Боядисват яйчица ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 221
  • 308
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
 Wine Glass  Наздраве и от мен компания! Не се записвам често при вас, но когато ми остане врме ви чета! В последно време не ми остават много свободни минути, за да заседна пред компа. Йоан за пореден път е болен и след кръвните изследвания, е пак на АБ - писна ми вече, но все се надявам, че това ще е последно и лятото ще се спрем  Crossing Arms
Рали - дано Дени да хареса яслата  Hug
antineq - добре дошла   bouquet
Ваня - чакаме новини  Heart Eyes
Диди, Анджи - прекрасни деца  Peace

# 271
  • София
antineq, заповядай в лудия отбор!  Hug Не чакай рецепти, освен от Селма и приготви любими (спиртни) напитки да те придружават, докато четеш тук!  Sunglasses

Mr. Green

# 272
  • София, Лагера
Баси, наврях се в "Дом и семейство" и ми се изправиха косите!  Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes

# 273
  • София, Лагера
antineq, ти пиеш ли? (може и с отвращение) Mr. Green

...това като за welcome  Wink

# 274
    Цвета,какво стана,видя ли се пола на бебето? Simple SmileМоже и да си писала и да съм изпуснала.... Thinking

# 275
  • София, Лагера
Абре, мацки, докат ме е подхванала логореята, барем да се поФаля с нова странна придобивка - силиконови обувки!
Много яки! Изцяло отлети от силикон, на около 12 см ток, отпред много остри, бели (между бяло и слонова кост). И най-важното - в БГ имало вкарани едва няколко чифта!  Flutter

Селма, скайп имаш ли?  Wink

# 276
  • София; Дружбето
    Цвета,какво стана,видя ли се пола на бебето? Simple SmileМоже и да си писала и да съм изпуснала.... Thinking
Тц, разчитам на марков на 7-ми май. наздраве, с пепси

# 277
   Цвета,стискам палци за 7-ми. Hug

# 278
  • София, Лагера
Абре, Цвет, знам ти въжделенията... и аз мечтаех за 2 момичета, ама сега Писуна за цяла орда женски го не заменям!  Wink
С други думи - какво ще да е, все е гот!  Hug

# 279
  • Русе
Добро утроооооооооо!
Аз, като една примерна майка, вече съм станала, пия кафе и чакам Дени да се събуди и да ходим на ясла  Grinning Да си призная ми е стегнато, затова стискайте палци да мине добре  Praynig
antineq, добре дошла и скорошно оздравяване на детенцето  Hug
Хубав ден, момичета  Heart Eyes

# 280
Честит рожден ден на патерици Анджи. Прическата много ти ходи, а и мъжете около теб също Wink

Мерси, ама милото порасна. Аз след броени дни Simple Smile
Ноеми, в Дом и семейство стъпвам само, ако са ми опрели пистолет в слепоочието  Mr. Green

И аз за бебета си мислех, надявах се да пусна компа и да има новина  Grinning

Любо тази нощ имаше Т. Сега няма, спи още, ама ще го водя на лекар  Confused

# 281
  • У дома... някъде
Бързо оздравяване на всичките мъници  Praynig,ние днес отново сме на лекар,дано гърдичките да са чисти,но продължаваме още няколко дена с антибиотика.
Антинея,добре дошла  Hug
Аз да ви издам една клюка че още една януарска мама е бременна,но за съжаление май отдавна не се е разписвала тука  Rolling Eyes

# 282
Айде бе, раждайте Crazy Изчака ми се чакането с вас Crossing Arms
Валерия, коя мама е бременна? Ние всички ги помним, дори и да не са писали скоро Grinning
Мацки, аз от днес се впускам в купони, така че евентуално към понеделник ще намина да видя коя родила и коя забременяла Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 283
Рали, стискам палци всичко да мина като по вода и на Дени да й хареса на яслата.
Валерия, сподели, че иначе трябва да правим разследване  search

# 284
Здравейте дами  Hug И аз надничам с надеждата да имаме бебе, ама нъцки  Crossing Arms Иве, а Деската що спря да се отчита при нас  newsm78 То и Нинище нещо не ни долюбва вече  Thinking
Ноеминьо с тия обувки и перуката може и да се похвалиш другия месец с бъдещо февруарче  Mr. Green
Аз пропускам довечершната разпивка, поради обективни финансови причини  Rolling Eyes - края на месеца е вече. Но пък пийте по едно и за мене  Mr. Green
Антинея добре си дошла и дано не си се изплашила, че при нас всичко се споделя виртуално  Mr. Green
Стутси приятно запиване и след запиването ти си знайш Ива к`во ти пожелава ...  Mr. Green
Викс честит рожден ден на големшка патерица   bouquet Да си здрава и да те обичат и радват ялото ти семейство и по-рядко да се срещаш с дразнителите.
Анджи хубава си, като на аватара  Wink Да ти е жив и здрав рожденика и всичките си пари за тебе и челядта а харчи.
Мимозка дали направиха изследването на Вики  newsm78
Шмети установихте ли дали е баба шарка ? Айде бързо да оздравявате,че парка е станал много хубав  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт