Отговори
# 150
аз много бих искала , но заради секциото второ преди да минат две години мога само да си мечтая  Tired , но пък наистина трябва да порасне този малкия , че той си е още бебе  Joy Crazy
2г. между ражданията искат,така,че есента може да започнете бебеправене(ако не ви мързи де)

Ами незнам за двете години,да препоръчително е,но разликата м/у моите е 1г. и 7м. а и двамата са със секцио и всичко беше нормално,просто не можеш  да го родиш нормално.

# 151
Здрасти мами!!!

Върнах се от лекаря.Ей,много го мразя този преглед,ама няма как.Дано всичко е наред с цитото,ама ще разбера в Четвъртък Praynig Peace
Казах му,че искам да забременявам пак и той каза,че е хубаво да има 2 год разлика,независимо секцио или нормално,за да може напълно да се възстанови матката и костната с-ма.Аз раждах нормално първият път и силно се надявам живот и здраве и с второто да е така.

Поскитахме и на вън.Аз я наоблякох Ивон,че сутринта беше яко студ, а то се било стоплило,ама като и да е.

Ще ми кажете ли къде по-точно на Люлинската метростанция е асансьора-от към Била или от към Сиконко,или от към Техното......

# 152
  • София
Аз изобщо не бих препоръчала доктор от 26 п-ка Crossing Arms
Ади,асансьора е от към Технополис Peace
Камен кашля като луд,утре пак трябва да го водя.Този път лекарствата са само за 26лв Money
Дани,кажи кога ще записваш Влади на кухня,да те заведа.До моя блок е Flutter

# 153
  • София
Асансьора , не нашия  Joy Joy Joy е там от където писа Ели. Обаче не се качва до горе , не знам каква е причината и се хваща долу след касата  Rolling Eyes не  емного само едни стълби слизаш  Whistling
Ели, аз все се каня и случайно разбрах , че май не се записва където аз си мислех   newsm78 там от където ще се взима  Blush По добре ти кажи кога си свободна, че аз работа нямам  smile3534
Мира, на която мноооооооооооооого Благодаря  newsm51 newsm51 newsm51 ми даде 20 бурканчета , ще видя колко ще ми искат, че все забравям и ако трябват още , ще се възползвам и от мама Саша  newsm51
Деска, не казваш нищо, как си , как е бебо, знам че е вълнувящо не си криви душата  Naughty

# 154
  • София
Тя темата ще свърши,докато аз се разпиша,ей. GrinningНо в нас усилено кипят ремонти,надявам се скоро да им се види края.В събота им монтират новата кухня. Flutter
Елказелка,гадна работа са това болестите,макар и моите момичета рядко да боледуват/пу пу/,аз винаги изпадам в ужас.Миналата седмица Бубка беше болна и се наложи да пие АБ,досега откакто е родена за седем години и се е случвало само два пъти.Много ми беше гадно,но като няма начин.Та,мисълта ми беше за кашлицата.Аз понякога ползвам и бабини рецепти,ако искаш може да пробваш и ти.Кашлицата я лекувам успешно със сироп от черна ряпа.Купува се от пазара/даже ще ти кажа ако искаш при коя бабка има Wink/ и после се измива и издълбава.Пълни се с мед или захар.След няколко часа се образува сок,който детето пие.и така се пълни много пъти.Не би навредило по никакъв начин. Peace

# 155
  • София
Това с ряпата ми звучи много гадно Sick,от бабините рецепти,единтсвеното което ползвам е небет шекер,случайно го намерих,и разтривки с ракия Sunglasses
Дани,правилно си разбрала hahaha,записват се в Люлин1,щото е най-готиния микрорайон Flutter,и после си я взимаш там,където живееш Wink.А повече от 20 бурканчета няма да искат,само си приготви и 60 капачки Mr. Green

# 156
  • София
Гадон на вкус ли имаш предвид?Не е гадно.Просто предложих. Peace

# 157
Ели, това за ряпата и аз ти го гарантирам, много е ефикасно!

# 158
  • София
Оппаа....
Лелее.... от кога не съм влизала тук Crazy
Виждам,че бебе си имаме Party Да е живо и здраво!  bouquet
Разгледах о на 1 ва страничка,че още много чакащи има Heart Eyesлеко бременеене на всички!
Ние все още се мъчим и нищо Confused
Ходих миналата седмица на лекар и каза,че няма проблем и да не го мисля толкова но смятам,че преумората ми се отрязява и за това не става!
Дано скоро обаче се получи! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Ще гледам да се включвам по честичко! Hug

А............. сега виждам,че снахичката  се е намърдала тук Mr. Green сеила се накрая,че има Люлинска тема Laughing Laughing Laughing така,така сега сме си по близки  Hug  bouquet

# 159
  • София
Гадон на вкус ли имаш предвид?Не е гадно.Просто предложих. Peace
На вкус,да.Не знам дали ще искат да го пият,но щом не е гадно,ще взема да пробвам Rolling Eyes

# 160
  • София
Ама работи ли вече асансьорът на сп. Люлин (от метрото до горния свят)? Последния път като опитахме, не действаше  ooooh!

# 161
  • София
Аз до колокото знам не работи  Rolling Eyes

# 162
  • София
Доколкото знам не работи! Rolling Eyes

Ейй.... днес скапано време кога ще се оправя Twisted Evil
Ние бяхме на на разходка и пазар после папкахме и вече спинкаме Flutter

# 163
 ♥Димяни ♥ р ти ли беше с кръчмата или бъркам.Ако съм права ,дай подробности.

# 164
здравейте мамета,
Много се радвам,че някои искат да имат още дечица-да не им се даваме на ромите.Успех и повече секс,но по време на овулацията.При мен след първото раждане ми се промени,така че си вижте кога ви е.Сега като съм бременна с четвъртото след година от секциото-не е проблем,но трябва и то да е секцио.
Деца с по-малка разлика се гледат по лесно.На големите им е 1г.и 10мес.,а на малките ще е 1г. и 7мес.
Относно докторка от 26 ДКЦ-аз съм при Господинова,страхотна е.И трите ми деца ги гледа и се прекланям пред професионализма.Д-р Троскова също я познавам-учила съм и сина и записахме една дружка при нея с бебче,много е доволна.

Общи условия

Активация на акаунт