Отговори
# 105
  • София
Добро утро, момичета. След прекарана кошмарна седмица, отново съм на линия. Георги направи стоматит и ми изкара ангелите. В момента има вирусен стоматит,та да си имате едно на ум.  През изминалата седмица стигнах до няколко извода, които ще споделя с вас.
1. Зъболекарите в ЕО Дент, са гола вОда. Те не разбраха, че е стоматит. Няколко пъти съм ходила при тях и повече няма да повторя. Просто няма по- некадърни зъбари събрани на едно ясто.
2. Д-Р Райчева постави диагнозата- Господ здраве да и дава на тази жена.
3. Научих единствената аптека, в която все още се правят грануфорин и нистатин. Това аптека Принцес, зад 40 у-ще.
 Това е. Приятен ден от мен.

# 106
Добро утро,мами!!!

И аз не съм влизала от седмица BlushАма с тая скитня,все не остава време за компа.

Бифана,ужасна работа,Добре че,все пак е диагностицирано и сега ви предстой да се оправите и да забравите Heart EyesИзвинявам се за невежеството,ама какво е това стоматит newsm78

Цвети,ти в коя част си?Човек да ви завиди чак,ама благородно. PeaceДано успеете да си я опазите от вандалите Praynig

Добре дошъл на Йоан  bouquetМама бързо да се възстановява  bouquet

Джудже,гадна работа това със асансьора ooooh!Дано се сетят да го оправят по-скоро Praynig

Ами това е,май newsm78Лек ден на всички,ние отиваме да си поскитаме и после я зарязвам на баща и и отивам до Джъмбо с 2 приятелки Party

# 107
Dgudge,с повече деца е прекрасно,само управниците не искат да го разберат и ни прецакват заради ромите,но майната им на тях.Който реши да има повече деца е богат човек-по душа.
Не се отказвай от идеята си.На мен много ми помагат каките и сестра ми ,и майка ми.А като се роди и другото бебче в началото на август вече съвсем ще съм щастлива.На мен живота ми тече сред деца-в училище и у дома.
Аз вече бях с кучето навън.Топло и тихо е .Много усмивки и приятни емоции през този слънчев ден.   Laughing Laughing Laughing

# 108
  • София
Здравейте и от нас  Hug ние след малко ще се понесем по стълбите към слънчицето  Crazy #Crazy
Раде, дано да сте по-добре вече  Praynig Аз прочетох , че и аз не знаех какво е това стоматит, но не разбрах как се предава newsm78 с целувка ли  newsm78 или с мръсни ръце  Rolling Eyes ?
Цвети , Деската те е пропуснала нещо в началната страница, та и аз се заинтересувах къде си  Blush , защото до нас в градинаката с площадката правеха нещо да не е това за което говориш  Crazy
Бети, само така ще му мислим когато си ги имаме , няма не може винаги има как   bouquet

Приятен ден на всички и не прекалявайте с разходките  newsm51

Joy Joy Joy

# 109
Аз съм в седми, в 712 блок!

# 110
Рада, много неприятно това с болестите.
А за асансьорите съчувствам, че аз съм на 10-тия етаж и предното лято нямахме почти месец, не ме питайте и то през август в най- голямата жега, а нашия апартамент е такъв, че до обяд пече и не се живее.

# 111
  • София
Стоматита, вирусния се предава от вирус при много близък контакт. В нашия случай от една настинка се превърна във вирус. Това е възпаление на венците, подуват се и цялата уста, даже и гърлото е в рани. Не мога да ви  опиша какъв кошмар е. Детето не яде, бали го, не може да говори. Температурата е от 38 до 40 градуса. Кошмар. Но Слава Богу вече сме здрави и остава да забравим.

# 112
  • гр.София, далече, далече на Запад
Момичета, сърдечни благодарности  Hug
Мама Саша, Mira_p, Елказелка  Hug
Аз в крайна сметка се отнесох до личният ми лекар, с много молби и увещания ми даде направление  #Cussing out "нямали бе, били изчерпали квотата и били на червено" Да му се доповръща на човек от доктори Sick Добре поне че УНГ се оказа нормален.
Бифанка, стискам палци Георги да се оправи бързо и с по малко болки! Hug
Момичета, няколко пъти вече споменавате д-р Райчева! Явно е добър специалист, може ли който е ходил при нея да ми каже точните и координати. Може и на ЛС.
Джудже, за теб е ясно, ама за количката с бебок не ми е ясно как ще я карате Thinking
Бетти, малко ти завиждам Embarassed Съпругът ми не иска повече деца, а аз искам поне две. Сега водим битки, че да видим кой ще спечели  Twisted Evil
Пожелавам на всички хубав и слънчев уикенд!

# 113
  • София
Цвети,  вие сте до нас  Party Party Party и точно за това говорех и аз , чудех се какво бетонират до градинката  Party Леле остава и да сме се засичали там и да не сме се познали , поне аз  Blush Rolling Eyes
Зита, казваш на мъжо аз се пазя давай смело  Joy и така ще стане работата  baby_neutral Joy
Днешната разходка мина добре  Laughing , слезнахме с кенгурото , количката тати остави в колата и отиде пеша на работа  Rolling Eyes Hug та разгъвахме навън ама е по добре от носене по етажите  Crazy Изчакахме си го навън и ни помогна за прибирането, ама все ще има ден когато ще работи до късно и ще трябва да си го кача  Tired Но стига смче се оплаквали, както каза Вени има и други минали през това  Peace и все пак в 21-ви век живеем  newsm78

# 114
Аз на площадката се радвам вече само от балкона  Confused Вчера бях почивка и изведох Рос и приятелките ми се "чудеха" какво е станало, та ме виждат?! По принцип мама е все с него. То майчинството й изтече, но тя си го "продължи" ! Та едва ли си сме се засичали....но съм си пуснала отпуск от 01 до 10 май и ще се съм ежедневно с него там!

# 115
  • София
Ами ще се оглеждаме тогава  Wink

# 116
а добро утро и от мен!
Бифанче,бързо оздравяване!
Джудже,кофти е.Знам как е без асансиор....Аз трябва да си търся кошница за кола за бебето,че иначе не се виждам с бебето....

# 117
  • София
Ние имаме ама колана ни не се закопчава, че свеки малко го счупи  Whistling

# 118
  • София
Добро утро, мноооооооооооого сте отнесени ей. Писах, че сме здрави, но благодаря все пак за пожеланията.

# 119
Добро утро, мноооооооооооого сте отнесени ей. Писах, че сме здрави, но благодаря все пак за пожеланията.
Embarassed Embarassed Embarassed

Ние имаме ама колана ни не се закопчава, че свеки малко го счупи  Whistling
не го ли ползвате вече?То вие сте големи де  Stop

Общи условия

Активация на акаунт