® E-bay - тема 27

• 40 868
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Kölsches Mädel страхотни покупки.

Да попитам и аз: договорката за комбиниран шипинг предварително ли се договаря с продавача? Или като спечелиш 2-3 неща от него, чак тогава?

Мерси! А за малката Мара ,колко неща има, но не искам да ги помествам, че като дойде на систъра интернета, ще ме разконспирира Mr. Green

Относно комбинирания шипинг: сложна работа ooooh!
Ако е от шоп ( не софийски Mr. Green) , повечето шопове са си сложили в описанието , как се процедира, като доста от тях слагат и условие  да се
пазарува с натрупване за определен брой дни. На тях не е нужно нищо да им пишеш.Като свършиш с покупките ,
пращаш им запитване за Total Request и сумата автоматично излиза.

Ако нищо не са писали, им пишеш. Забелязала съм, че доста от тях искат да пИчелят от шипинга.Ужасни са просто.

Частните лица:  ooooh! там е съшинска томбола,! Изобщо не им пиша, щото ми омръзна да се занимавам. Купувам нещата, пращам Total Request и ако са коректни,
ти намалят, ако не , ги заплашваш с отрицателна и така Mr. Green

Последната информация за връщането на парите, беше супер полезна!  bouquet

# 61
Ако е пуснато като refund към плащане, директно ги прехвърля по картата. Ако са като изпратена сума, трябва да се приемат и се дължи такса на ПейПал. Тогава остават в баланса в ПейПал.

Пуснато е refund.
Мерси много  Hug

# 62
  • Sofia
Kölsches Mädel страхотни покупки и за мен-  особенно второто Simple Smile.

Плс, кажете аз как да действам!? Praynig
Ето случая... спечелих играчка, платих и след малко ми пише продавачкат, да съм отменила плащането, че бил грешен мейла и'  Rolling Eyes
Да поясня, че съм зле с английския, помагат ми приятели.
Oтивам в пей пала и при нейното плащане и само там имах опция с активен бутон Cancel , та отмених плащането. След няколко часа платих пак  и пак същата история с бутона Cancel. Онзи ден отмених за пореден път плащането и и' писах какво правим по нататък.
Та ето отговора и' днес .

" hi, if you go on to paypal and go on to send money and then put in my e-mail address and send the £ for the item it will go in to my paypal account. my email is - ......"

# 63
Morena Аз вече няколко дена се занимавам  със същия случай . Вече 3 пъти плащам и после отменям плащането, защото тя не може да  изтегли пари.  Казва , че вината е в ПейПал.  Ето, днес пак отмених, не знам как ще се разберем  newsm78

# 64
Цитат
" hi, if you go on to paypal and go on to send money and then put in my e-mail address and send the £ for the item it will go in to my paypal account. my email is - ......"

Здравей,  ако отидеш в Пей Пал на опцията "send money" , сложиш имейл адреса на продавачката и пратиш еди колко си лири за артикула, парите ще отидат директно в нейния пей пал акаунт. Нейният имейл е....

Това е превод на това,което ти е писала, доста добре го е обяснила момичето. Peace

Morena Аз вече няколко дена се занимавам  със същия случай . Вече 3 пъти плащам и после отменям плащането, защото тя не може да  изтегли пари.  Казва , че вината е в ПейПал.  Ето, днес пак отмених, не знам как ще се разберем  newsm78

ooooh! В този случай, не мога да помогна Sad

# 65
Мерси! А за малката Мара ,колко неща има, но не искам да ги помествам, че като дойде на систъра интернета, ще ме разконспирира Mr. Green

Даа, чакаме я да се появи на бял свят. И все пак съм нетърпелива да ги видя.  Hug

# 66
здравейте,записвам се да следя темата,за6тото се подготвям за първа поръ4ка  Peace

# 67
  • Бургас

И аз преди се занимавах с един такъв продавач. 2-3 пъти му плащах, канселирах... Накрая той не прие парите и не ми изпрати нещото. Още съм му ядосана!
Писах на Ebay, на Paypal, общо взето нищо съществено не ми отговориха и по никакъв начин не ми помогнаха.

# 68
Морена,продавача те моли да му изпратиш парите през Send money .Като си влезеш в акаунта в Пей Пал най-отгоре ще го видиш. Peace
Попълваш мейла,после сменяш валутата от падащото меню,отмяташ Goods и плащаш.Но трябва да му имаш мейла.
Аз съм плащала така и ако имам проблем,пак мога да си отворя диспут през Пей Пал. Peace

# 69
  • Бургас
Някой успя ли да ескалира днес? 100 пъти опитах и все едно и също ми излиза
That action is not valid. Please try again.
мисля, че никъде не греша а следвам стъпките точно и въпреки това не мога Close

# 70
  • София
madlena, и при мен е така със жалбата. пак им писах днес да ги тормозя, ама глас в пустиня. другата седмица ми изтича диспута и се надявам да го оправят дотогава.

# 71
Момичета,може ли малко помощ–харесах си стока,попитах продвача за доставката и ето какво ми отговори:
Hi
I have no idea how much postage would be, i do not think it will cost much more to your country.If you want to pay the postage that i have stated and if its anymore after i send it to you, and you pay the difference once i have poated items to you, if thats ok im happy for you to do this.
Hope this helps thanks

Май ми пише,че незнае колко е доставката и ще напише някаква минимална сума,а после като получа пратката и видя пощенските ще си доплатя разликата,това ли е? newsm78

# 72
Момичета,може ли малко помощ–харесах си стока,попитах продвача за доставката и ето какво ми отговори:

....

Май ми пише,че незнае колко е доставката и ще напише някаква минимална сума,а после като получа пратката и видя пощенските ще си доплатя разликата,това ли е? newsm78

Да. Точно това ти пише.

Аз не мога да не се похваля с чанта FCUK, току що спечелена:

# 73
Hi
I have no idea how much postage would be, i do not think it will cost much more to your country.If you want to pay the postage that i have stated and if its anymore after i send it to you, and you pay the difference once i have poated items to you, if thats ok im happy for you to do this.
Hope this helps thanks

Пише, че ще платиш доставката която е посочил в обявата, а след като ти прати нещото и евентуално ако плати повече, ще трябва да му доплатиш разликата.

# 74
Ааа,ясно,мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт