1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 56

• 21 771
  • 447
  •   1
Отговори
# 285
пенда след трейлъра за 86 единственото което предполагах и очаквах беше че Шех ще каже "да" - само до толкова. Ама тоз трейлър беше само крясъци и шамари.
трейлъра за 87 някак по тих нищо не очаквам
за да се опули чак толкоз май наистина трябва да е Шех или Каан, но според мен ще е Каан. Знам ли избягал от Шех и отишъл при баща си - примерно.
Обаче пък тази стълба в тях ли е това се чудя. Трябва да гледам някой стар епизод. И аз съм на мнение че трябва да се отърве от тази къща. Все се чудя нали в старата бяха временно, нали искаше Шех да проектира техния дом. Защо я купи тази, че и без да я попита.
Да се маха оттам.

siren62 дано да си права

Mishel_ благодаря ви за труда. Според мен бързо се справяте и без това сме напред от графика - вече 11 еп изгледахме, а също има и 84 и 85еп.

# 286
Ако ще нищим някой днес, казвайте кой?!  Whistling И да почваме  Sunglasses...
   ааааааа не Crazy чакайте ме да се върна от разходка Whistling
Миииии, добрееееее ... Flutter  аз, се яхвам на метлата тогава ...  Laughing
приятна ви разходка
слънцето се показа пак
и да вземем да нищим някой персонаж наистина, че с това бялото все едно темата само с празни постове
аз обаче не мога да измисля кой все мислите към 86 хвърчат и трейлъра за 87
ама за 2 седм ще ми мине малко

# 287
Малеее, голямо писане сте му ударили, бе, джанъмки! Такова боядисване направих на белите букви....свърши ми боята направо. Този филм ще ни държи на нокти до последната си минута! Благодаря за превода но БЗ, всички сте невероятни! Напоследък рядко пиша, но чета редовно всичко - много ме забавлявате и радвате! Пък и така се успокоявам, че не съм луднала /е, и да съм луднала #Silly, имам многобройна компания във ваше лице - ще ни е весело Wink!/.

# 288
# 289

аз обаче не мога да измисля кой все мислите към 86 хвърчат и трейлъра за 87
ама за 2 седм ще ми мине малко
[/quote]
защо две седмици може да го дадат още другата седмица.много бързо дадоха инфо за 87 еп.за да чакаме две седмици

# 290
Сиренче за теб винаги хайде на обяда ,днес предлагаме пълно меню,ще има и следобеден чай и вечеря,та да имаме сили за lalalala  HugАз от както знам как става номера с картинките стигане нямам,а за утрешната закуска кво съм приготвила,ммм... Heart Eyes

# 291
Здравейте момичета!
Отдавна ви следя, направо сте страхотни! Специално благодаря на всички, които се трудят и превеждат сериите!  Grinning Hug newsm74
С риск да ми се скарате искам да ви питам днес ще има ли превод на 78 епизод или на някой след 77 еп. няма значение!
Не ми се сърдете знаете, 4е това е просто мания!

# 292
tanya.d спокойно всички сме в джаза    Joy hahaha
не си спомням кой го каза да ме извини  Hug

toanetta да май това ни е надеждата. може би не е единствената, но поне засега най голямата

като гледах пак се ядосах, че ни спестиха сцената със събуждането
дадоха ги направо в офиса после

mariatasheva дано си права ама какво повече освен трейлъра дадоха като инфо  newsm78

dafi_83
еееееееее много апетитно това и как ухае мерсаж
обаче сега се чудя трябваше ли да издавам номера  newsm78
гледай направо наказания ни налагаш

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 12:25 от castanea

# 293
# 294
# 295
Сирен благодаря за подписа и аз много си го харесвам Grinning HugИ аз мисля че новата серия ще е след 2 седмици,щом финала ще е на 2 юни newsm78Кастанеа недей така де отде сили за коментари и емоций без солидна подкрепа, newsm78аз цял ден готвя Mr. Green Heart Eyes,ма ако не беше ти  ooooh! Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 12:45 от dafi_83

# 296
# 297
Филмът взе да става смешен и банален.
При керем и бенну има вече дежа вю.
Почнаха да дразнят всички с изключение на Бурхан бей и Надиде там нещата са много емоционални и красиви.Другите направо не стават за гледане. ooooh! ooooh!

# 298
Момичета благодаря за преведените серии .да питам днес ще имали нови серии?

# 299
ббМнооого тежки серии-идват ни в повече-филма е пренаситен с какво ли не-стрелби отвличанияраздели скандали побоища аборти мъртвородени...заслужавахме да се порадваме на семейна идилия на сем АКСАЛ-а наоколо нека си гърми и трещи-но...сори!Снощи ревнах още в началото -снимките!!!И до края не се спрях-а когато дъртака я хвана за ръка-сърцето ми спря!!!А бе тая жена  нали уж беше мнооого умна-а се довери на първия срещнат-от два ди го знае-най голямата си тайна издаде!Нали уж бе майка за пример!!!Каан си стои в къщи тя хукна по ресторанти!!!Избяга-защото не може да гледа Бурханови,след като знаят греха й,а се среща с тях!-преодоляла го е значи,а Онур без вина в тоя случай не желае да види?Няма логика в нито едно нейно действие-сега се сещам -сдобряването в 77 серия-тя му саза-на Онур-че го е чакала да дойде на вратат й и да й каже че не може да живее без нея...И сега ли го очаква?Бену,Бурхан...тя чяка ОНУР?!?!?!?може би...не ,не какво търси с тоя-от два дни го знаеи...за ръчичка...ох,ще подлудея!...Моята идея за 87 е тая-Онур е в кабинета си в дома си с Бену...Слиза по стълбите в неговия дом...и...вижда Каан с Бену!!!Нали Бену посещава тайно Каан,ако той и е казал мама се жени-искам при татко...и бену-хоп-така си мечтая де...но и на Надиде се надявам!!!А козела е гадняр-лече си,нищо чудно да издаде тайната й-спомнете си какво й каза-не й обеща да пази тайна-каза че не му се е налагало досега и не знае дали може да пази тайна..Ле ле олях се от писане...сори!

Общи условия

Активация на акаунт