Боядисват яйчица ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 223
  • 308
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте мацки и от мен HugНие да се похвалим след дълаг и мъчителен период вече Вани е  без памперс,дори и за след обедния сън Party,но все още слагам за през нощта,че изцяло без памрерс през деня сме от няколко дни.
Някои от вас знае ли дали вече Ваня има бебче Rolling Eyes
Много ви завиждам софянки за разпивката довечера и ви пожелавам приятно прекарване Hug
А на всички останали хубав и успешен ден Hug

# 286
  • У дома... някъде
Еййй,големи сте любопитки начи..... Mr. Green,мамата е kallii  Laughing(дано само не ми се сърди че я споменавам тука),детенцето и е Васко....
Анджи,много е хубав колажа  Hug,много си се постарала   bouquet

# 287
Ей пак нахълтвам с надежда да имаме бебета ама не няма./май/
elica_2007 ,браво на детето!Ние сега едва спряхме заспиването с вода или чай та и аз скоро време трябва да го махам памперса.Ама я кажи имаше ли инциденти в началото?
Приятно изкарване на онези които се отдават на купони и партита,мъже,жени и алкохол./едно голямо "Завижд"от мен!/

# 288
  • София
Не са родили - маат само по кръчми, бе!  ooooh! И аз се примъквам, ма не мога да им смогна на темпото!  Mr. Green

# 289
 monny_77 ,за инциденти не питай ooooh!отучвам го от 2 месеца и чак сега успях WhistlingМоже би за всичко си има време Rolling Eyesсамо че аз докато го отуча вече откачих от нерви CloseИ все пак големи инциденти не сме имали освен изпускане в гащите Laughing,но на мен нервите ми се скъсаха през този период Crazy
 ivonska само така и аз като чуя за кръчми и веднага се примъквам Mr. Green,даже за срещата която организирате довечера ви завиждам много Embarassed

# 290
Мони има инцеденти.Ние от 2-3 седмици махнахме пампата от следобедния сън. Ники сам пожела, поросто един обед каза че не иска пампа. Слагам подлуган за еднократна употреба, слагам го на гърне преди да легнем да пишка и така. Като се събуди веднага на гърнето. Един ден не се напишква, друг път се напикава, но като се опикае ooooh! от гърба до краката. Забелязах че като го изкъпя и го сложа да спи задължително е напикан. Аз го къпя по принцип на обед, явно му става хладно.

# 291
Ели,а като заспи на обед.За да не се напишка го будиш да пишка или ...???Защото ние от миналото лято сме махнали памперса с изключение на обедния и вечерния сън.Та за това ми е любопитно как става номера.Мисля и аз да опитам да го махна напълно Rolling Eyes
Весни,мерси за инфото HugТой понеже до скоро заспиваше с вода или чай и с памперси се опикаваше от глава до пети ooooh!та за това сега се притеснявам как ще стане махането.А и хайде не ми пука за прането ами се страхувам,че ако спи напикан ще настине.Ох сложна работа ми се вижда newsm78

# 292
 vesni и аз съм чувала,че на децата като им е студено се напикават.А при нас махането на следобедния памперс стана съвсем случайно преди около 5 дена и досега не се е напикавал,но ми прави впечатление че от известно време започна да пика през по-голям интервал от време в началото през 30мин.,а сега през около 1 час.Един следобяд бързах да излизам за кормуването ми и го оставих да го пази дядо му, в бързината съм забравила да му сложа памперс,сетих се чак като се прибрах,но хубавото е че не се беше напикал Partyи така реших вече да не му слагам следобяд и засега резултатите са положителни Whistling

# 293
Не Мони не го будя на следобяд като спи,той спи около 2 часа.Слагам го да пика преди спане и после като стане веднага.Но за през нощта мисля да изчакам още малко да се позатопли времето, и тогава ще трябва да го будя за да пика,че интервала от време през нощта е много по-голям и не ми се вярва да не издържи да не се напикае.

# 294
  • при принцесите
Привет от мен Simple Smile

Като сте хванали темата за сънните памперси, мен ми е много интересно. Деса си се научи перфектно да си казва, когато и се пишка, но се случва да забрави от игра и да намокри малко гащите. През нощта, когато и се пишка, се буди и пишкаме. Ама ако е много дълбоко заспала, не се буди, в памперса. Та аз си го слагам памперса без никакво умуване още за спане и за навън. Като стане съвсем жега ще го махна за навън. Ама да я оставя да спи без памперс не мога да си представя кога ще бъде Rolling Eyes
Можете ли да си представите, че още пасирам яденета smile3515 Може да дъвче перфектно, ама на кой му се занимава. Мога да я хвана за храна най-много за 10 минути. Ако ще го дъвчем, стигаме до 5 лъжици и толко. След това и писва, не и се занимава и така. Ей сега спи неяла. При неизкипяване от моя страна, пасирам и пробутвам за още 5 минути. А пък като забрави, че трябва да се дъвче и като рече да глътне каквото съм и дала, то като не става за гълтане, като се почнат едни давеници ... после съвсем нищо не мога да я хвана да изяде, освен ако не е за директно гълтане. И докога така Confused

# 295
 Thinkingи аз май ще почакам.Алек спи по 3 часа на обед.И като стане памперса е подгизнал/хем вече непие нищо/

# 296
Леле Диди,в голямо приключение си се вкарала.Моя племенник е на 3г и 5м и до скоро не можеше да яде по твърда храна.По същия начин дави се,повръща и не иска да яде.Става нервен,раздразнителен и като,че ли го е страх да яде.Да не говорим,че и го хранят още ooooh!Струва ми се,че трябва да са малко по-самостоятелни вече.Алек го оставям да яде сам.А и той така иска.Ако яде ще е ял ако не не го насилвам.Една лекарка ми беше казала,че всяко дете яде толкова от колкото  има нужда.И ми каза да не го тъпча защото има опастност да намрази храната или пък да започне да яде безмислено и да затлъстее.Ама аз не упреквам никого всеки знае кое е най-доброто за детето му.
 Hugза красавицата !

# 297
Мони пробвай го щом през деня сте махнали памперса отдавна,Иван също пълнеше памперса до преди да забравя да му го сложа,но сега ме учудва Shocked
А за пасирането аз немога да коментирам,че моят от много малак започна да яде надробено,а сега вече си яде хляб отделно даже с коричките,но за ядене и аз го много гоня,че от как е хубаво времето иска да седи отвън постояно и затова се налага да яде отвън,но пък хубавото е че вече иска сам да се храни и не ми дава на мен да му давам. Whistling

# 298
Ели, Hugще опитам и ще споделя

# 299
  • София
Здравейте  Hug,
влизам официално да се похваля, че днес защитих магистърската си теза  Crazy.
Много съм хепи, че ми мина този ангажимент и ми олекна малко на душата.
Жалко, че довечера не мога да го полея с вас  Confused, но вие пийте по едно и за мен  Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт