Боядисват яйчица ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 215
  • 308
  •   1
Отговори
# 15
Клеми по въпроса с изразите. Докато помга на дядо си да редят дървата в количката, нещо се спъва и пада, при което отива при баща му и казва "Тате цункай". Боби го пита "Защо, какво стана?", а Веско му отговаря "Цункай, не питай"  Joy
Ванче, Деска, то вече не останало много  Hug Ай ще чакаме вече всеки ден да се отчитате  Hug Като се сетя, че утре става половин година откакто разпратих на някой от вас смс по нощите и с какво удоволствие четях после честитките  Heart Eyes Времето нещо много бързо започна да ми изтича  Confused

# 16
Ман, Лилита, аз си мисля, че София е дива, ама вашите момци са нумеро уно.
Уфф, много ми е лошо. Тва гадене кога отминава.  Sick Предишния път бях екстра.

# 17
Леле, Ваня, не останало... стискам палци!!!

Вчера и Дара ми заби няколко изречения от които щях да падна... Както си играеше, изведнъж ме погледна мило и каза" Ти не лоша мама, ти доба майка... дадеш ми сладко!" При което аз започвам да обяснявам, че не е хубаво да се яде сладко, защото се появяват дупки на зъбите и се става дебел. Отговор:" Гупости говоиш мамо!!!"  ooooh! и тем подобни... Да са живи и здрави!!!

# 18
Е, как да не и дадеш  Wink  Heart Eyes

Ваня, всеки ден ще надничам тук Simple Smile

# 19
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!
Малей, Лилито, не ти е лесно.  Laughing Аз на Пресиян му връчвам конструктор и го забравям за около час. Иначе му чета много книжки (библиотеката му стана по-голяма от нашата Mr. Green) и той ги е научил наизуст, та вече сам си ги вади от шкафа и си ги разлиства и разказва  Wink
Относно приказките, вечер малкото ме посреща с "Обичам те, мамо" и направо ме разтапя. Докато готвя и не му обръщам внимание, той ми увисва на крачолите и се гушка в краката ми с "Мама е много сладка" или "Маменцеее" (на фалцет) hahaha и аз спирам всичко и започвам да го целувам. Хитро детенце, брей! Поне знае, че не му минават номерата с лиготиите и манипулира с добро  Crazy Heart Eyes
Андж, ние по Велкдин сме в Свищов, а ти?  Simple Smile
Ваня, стискам палци още малко да уститкаш!  Peace

# 20
Ех, че весело станало в темата - за нас весело, но за Лилита не толкова Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ваня, стискай до телец, че тез овни Twisted Evil

# 21
  • София, Лагера
Аз да се похваля - преди малко си взех ваучерите за морето.  newsm44  Ще ходим цялото семейство с друго приятелско сем-во с малко момиченце (на година и половина). Края на юни и началото на юли, докато не е горещо.
По-нататък ще тропосаме Пресиян на баба му и ще отидем само двамата с Крас някъде на романтика, но това не го мисля отсега, не сме претенциозни - кръчми и кревати да има!  Mr. Green

Софиянки, я да ви питам имате ли идея откъде мога да купя козунак с фруктоза? (не с подсладители) Rolling Eyes

# 22
Ноеми, там сме. Тъкмо това щях да те питам Simple Smile
В неделя да се видим?

# 23
  • София
Ман, Лилита, аз си мисля, че София е дива, ама вашите момци са нумеро уно.
...

Нека пишат, нека споделят, аз тук списък правя с кои дечица да не събирам Шош...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Той, моят ангел ще се окаже, баси...  Tired (или аз - глезла  Crazy или и двете!)

Айде, Ванче, да приветстваме овеня, не я слушай тая Стилияна!  Sunglasses

Андж, да се чуем в петък като кацнем... Тоя хотел близо ли ти е?  Thinking Аз имам и комплект баба и дядо, та може и без деца...  Flutter

# 24
Гледам, че е близо до Фестовалния комплекс. На мен ми е сравнително близо, 20-30 мин пеша от нас Simple Smile
Ще се чуем.

# 25
Стиляна и аз много се надявам на Телец ( не,че имам нещо против овните). Simple Smile

# 26
  • София
Стиляна и аз много се надявам на Телец ( не,че имам нещо против овните). Simple Smile

Sunglasses

# 27
цоп само набързо и от мен.

# 28
Oоо,  щатния ни щъркел ще трябва да изрови одеждите от нафталина.  Laughing
Ноеми, освен да си омесиш сама.  hahaha  Освен в шоколад и сладолед не съм виждала.  Thinking Но не съм и търсила да.
Хайде и на морето едно сестриче за Пресиян.  Wink
Аз преди няколко дни опънах палатката в двора и имам малко рахат. Но малко. Освен това не знам дали се похвалих- отглеждаме попови лъжички.  Crazy Кво ли още ще ми дойде до главата.  ooooh!

# 29
  • София
... Освен това не знам дали се похвалих- отглеждаме попови лъжички.  Crazy Кво ли още ще ми дойде до главата.  ooooh!

Sick Sick Sick От ония, дет стават на жаби??? Бляяяяк!

Общи условия

Активация на акаунт