Отговори
# 255
зелено човече, единственото място по мои спомени, на което няма да  направят кисели физиономии  е в Билла и тоалетната на Шел на кооперативния пазар!

# 256
  • София
Подкрепям Цвети, във всеки голям магаазин има тоалетни, на кооперативния има на пазарчето зад търговския .Като бременеех открих всички възможни  Blush Има една и на пазарчето в осми , който и да питаш на двете сергиики там ще ти я покаже, че не знам дали ще я обясня правилно  newsm78 - до Малкия принц има нещо като вход и магазин навътре , който го държат арабки, покрай тях минаваш навътре и там е WC-то  #Crazy дали го обясних добре  Embarassed

# 257
зеленко,а мен питаш ли ме как ми е?!?Стоя жадна,защото при нас е кофти.Ако видя зор,вземам нечие колело и ходя до едни храсти  по булеварда
До училището ни има храсти и вземам детето за да ме покрива-все едно то пика...ама няма начин-до 5ет. пеша с дете....НИКОГА!!!!!

# 258
Ох, Деси, разсмя ме! И аз имам същия проблем, не са ми добре бъбреците и постоянно ми се пика.

# 259
Деска, ти съвсем  си го закъсала! Hug

# 260
  • София
А добър ден bowuu Гледам,никой не се е затъжил за мен Crossing Arms,явно не усещате моята липса Mr. Green
Да се похваля,днес ходих до Джъмбо с кака Flutter,купих подарък за племенника,че има скоро рожден ден,и на моите деца едни красоти..........,повече не искам да ходя там,че много скъпо излиза.
С това хубаво време,не мога де се прибера,по цял ден на вън,направо вече ми се иска да завали,за да си стоя вкъщи.Не ми стига време за нищо.Това лято може да ми се отвори парашута за море Party,от детската градина организират лагер,и съм в колебание слабо,дали да не си взема децата и да отида Rolling Eyes

# 261
А, не така-на мен ми беше мъчно и плаках  Cry Hug Hug

# 262
  • София
ами какво се колебаеш Wink,естественно че ще идеш!

# 263
  • София
ЦвеТи,  Hug Laughing
Валенцето,не знам,все пак отивам с доста повече деца от моите две Rolling EyesХем искам да отида,хем малко ме е страх,голяма отговорност е

# 264
Ели, отивай нали ще има и други възрастни!
Кажи какво си купи, моля!

# 265
  • София
Ееее и ние не се свъртаме вкъщи с това слънце  #Crazy
Ели,  Добре дошла  Joy Joy Joy
За морето не се чуди, е ще ни липсваш повече ама то май всички ще забегнат на някъде  Crossing Arms

# 266
  • София
Валенце,честита кухня.Снимай да я видим Hug
ето я кухничката ми,нищо особенно ,нито модерно,но е това,което винаги съм искала:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=375581&pid=12173511
Има още довършителни неща,примерно по тавана,но с времето и това ще направим.

# 267
не мога да ви изчета,ей!Ние само се подмотаваме насам-натам....Аз тъжа за всички-за да няма сърдити!
Кухнята на Валенцето е трепач!

# 268
Здрасти мами!Ууууууупс,то Добър вечер станало Blush

Елказелка,как ще да не е забелязал никой,че липсваш Crossing ArmsДаже вчера при рожденниците имаше едно момиче с твоя прякор,ама на латиница и бая се зачудих дали не си ти,ама кат погледнах тук,никой не беше честитил,та явно ти друг ден си рожденничка Thinking
За лагера,какво се чудиш-използвай всеки възможмен случай да се махнеш от тази свинщина в Сф Crazy

Вале,страшотна е кухнята  HugИ аз си мечтая за своя,пък било то и малка,ама кога ли ще ме огрее Tired

# 269
  • София
Кухнята е много  компактна  Peace
Деси, кога ще се видим бе душко  Crossing Arms |Ние вече ще излизаме по раничко , че много жега събрахме тези дни  sweating, даже малкия тази вечер какви ми ги поднесе  Rolling Eyes  cry  Nerd Confounded Tired Face
Татито утре ще отиде да ни запише за детска кухня и като ходим може да ви засичаме  smile3534
Леле със зор изписахме тази тема , дано следващата да не е пак така  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт