Отговори
# 135
Ох,ще ме побъркате от смях Laughing

И Ивон щеше да се казва София,ама като я видях като се роди някак си ми заприлича на Ивон newsm78Иначе цял живот съм си мислела,че ако имам мома,ще се казва София.
На мен ми харесват също Кая,Ивая и разни такива отнесени Crazy
За момчетатате малко потруден избора-може би Самуил,Калоян,Александър........Боян също ми харесва.

Нашето кръщене беше чак в Санданската черква-беше великолепно.Кръстихме я на Великден Heart Eyes

Август,пак ще пробваме да забременяваме,дано е мъж тоз път..за разнообазие Party

Утре съм на гинеколог,за контрола на раничката и цитонамазка,стискайте ми палци,моля,че такова шубе няма ooooh!

# 136
  • София
***Ади*** , с теб сме  Hug Praynig
Дано да го издокарате мъжко този път  Crazy

# 137
Моят Росен е на мама, тя е Роза, та най- близко ни се видя това.
Аз не разбрах кой ще има трето???
Ади, успех и аз съм на тази вълна!

# 138
  • София
Ей това с бебетата е много заразно  Joy

# 139
Мен за съжаление не ще да ме хване вируса, но да се надяваме.

# 140
Ей това с бебетата е много заразно  Joy
а дано и теб те фане по жегите....

# 141
Даам,аз искам много второ бебче,макар че,не ми е много ясно как ще се справяме.Живеем заедно с майка ми и брат ми.Ще трябва да спим 4-мата в една стая,обаче като си помисля,че някой нямат изобщо никакъв избор поради хиляди причини и ставам все по-сигурна.
Само Ивон да направи 2 год. през Август и започваме.Поне малко да се е очовечила докат родя -
живот и здраве.

Успех и на всички останали бебеправещи-поне няма да се чудя с кой да бутам количката Hug

# 142
Гледам пак темата за бебчетата сте отворили. Ади, спокойно, и аз искам второ и работим по въпроса, ама засега без резултат. А малката се е научила да казва, че иска "сесице", в превод - "сестриче", обаче допълва "шоколадово". Ама за такъв тен с почти русия ми мъж няма как да стане. Joy
Stop
Пие Имунокинд,витамини,и нищо не става.Според мен проблема е в яслата,в смисъл,че много болни деца си ходят на ясла,и така заразяват и другите.
Абсолютно - и при нас е същото. Направо вече нямам нерви. А в тази връзка да ви питам - едната педиатърка, с която се консултирам за имунитет ми препоръчва някакъв сироп с ехинацея, котешки нокът и разни други там съставки, който твърди, че бил почти вълшебен, но струва над 40 лв. Казва се "Adliquid for Kids", но като пуснах търсачката ми излязоха и някакви теми за предаване за него в "Господари на ефира" - не успях да гледам запис от предаването, но от коментарите ставаше ясно, че нещо не си отговаряла фирмата на адреса. Та доста се чудя. Има ли някой който да го е пробвал този витаминен сироп и да даде директен отзив.
Елка-Зелка, това с "Арианчо" ме разби от смях.  Joy
Бифана, добре, че сте се преборили с тази гадна болест. Стискам палци това да е последното му разболяване за тази година.
Valiakuz, опитах да ти отговаря на лични, но кутията ти е пълна. За детската кухня - в Ябълковата градина, над метростанция "Сливница", Люлин 1, на ул."Фортов път" там се подават документи за детска кухня, но трябва да сте навършили 10 м. и да нямате алергии. Пунктовете също там ги знаят и ще ти кажат къде има.
Днес бяхме на кукления театър и учудващо въпреки лошото време залата беше почти празна. Само дето май постановката - "Умници - юнаци" е подходяща за малко по-големи деца или поне на моята не й беше чак толкова интересно като на "Мечо пух". Но пък сега само повтаря - "Гю/р/о нямь глава".  Laughing
Доколкото разбрах и циркът ще открива на Кооперативния, та може да го посетим. Някой да знае подробности - от кога?
Днес стана много дълго, но се възползвам от това, че ги пратих на гости при баба и да питам последно: Знае ли някой от къде в Люлин / или другаде в близост/ да закупя за малката сравнително добри и не много скъпи слънчеви очила?

# 143
  • София
Mira_p , аз за очила бих отишла в аптеките  Peace не е шега работа вече с това слънце.
А относно подаването на документи за кухнята само там ли се прави  newsm78
Деска, аз много бих искала , но заради секциото второ преди да минат две години мога само да си мечтая  Tired , но пък наистина трябва да порасне този малкия , че той си е още бебе  Joy Crazy

# 144
За бебета говорите....интересно....аз вчера се "сдобих" с ново такова, ама голямо Laughing Мъжът ми Laughing и той е с шарка от вчера и е някакъв кошмар Twisted Evil Рос се държа по-мъжки от него първите дни!

# 145
аз много бих искала , но заради секциото второ преди да минат две години мога само да си мечтая  Tired , но пък наистина трябва да порасне този малкия , че той си е още бебе  Joy Crazy
2г. между ражданията искат,така,че есента може да започнете бебеправене(ако не ви мързи де)

# 146
  • София
 Joy Joy Joy

Ние днес ще си стоим в къщи и направо ......  smile3514 smile3511 smile3515
Мъж ми отишъл с колата на работа и количката седеше там заради асансьора, сега няма мърдане от тук  #Cussing out

# 147
  • София
Не се ядосвай,и без това е студено Sunglasses
Аз ходих до Райчева,изписа ми жената сиропи,единия трябва да го правя,оказа се, че само в две аптеки в Люлин го правят Rolling Eyes,та сега трябва да си избера в коя да отида.Забравих и болничен да и искам Blush,голяма съм овца

# 148
Здравейте момичета,
казвам се Радост и очаквам юли месец първото си дете, имам голяма молба - може ли някой да ми препоръча педиатър в района на Люлин 1,2 / можеби 26 дкц/ , изискването ми е да си вдига телефона и да подкрепя кърменето е и да си разбира от работата естествено.

# 149
  • София
Аз бих препоръчала Славчева, ама тя няма да се върне от майчинство до края на годината Confused Само не се записвай при Симова  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт