изправи и става опасен , затова казвам няколко месеца  Rolling Eyes
За памперса .....  Crazy за сега се учим на гърнето да свиква

# 249
ние нямаме отдавна издънки с пикане и акане,но като спи през деня не слагам памперс и се опикава,а нощния му често изпуска сутрин,а аз нямам сили да ставам нощем да го сменям

# 250
  • София
Аз съм много доволна от леглото на Мими.Беше с решетки от двете дълги страни,а от двете къси -с табла.На най долното ниво като се изправи детето по никакъв начин не може да го прескочи най малко до годинка и половина-две.Освен това таблите не се сваляха,а само две пръчки имаше,които се свалят.И детето излиза през тях.В същото време останалите пръчки от решетката си стоят и не позволяват да падне.

# 251
  • София
Аз съм много доволна от леглото на Мими.Беше с решетки от двете дълги страни,а от двете къси -с табла.На най долното ниво като се изправи детето по никакъв начин не може да го прескочи най малко до годинка и половина-две.Освен това таблите не се сваляха,а само две пръчки имаше,които се свалят.И детето излиза през тях.В същото време останалите пръчки от решетката си стоят и не позволяват да падне.
Нашето легълце също беше такова, също бях много доволна. Peace

# 252
  • София
Да,нашето сега е при друго бебе.А го взехме втора употреба Grinning.Много здраво излезе.аз бях и със секцио и горното ниво ми беше идеално.
Мацки,да се похваля,че вече имам готова и монтирана кухня и трапезария.Не мога да и се нарадвам.

# 253
Незнам какво е леглото на Мими,ама дано сме били полезни на питащата мама LaughingИначе и от нашето на Ивон и е доста трудно да прескочи.Но когато това стане по силите и,се надявам вече да има достатъчно акъл,за да знае,че ще падне newsm78

Ние сега се прибрахме от разходка.Ивон си спа в количката за първи път от 1 год насам, а аз си поседях в парка.Тук в Сандански е супер-чистичко,тихичко,ама и много топличко.

Валенце,честита кухня.Снимай да я видим Hug

# 254
  • София
Да кажа, че на Калин леглото (дадено ни е), е с решетки от всичките страни, засега е много удобно. Сложили сме обиколник на решетките към стената и към вратата на терасата, най-вече да му пази завет. Понеже спалнята е до леглото на Калин (в 1 стая сме  Embarassed ), решетката е много удобна - виждам веднага какво е положението. Като започне да се движи повече ще се разбере колко е удобно с решетки от всички страни, но засега е супер.

Мамита, събирам информация за чешми и тоалетни, че вече сме по цял ден навън (не преувеличавам). Засега съм намерила една чешма до Т-маркет (Принцес), а информация имам за тоалетна в кафето до бл. 815 и едното кафе (към аптеката) зад мебелната, но за 00 с количка като съм сама просто не виждам как става, та засега се прибирам до у дома за тази цел - много тъпо... Споделете вашия опит   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт