Боядисват яйчица ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 220
  • 308
  •   1
Отговори
# 300
vicks браво много се радвам за теб и честито  bouquet  bouquet  bouquetЗнам много добре колко ти е олекнало с един ангажимент по-малко,аз свърших същото преди 3 месеца и още не мога да повярвам,че вече я приключих тази магистратура Whistling
Мони ще чакам да докладваш и дано и при вас да са положителни резултатите. Hug

# 301
  • Бургас
Благодаря за приема в "лудата компания"
Коко вече започна да похапва по-добре. Все още кашля, но той е на АБ от понеделник с прекъсване и от вторник вечерта е на Клацид.

Да споделя че имаме напредък с казването за пишкане. Той отдавна много рядко се напишва когато спи. От началото на месеца започнах да слагам вкъщи гащи, навън гащи-памперс.От няколко дни през деня е само с гащи - дори и като спи следобед. Е, тази сутрин се напишка 2 пъти, ама няма как. Няколко пъти  се е нааквал в гащите ooooh!
Мисля, но още не съм решила от кога, да не му слагам вече и като спи памперс, а да слагам нещо да поеме, ако се напиша. Естествено върху матрака имам чаршаф за еднократна употреба. Ще има инцидентни случаи - знам, че няма да мине без това.
Когато започнах да му обувам гащи, той казваше - "не икам гащи икам папи" и правехме уговорки кои гащи да сложим - със зайчетата ли или с мечетата  Joy

Тъй като имам опит с каката , ще си позволя да кажа че всяко нещо си идва с времето. Ако не се научава на нещо бързо - значи не му е дошло времето. Wink След месец може да стане по-лесно. Нея я мъчих на 1,5 г. да казва за пиш и се ядосах като видях че не става. Сложих пак памперсите, след 1 месец се научи за 10-15 дни. А Коко се учи на 2г.3м. Joy
Ааа, да, пия, благодаря Wink

# 302
  • София
Викс, брааааавооо! Честито!   bouquet Чудех се тия дни какво беше онова второто нещо за черпене, а то какво било!  Simple Smile

За памперса - за мен сънят е свято нещо и не бих събудила Симона (а и себе си  Blush ) през нощта, за да я изпишкам, ако ще това да означава и че до първи клас ще е с нощен памперс. А и тя пие много мляко - вечер задължително, а доста често и през нощта към 2-3-4. Може да пробвам лятото да махна памперса за следобедния сън, ама хич не ми се нрави мисълта да спи мокра и подгизнала в урина  Rolling Eyes

# 303
  bouquet  bouquet  bouquetЧЕСТИТО ВИКС!
Ним,и аз споделям мнението за "не "спането в урина Laughing

# 304
Мони до преди два-три месеца и Ники се приспиваше с вода и пампата мноооого пълна. Явно след определен период от време организма сам свиква да не отделя много пишо. Нещо като навик, и аз как го обясних Embarassed
Я кажете някой готин филм, че утре съм без мъж и дете, а днес посвърших домакинската работа Laughing
Преди малко гледах Забравени досиета, ама толкова тежка серия ,че не спрях да рева един час докато гледах.

# 305
Честито дипломиране
Викс да успееш да претвориш всички знания в подобаващо количество финикийски знаци  Wink

# 306
  • София; Дружбето
Честито дипломиране Викс  bouquet Това си е повод за едно хубаво напиване Blush

Аз за пмапата не семя да се изкажа. Миша след 2 дена наводнения започна да си казва и махнах и обедния памперс. И в детската е без пампа и вече не нося никакви. Но виж за акането е ужас. Търчи по апартамента и крещи, че има ако, но не иска да седне на гърнето да не го нацапа Crazy Дано да се преборя и стова скоро, лошото е, че ака веднъж на 3-4 дена.

Остава ми 1 седмица работа, после съм ларж. Ако ще се събирате през деня и не ви е неприятна компанията ми моля да звънкате Mr. Green

Андж, състарих те викаш Blush

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 20:34 от tsveta

# 307
  • София; Дружбето
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=391833.new#new ей ви нова тема, че гледам никой не ще да пуска

# 308
Отиваме в новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт