С шарени боички,с мънички ръчички,боядисват яйчица Януарските деца.

• 15 128
  • 268
  •   1
Отговори
# 240
Иники, много яка прическа! Честита да ти е! Като четох как сте изхвърчали от ресторанта се сетих наскоро бях чела едно проучване как при първо излизане на двойката след раждане, обикновенно до половин час се връща по спешност в къщи. Уфф и на мен ми се излиза някъде, ще видим как ще го организираме, най-много да вземем детето с нас, че няма на кой да го оставим
Сиси, Angelviolet, леле какво сте преживели!  Hug
Алекс, доколкото знам зъбите не участват в сукането, т.е децата не хапят, пък и кой до кога ще кърми си е въпрос на личен избор  Peace . Не искам да прозвучи като заяждане, просто изказвам мнение  Peace.
Малчо спи, отивам да гледам Бягство към победата, много се забавлявам на това предаване  Joy
Лека и безревлива нощ ви желая   bouquet

# 241
и аз съм на сватба на 30.05...я бързо да направим отчет, да не се засечем с някой по тези сватби... Joy Joy Joy
да си знаем от рано...аз за сватбата съм си купила рокля одавна...с нея бях на погачата...само аксесоарите ще са други...

# 242
И така, нашата сага с алергията продължава  Rolling Eyes Rolling Eyes дохранвах с ХА мляко, каквото ми препоръчаха...пак поднови люспите по лицето и косата му; сега пак мъча само с кърма и ново мляко  Rolling Eyes  няма ли край бе  #Crazy
AngelViolet бой му е цаката на такива  #Cussing out
Иники прическата обира овации  Peace
Виждам, че споделяте за  EFP Simple Smile При мен по-скоро изненадата беше , че очаквах правенето да отиде към година.Точна дата не помня, но знам, че гърдите ми бяха много напрегнати и все си чаках МЦ, та като видях теста не можах да повярвам. Беше 23.30ч , после отидохме до аптеката за още 2 теста и си ги пазя.Иначе ПРМ 12 април  Mr. Green Реших, че 3 теста стигат за + резултат. Но тайните ми надежди бяха, че ще правим бебе повечко, а не два месеца... newsm78

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 22:23 от stelaruseva

# 243
Малеее, какви ужаси разправяте. Аз толкова пъти съм попадала на такива ненормалници, че вече вечер и по безлюдни места сама никога. В асансьор не се качвам с никой ако не го познавам, че и такива случки съм имала. Добре, че съм яка и се бия яко, колкото и да не си личи. Сега благодарение на Никола още повече заякнах  Mr. Green. Тежко им и горко на престъпниците и ненормалнците  Joy Joy Joy.
Сега близо до нас има един строеж, е, побъркаха ме тия работници  #Cussing out. Ама те поне са безобидни. Как може да закачат жена с бебе  #2gunfire

Аз днес имам много послушно дете. Спа цели 2 часа навън в количката. Такава примоция досега не е имало. Спокойно успяхме да си изпием кафенцето (в моя случай сокчето от моркови) във Хепи. Даже се прибрахме без да е ревнал изобщо. Ама го сложих спящ в количката, та затова.

Хайде кога ще си организираме срещичка, че и ние да видим сладурковците. Да видим Никола каква снаха ще ми хареса  Laughing Laughing Laughing.  

Иники, супер прическа.

# 244
Алекс, доколкото знам зъбите не участват в сукането, т.е децата не хапят, пък и кой до кога ще кърми си е въпрос на личен избор  Peace . Не искам да прозвучи като заяждане, просто изказвам мнение  Peace.

Ааааа - хаят, хапят! По някое време като се отплесне и стисне устичката ....Crazy Доста често ми се случваше, макар до 1 годинка Андрей не помня колко зъба е имал, може би 4 newsm78

Изслидването на акото на Георги е хубаво. Най вероятно не може да разгражда лактозата и му давам Колиеф. Дано да е това!  Praynig Тази вечер не е акал....

Иники да ти е мноооого послушен мъжа! Малкия също!  bouquet

# 245
след бебеправене около шест месеца и няколко отрицателни теста, реших, че нямма да си купувам от ранните тестове, а ще чакам закъснение и след като на 9.05(петък) ми "дойде" поредния МЦ продължих с надеждите за другия месец...да, ама не...на другия ден нямаше и спомен за какъвто  да било МЦ...но понеже нали ми дойде вечерта, предположих, че щото съм лежала та затова нямам нищо и си отидох на психодрамата...на другия ден (ама аз това, що ми се струва, че съм го разказвала) пак тръгнах за психодрама беше неделя и минах през аптеката, оттам ми дадоха някъв тест от тези дето пишкаш във ваничка и топиш много тънка лентичка в нея...така и направих и зачаках в една от сградите на БАН на 4-ти километър...и нищо не отчете...ядосах се  #Cussing out и ми стана много тъпо  Cry , ама като го поогледах установих, че съм го сложила от другия край... след малко си направих и вторат лентичка и излезна една много блеееееееда  EFP ...
веднага писах на коко да дойде да обядваме заедно в почивката в Sky City, че имам изненада...и идва той показвам му теста, а той ме пита какво означава това  newsm78 ...казах му само да се радва Hug...почти не успяхме да хапнем...и така....още си пазя  SMS-ите които след това ми писа...веднага след това звъннах на най-добрата ми приятелка и на майка ми...вечерта си направих втори положителен тест и казах на останалите вкъщи и след като отидох на преглед на края на месеца (знаех, че по-рано няма смисъл) вече казвахме на всички познати...

подготвила съм темата, така че всичко е ОК, само да свършим тази... Hug

не ви чела, че от два часа съм биберин на катерина...сега уж спи гушната в мен, дано да продължи и като я оставя... Praynig

лека и мнооооооооого сън  Hug

# 246
оф, Преслава много трагично понесе втората доза Пентаксим, накрая не издържах и й сложих свещичка Панадол
снощи ме пусна на промоция от 12:30 чак до 9 сутринта и то защото аз я вдигнах, че вече реки течаха от мен  ooooh! почвам да се притеснявам чак
Галето, супер маниашка прическа, с кеф да си я разхождаш по паркове и градинки с твоя готЯн син  Hug
Ауу, Сис, горканка, оф аз ако ви кажа като студентка отивам на едно повишаване на контролна по математика и посред обед се спускам към общежитието самичка, ама се минава през едно скалисто тук таме с дървета и един срещу мен моля ви се като се разчапати, че и ми вика- минавай, минавай  Whistling ooooh! добре, че имаше една странична алейка, та завих по нея и точно обмислях как да почвам да го замяргам с камъни ако тръгне след мен, ама той не го напраи  Naughty пфууу луди хора колкото искате

# 247
Стела , как разбрахте за алергията,правихте ли тест  ? И Алекс има обривче само по лицето и  тук таме люспички около ушичките  , ама аз си  ям всичко. Според мен   е или  от водата ,защото обрива се появява след къпане и до следващото къпане изчезва или е от хормоните  в кърмата .

# 248
За Добро утро и весело настроение за празниците!
Учителката на първи клас мис Нилъм /28 години/ имала проблеми с един от учениците си. Тя попитала:
- Какво има, момчето ми?
- Твърде съм умен за първи клас. Сестра ми е в трети, а пък аз съм по-умен от нея! Мисля, че аз също трябва да уча в трети – отговорил ученикът.
За мис Нилъм това било прекалено и за това тя повела момчето при директора. Докато то чакало в приемната, тя обяснила на директора ситуацията. Решение било намерено – директорът щял да направи тест на момчето и ако то не може да отговори на някой от въпросите, ще трябва да се върне в първи клас и да се държи добре. Мис Нилъм се съгласила.
Момчето било въведено в кабинета на директора, обяснили му условията и то се съгласило да мине теста.
Директорът: „Колко е 3 х 3?”
Момчето: „9”.
Директорът: „Колко е 6 х 6?”
Момчето: „36”.
И така ставало с всеки въпрос, на който, според директора един третокласник трябва да знае отговора. Тогава директорът се обърнал към мис Нилъм и казал:
- Мисля, че момчето може да премине в трети клас.
Мис Нилъм обаче казала, че има още въпроси. Момчето и директорът кимнали в знак на съгласие и тя започнала:
- Какво има кравата 4 броя, а аз само 2?
- Крака – след кратка пауза отговорило момчето.
- Какво има в твоя панталон, което няма в моя?
- Джобове – бил отговорът.
- Твърдо и розово, когато влиза, и меко и лепкаво, когато излиза?
Директорът леко пребледнял, стегнал се, очите му се облещили и едва се сдържал да не изпревари отговора...
- Дъвка.
- Какво мъжът прави изправен, жената седнала, а кучето на три лапи?
Сега вече очите на директора здраво се оцъклили, но преди да каже нещо, ученикът го изпреварил.
- Подава ръка.
- Сега ще задавам въпроси от типа: „Кой съм аз?”, става ли?
- Аха.
- Ти пъхаш в мен своя кол. Връзваш ме, за да ме вдигнеш. Мокря се преди теб?
- Палатка.
- В мен влиза пръст. Търкаш ме и въртиш, когато ти е скучно. Най-добрият мъж ме получава пръв?
Директорът е много обезпокоен, напрегнат и е принуден да глътне голяма порция коняк.
- Венчален пръстен.
- Мога да бъда с различни размери. Когато не ми е добре, капя. Когато ме издухваш, ми е добре.
- Нос.
- Имам твърдо тяло. Моят връх пронизва. В движение треперя.
- Стрела.
- Коя дума започва с „F” и завършва с „К” и означава много жега и вълнения”
- Firetruck /Пожарна кола/.
- Коя дума започва с „F” и завършва с „К” и ако това нещо го няма, си принуден да работиш с ръце?
- Fork /Вилица/.
- Имат го всички мъже, на някои им е по-дълго, отколкото на другите. Мъжът го дава на жена си след сватбата?
- Фамилия.
- Кой мъжки орган няма кости, има само мускули и вени. Той пулсира и отговаря за правенето на любов?
- Сърце.
Директорът с облекчение въздъхнал и казал на учителката:
- Изпратете го в Кеймбридж! На последните 10 въпроса аз самият отговорих неправилно!

