Непременно ли коремът се смъква преди раждането?

• 6 961
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
и при мен корема не "падна" изобщо, носех си дребния високо така си и остана  Peace

# 16
  • Пловдив
Моя корем не падна до края.

# 17
Коремът ми не падна, до последно си носех бебето високо.

# 18
И моят корем не ''падна'', а иначе  бебето се беше обърнало в 7 месец.

# 19
  • София
Сина ми се обърна с главата надолу 7 месец! А корема си го носих ниско през цялото време!

# 20
Моите деца се обърнаха след първата третина на 9тия месец, а коремът ми "падна" буквално няколко дни преди да се родят. И двамата тръгнаха да излизат 10 дни преди термина.

# 21
Корема ми падна към 7-8 месец и тогава се обърна и бебето.

# 22
  • Пловдив
Моя корем падна дни преди да родя, а бебето се обърна в осми месец.

# 23
  • GYM
Моят корем падна към термина, но преносих 5 дни. Иначе, беба се обърна в първия ден на 9 месец Wink

# 24
Коремът ми не падна, до последно си носех бебето високо.
и така си родих

# 25
Бебето се обърна в седми месец,а коремът ми падна 1-2 дни преди раждането.Преносих 3 дни.

# 26
Влязох да раждам с "висок" корем ...8 дена преди термин.
Не помня точно,но мисля, че от рано беше обърната  newsm78
На много познати майки бебетата са  се обръщали буквално ден-два преди раждането  Peace

# 27
  • Mediterraneo
Въпреки че по изчисления термин преносвах, коремът ми се смъкна надолу буквално минути преди да родя.

# 28
И първото ми дете и това бебе си бяха надолу с главата още от самото начало.Никога не са се оръщали на някаква друга страна.Нито пък корема ми е "падал"  Laughing

Но по принцип бебето може да се обърне и в последния момент и един опитен гинеколог може да го обърне в хода на раждането,ако позволява разбира се.Има и такива случаи,друг е въпросът,че не им се занимава и веднага насрочват секцио  Laughing

# 29
Моя корем падна седмица преди да родя.А бебка се обурна надолу в 8 месец Simple Smile.Леко,бурзо и безпроблемно раждане.........и здраво беб4е  ylinfant

Общи условия

Активация на акаунт