Отговори
# 165
  • София
Бети, всеки път ти се радвам все повече и повече, как само ни зареждаш  Hug
На нас ни изби 4 и 5 зъб  Crazy Всички ги редим като бисерчета и без никакви оплаквания  Hug

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 16:14 от dgudge

# 166
  • София
VENIAND,aз съм какво те интересува Simple Smile ?

# 167
Здравейте мами!!!

Ние днес такава скитня му ударихме,че вече едвам гледам.
Сутринта в 9:30 излязохме с една приятелка и нейната бонбона,на 1,10 м,качихме се на метрото и хоп на Витошка.Това с количка на метрото ми беше за последно.Асансьора не работи,той е там за украса и за какво са ги направили тези рампи,като те не стават за почти никоя количка незнам.Добре че,се намираха свестни хора(обикновенно жени),та да ни помогнат за количките.Даже един дядка,с цялата си наглост ми вика:Ама защо не слезете по релсите,а ми се бутате с хората по стълбите?"Вкам -Заповядайте количката,да ми я свалите по релсите Crossing Arms".Естествено отговора беше"А,ама то не става"А добър ден,аз съм мазохист и се чудя как да си усложня живота....
Видяхме сумати въртолети и самолети,май имаха учение,та моята приятелка вика "Айде,дойдохме от 2 години за първи път на центъра,да но бомбардират Laughing"
Като цяло си изкарахме супер.Децата се возиха на "влакчето-фуф-фав" и бяха супер доволни,и ние ,че не сме пак на пясъчника или поредната пързалка.....не,че ледобеда пак не бяхме на обичайните такива Laughing
Ами в такива приключения ми мина деня.

Сега ще се къпем,че нямаше ток цял ден,съответно и нет и топла вода ooooh! и ще полягаме.

# 168
  • София
Taка е като мъжета са  Пу..И!
 Mr. Green Няма кой да помага  Twisted Evil

Защо не каза Ади,че ще ходите натам били сме близо Wink

# 169
Ами ти защо не пита?Аз не знам,че не си в Бергена.

# 170
някой може ли да каже педиатър, който подкрепя кърменето и късното захранване?

# 171
  • София
Аз не спя там денонощно  Laughing пък и има скайп телефони...  Wink

radost78,знам 2 ма за Люлин но и двамата ен приемат дечица просто нямат места!

# 172
А Може ли да им кажеш имената и къде практикуват все пак да се пробвам  Tired

# 173
  • София
Едната е д-р.Груева, а другата  Панова мисля.... като първата е в 6 ти микрорайон бившия Битов център,а другата е в 26 п-ка! Сигурна съм обаче,че няам да ви приемат защото тези дни лично говорих и с двете за едно детенце на моя приятелка бебе и ми казаха,че нямат място за нито едно! Rolling Eyes

# 174
За Груева и аз знам,че подкрепя кърменето PeaceТелефона и е:0888554817-Ваня Груева.Адреса вече са ти го казали.Успех Heart Eyes

Тони,ти все си свободна,ама като ти звънна да ходим някъде или да се видим,все имаш друга работа или си в ресторанта.За това,вече не звъня.Когато имаш време или искаш да се видим-звънни PeaceИначе,знам,че не спиш на метрото Laughing

И ние,бая се помотахме,ама следобед май,май ще ходим някъде на гости ThinkingНебето нещо взе да се мръщи Tired

# 175
  • София
някой може ли да каже педиатър, който подкрепя кърменето

Но не знам дали приема нови пациенти - д-р Жаблянска в 12 поликлиника (това е до 40-то училище в Люлин 9).
За захранването още е рано за нас и не знам...

# 176
  • София
Момичета,ще ходите ли на цирк?Някой знае ли какви са цените на билетите?

# 177
  • София
Момичета,ще ходите ли на цирк?Някой знае ли какви са цените на билетите?
Днес минах оттам. За дете между 1 и 3 години цената е 3 лв, без право на място. За дете от 4 до 10г - 10 лв, за възрастните, в зависимост от зоната - 14, 16 или 18 лв.
За всички цената на място в ложата е 20 лв - няма малки, големи.

Мисля да водя децата, но пък не записах до кога цирка е в Люлин.

# 178
Здравейте!
Ето инфо за цирка:
   СЕЗОН - 2009 - ЦИРК "БАЛКАНСКИ"

дневно представление -  от вторник до неделя от 16.30 часа

вечерно представление - от вторник до неделя от 19.30 часа

СОФИЯ - Зона Б5 - от 2-ри до 26 април

СОФИЯ - Люлин - от 29 април до 10 май

СОФИЯ - Младост - от 13 май до 06 юни

Лека нощ!  Hug

# 179
  • София
На мен ми се ходи на цирк,но на Оги не знам дали ще му е интересно Rolling Eyes.Доколкото разбрах,има само няколко кучета,маймуни,змия,и кон.Било много бедно откъм животни,а той иска това да гледа.Аз бих отишла заради акробатите,но пък много пари ми се вижда,май по-добре на театър да отидем.

Общи условия

Активация на акаунт