Отговори
# 120
Здравейте на всички

имам въпросче към вас -малко не е по темата за зъбките и тн което прочетох написано от последните майки , нито е за асансьор-то аз съм в къща та тава не ми е проблем , но 30 год живях на 15 ет и знам колко трудно се качва човек , а с бебе хич и не знам как Simple Smile
та въпроса ми е относно детските кухни в люлин
някой може ли да ми каже къде близо до люлин 8 или люлин 9 има детска кухня или по скоро пункт, или пък някоя частна не много скъпа разбира се Simple Smile Искам от рано да се подготвя:)
благодаря ви на всички които ще отговорят на въпроса ми

# 121
  • София
valiakuz, не знам дали са ти отговорили вече  Blush аз знам зад Билла . Там има една детска градина , там има и кухня  Peace
Деска, ние го ползваме коша, но за кръщенето ще ни подарят голям стол вече и коша може да ти го услужим  smile3525

http://media.snimka.bg/2780/011815536.jpg
Така изглежда, само закопчалката ще видим дали не може да се смени за да се закопчава Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 21:08 от dgudge

# 122
Дани,ако ни го дадеш,ние ще си го поправим-не е проблем! HugХем после ще ви го върнем със здрава закопчалка,за другото незнам  Joy(шегувам се Grinning)
Само да те нафаля,че Влади на тази снимка прилича на теб Wink,пък и да се намазня малко-май и нашия момък ще се казва Влади.
Фаворити са:Влади,Искрен и Камен-в този ред.И все пак още не е твърдо решено,че за 3м. може да измисля още нещо  Simple Smile
И кога ще правите кръщене?Ние правихме навръх 1 РД в Банкя в манастира `Света Петка`.Препоръчвам и с двата крака  Peace

На велик ден бяхме на Кремиковския манастир,но не ми хареса толкова много.

valiakuz,в понеделник ще видя в нашата кухня списъка с ДГ,в които носят Държавна кухня,а ти ще видиш къде ще ти е близо.Часните са по 5 лв. на ден и ти го носят папкането в къщи  Wink

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 22:19 от `Деси`

# 123
  • София
Е ти навреме ни каза, пък и не знам дали ще им е удобно н а всички  Rolling Eyes То ние днес вече запазихме в Люлинската църква, иначе искахме в манастира Св. Мина ама там правят групови кръщенета и се отказахме  Confused
Сега ще видим как е в нашата църква на кръщенето на Лора на Chimi  Wink

# 124
Деси, Влади ми е много любимо име, Камен също- звучи ми солидно и сериозно. Искрен ми навежда асоциации за "Колко е важно да бъдеш сериозен " от Оскар Уайлд.
Ние за това нашия го кръщавахме в църквата в моето село, много ме дразнят груповите кръщенета.

# 125
  • София
Леле Деси, с тези редакции ме накара да се съмнявам в себе си, бях сигурна че прочетох всичко ама не точно  Joy Joy Joy
Аз исках да се казва малкия Даниел ама.... нали да направя кеф на мъж ми и хайде на него  Hug аз съм за Влади естествено  Whistling Само че как ще е Владимир , Владислав , друго не се сещам newsm78
А аз толкова заспала ли изглеждам, че ти заприлича на мен  newsm78

# 126
А аз толкова заспала ли изглеждам, че ти заприлича на мен  newsm78
Joy Joy Joy  не съм го прочела  Mr. Green..... не си заспала,но на тази снимка ти е одрал кожата  Confused Сега не прилича толкова на теб,или поне на мен така ми се вижда  Blush

Само че как ще е Владимир , Владислав ,
тц,ВЛАДИ!!!
Сега като се замисля ще изкоментираме и ВЕНЦИ,пък да видим  Laughing

# 127
  • София
Добро утро дами  bouquet Гледам имена обсъждате,аз исках Камен да е Боян,но баща му не се съгласи,иначе е кръстен на Каменица-бирата Laughing.Кръщенетата и на двете деца ги правихме в Св.Мина в Модерното,много беше хубаво,затваряха вратата на църквата и не пускаха никой да влиза.
Утре явно няма да съм на работа,Камен пак се разкашля зверски,ще го водя при Райчева,дано само този път антибиотика ни се размине Praynig

# 128
  • София
valiakuz, в мазагин Малечко до Европа има обява за частна детска кухня, преди време в темата някой я спомена също, може да каже мнение... Калин е още малък и не сме на тази вълна, но го запомних, защото е близо до нас....

# 129
Ели, дано да ви се размине болното! Ти сериозно ли за името, направо ме разсмя рано сутрин!

# 130
  • София
Ели, дано да ви се размине болното! Ти сериозно ли за името, направо ме разсмя рано сутрин!
Сериозно Laughing,обаче,минахме на Ариана,та една позната му вика Арианчо hahaha

# 131
  • София
Аз так акато гледам , ще имате скоро трето  и ще се казва Ари  Joy
А относно болестите, какво правите все сте болни  Rolling Eyes няма ли някакви подсилващи имунната система витамини ли  newsm78 Аз така по едно време всяка настинка си ми беше гнойна ангина  #Crazy добре че мина този период  Whistling
А за Св. Мина в модерното мислех да ходим да питаме и забравих  Whistling ама нищо . Иначе ние ходихме до Св. Мина някъде след илиенци където са груповите кръщенета  Peace
Аз гледах частните кухни ама там отиват мноооооого пари, ако имате възможност са удобни, но като гледам менюто за тези парички какво ли слагат в супата топчета или в лещата  newsm78 Това си е мое мнение  Peace

# 132
  • София
 Stop
Пие Имунокинд,витамини,и нищо не става.Според мен проблема е в яслата,в смисъл,че много болни деца си ходят на ясла,и така заразяват и другите.

# 133
Здравейте и от мен!Видях за кръщанета пишете та реших и аз да се присъединя.Ние на Съни й го направихме в Св.Неделя в центъра,много беше хубаво,залата е голяма и събира доста хора ние в църквата бяхме 25 души,защото другите не искаха,но място имаше поне за още 10 човека и падна голям смях попа беше един веселяга,абе много съм доволна сега Алекс като стане на 6месеца и него ще го кръстиме там.
ААААААААА да ви кажа аз Съни никога не съм мислила,че ще я кръстя така,тя трябваше да е Ванесса,но докато ме оперираха и след като вече я извадиха и изведнъж незнам нещо като светлина и видях едно слънчице и ми дойде името Съни,колкото и налудничаво да звучи,но беше така и всички ми се смееха какво е това име да не е някое куче детето ти,ама на мене не ми пукаше и искам да ви кажа,че името на живо звучи много звучно и хубаво!
Приятен ден от мен!

# 134
Аз ако е момиче искам Грациела,Виктория или Сияна(Съни),а тати каза,че на Сияна и викали Сийка Joy

Eли,а Камен да не е заченат с каменица в ръка? Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт