® E-bay - тема 27

• 40 868
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
хора, кажете какво да оравя с тоя магазин дето не ми отговарят на мейлите. Като пусна лайв чата и ми замазват очите с някакви лъжи и после пак нищо. Вече цяла седмица чакам да ги шипнат тия ш....и очила, а преди това седмица чаках за линк за плащане през пейпал.
Нали в този случай, щом съм платила през ПП пак мога да пусна диспут, питам за по нататък, че имам чувството, че и до там ще стигнем  ooooh!

И аз няколко дни чакам отговор от продавача, чиито стоки не са пристигнали при емпреса, а на съвсем друг адрес и не ми отговаря  #Cussing out
Мога ли да му пусна диспут за това newsm78

# 76
Морена,продавача те моли да му изпратиш парите през Send money .Като си влезеш в акаунта в Пей Пал най-отгоре ще го видиш. Peace
Попълваш мейла,после сменяш валутата от падащото меню,отмяташ Goods и плащаш.Но трябва да му имаш мейла.
Аз съм плащала така и ако имам проблем,пак мога да си отворя диспут през Пей Пал. Peace
Точно така-много правилно си го обяснила.Два пъти вече плащам така поради грешен емейл на продавача PeaceДава ми правилния и проблема се решава Grinning

# 77
Здравейте! Simple Smile Някой да има ескалиран диспут от началото на февруари месец и още да не е разрешен случая? Rolling Eyes

# 78
  • Sofia
Благодарско Пате, ndv, както и на останалите включили се с мнение!   bouquet

Дала ми е адрес момата, само се чудя пак ли е толкова зашитено палщането, както като плащам през и ибея?

# 79
Здравейте! Simple Smile Някой да има ескалиран диспут от началото на февруари месец и още да не е разрешен случая? Rolling Eyes

Аз. Писна ми да ги чакам. Пратиха ми мейл, че им отнело малко по-дълго време и да почакам още малко, но това беше преди 2 седмици. И от тогава - нищо!

# 80
  • Варна

Не знам какъв е срока ама такъв има. Би трябвало да е написан някъде...в имейла който си получила на пощата си когато си ескалирала? Поогледай.
Аз току-що видях, че моя диспут е приключен и са ми върнати парите за неполучена стока.  Още веднъж мерси на elde, продавачката прилага разни сканирани доказателства, че е изпратила блузката. Писах и, че не се съмнявам, че я е изпратила но аз към момента нямам нито блуза нито пари и че разчитам, да получа едното...и тя трябва да се погрижи за това. Laughing И Елизабет се погрижи  Grinning

# 81

Аз. Писна ми да ги чакам. Пратиха ми мейл, че им отнело малко по-дълго време и да почакам още малко, но това беше преди 2 седмици. И от тогава - нищо!

Моя, отворен на 8.02 го приключиха преди 4-5 дни,обикновено като продавача се дърпа по 2 месеца ми ги бавят.

# 82

Моя, отворен на 8.02 го приключиха преди 4-5 дни,обикновено като продавача се дърпа по 2 месеца ми ги бавят.

Момичета,много ви благодаря за отговорите.  bouquet Е,поне мисълта,че не съм само аз ме успокоява.  Peace
Flash,в последния мейл,който получих от тях пишеше,че в 30 дневен срок от ескалирането на диспута ще приключат с разследването.Но то станаха 60 дни вече. Crossing Arms
Писах им няколко пъти и все ми отговарят както на Алекс1,че им е отнело малко по-дълго време и да почакам още малко. Tired Писах и на продавача,но категорично ми заяви,че няма да ми върне парите.
Ами...освен да си чакам друго не ми остава. #Crazy

# 83
Виждам ,че сте разисквали за ,
"номерата“ с дрехи на Англичаните Crossing Arms! Уж ,нови, а те пристигат дори и с ликета ooooh!. На мен ми се случи така с един костюм за езда, не беше с ликета ,но миришеше ужасно на мухъл. Дори и след прането продължава да си мирише, но пуста краста. Grinning

# 84
"номерата“ с дрехи на Англичаните Crossing Arms! Уж ,нови, а те пристигат дори и с ликета ooooh!. На мен ми се случи така с един костюм за езда, не беше с ликета ,но миришеше ужасно на мухъл. Дори и след прането продължава да си мирише, но пуста краста. Grinning

Същата е и при мен ...миришат та се не траят  #Cussing outОт влагата е сигурно  newsm78

# 85

Същата е и при мен ...миришат та се не траят  #Cussing outОт влагата е сигурно  newsm78
Да за миризмата и на мен ми прави впечетление - нови, носени, дрехи, недрехи - всичко мирише  Sick

# 86
Aз си мисля,че тази миризма идва от това,че стоят сума ти му дни в пликове, бусове, найлони и т.н!

# 87
Aз си мисля,че тази миризма идва от това,че стоят сума ти му дни в пликове, бусове, найлони и т.н!
Бусове  newsm78
Самолети.. Контейнери.. Пощенски клонове  Mr. Green

# 88

Не ми се вярва за 3 дни да се вмирише! Laughing

# 89
  • някъде там
аууууууу 6 страници Flutter

Общи условия

Активация на акаунт