# 249
 mini_79, добре ся може пък някой да не ми знаеше заглавието... Бива ли такова предателство!

Вчера да се оплача щях да бия една тъпа female driver-ка. Паркирала шматката ем на тротояра , ем така ,че да правиш някакви чупки, за да минеш. Аз понеже съм нахална като видя някой такъв му дигам чистачката и размествам дясното стъкло. Локигата е проста - той/тя ми създава неудобство, и аз им създавам неудобство. Та една шматка вместо да си трае, ме пита дали съм щяла да платя колата. Аз й викам: “Ще дойда с бухалката, ще ти я направя на гъз, ти ме съди за щети.” После й предложих да викнем общинска полиция, да й сложи глоба 5 хилки. Обясни, че всички виждаш ли правели така, пък аз й обясних, че не ме интересуват всички, а тая кола дето ми пречи сега. Накрая реши, че колата не е нейна, ами на “някой друг”. Брех тоя някой друг… На това турците му казват “ем кел, ем фудул”.

Толкова съм възмутена и огорчена, че се оплаках и на в новото блогче с което съм особено горда. Това значи, че ще старбва да изтърпите натякване за него, дори след като сте го посетили няколко пъти, само за калабалък.

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 09:38 от Иники

# 250
  • Варна

Абсолютно правилно  . При сукане вакуумът се прави с езика и бузите на детето , така че венците и зъбите нямат отношение . Детето може да захапе по-скоро по навик , както си търка венците навсякъде , като му излизат зъбките , но това обикновено не е проблем . На първото ми дете , първият зъб се яви точно на 5 мес и 1 ден , случвало се е да хапе 2 - 3 пъти до към 6 - 7 месец , след това никога . Когато спряхме с кърменето вече му излизаха и кътниците , тоест имаше 16 налични и 4 в зачатие зъба и това не е било проблем .

# 251
Иники душо, имаш късмет, че не си попаднала на мене  Wink. И аз паркирам по тротоарите, по простата причина, че в любимата ни столица няма паркинги. Освен това в ЗДП си пише условията, при които е допустимо паркирането на тротоар  Peace А пък само да видя някой да ми пипне Муцата, не общинска /каквато май няма/, а и галактическа полиция няма да го оттърве  Sunglasses. Особено пък в момента, както съм заякнала с това постоянно разнасяне на малкото кюфте  hahaha
А онази снимка с кърмещата близначките мама, и на мен ми идва в повече  Rolling Eyes Пък и децата като ги гледам направо като първолаци ми изглеждат  Laughing Не, че имам нещо против кърменето / та било то и навън/ абсолютно нормално и естествено е, но винаги има начин да стане по - дискретно  Peace
Лек ден на всички и Иники и да не вземеш да се обидиш  Hug

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 12:05 от bubchenceto

# 252
ей ма голяма активност днес... Mr. Green
така ще е и аз излизам, така че да не изписвате темата, за да мога да я пусна, ако пък не да я пусне някой с общия профил и аз после ще допълня каквото трябва...

# 253
Здравейте,мами-доживях да се изкажа и аз.Не че нещо специално,но за идеята PeaceТо в това време най-важни са ми разходките,а и Васил е в криза на растежа ,а аз в криза от симпатия към него FlutterДнес ми е отпуснал хватката,та се надявам на ново ''добро време''.Между другото,вчера си забравихме чантата,в която ми е великденската украса,в църквата SunglassesЕ,такова не ми се беше случвало-явно е намек да се върна пак в църквата.То си е цяло пътешествие-с 2 деца,на другия край на града почти...По хубавите дупки по пътя-май зазвучах много празнично,ма това си е очарователно по принцип Party
Хубави разходки и красива нощ ви желая easter

# 254
Лек ден на всички и Иники и да не вземеш да се обидиш  Hug

Ц, нема, направо ке се тепаме.  Twisted Evil  Много съм възпитана, нема да те напсувам.  Mr. Green

Аууу да знаете какви ми станаха хубави яйцата! Ама пък ръцете ми са лилави. УжасТ. Не съм по празнуването на великден, ама частта с яйцата и пълнената агнешка плешка много ми харесва. Ние малко съчетаваме празниците в нашата къща. Ма много са ми хубави яйцата... Чакайте да ги снимам, че да ви накарам да кажете колко са хубави от учтивост.

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 14:21 от Иники

Общи условия

Активация на акаунт