Боядисват яйчица ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 223
  • 308
  •   1
Отговори
# 255
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Анджи, да ти е жив и здрав ,много щастлив и усмихнат рожденника  bouquet  bouquet Весел празник и много добро настроение  bouquet  bouquet

За петък и аз отпадам за пиенето, заминавам утре към морето, къде по работа,къде по живот- важното е движение да има Party Party Party

# 256
  • София
...
За петък и аз отпадам за пиенето, заминавам утре към морето, къде по работа,къде по живот- важното е движение да има Party Party Party

A! - то ти напоследък само по бизнес отсъстващ, само за бизнес говориш и бизнес ти е в главата!  Crossing Arms Забрави дружките от старите, безгрижни дни...   Sunglasses

Айде, Мангич, лек път и много поздрави на хазяите!  Hug

Тя зимата гледам се завръща, но ще спретнем нещо да ти я прогоним, та да има с кво да ни дразниш!  Sunglasses

# 257
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Аааа, Ив, ако знаеш и кави други неща са ми в главатааааа Crazy Crazy Crazy

Радвам се,че като една бизнес дама,  ме разбираш толкова добре - без бизнес, няма пиене,нали така Mr. Green Mr. Green

Непременно ще предам поздравите на моите мили мама и тати, пък ти ако решиш - идвайте да откриваме сезона в Приморско ,морето и онези дълги разпивки,под асмата Party Party Party

Като се върна,обещавам да полеем доброто старо време и новото такова Peace Peace А за времето - внимавай, само да не се издъниш,че съм си взела банските Mr. Green Mr. Green

Айде, пък като се сберете на запивка - пийте и за мен,че да не ми пресъхне гърлото Hug Hug Hug

# 258
Анджи,да отбележа че тази прическа много повече ти отива  Peace

Благодаря  Flutter Косата ми доста израсна, в събота пак ще я подкъся.

ето ме с момчетата, снимка от снощи

и тук

още няколко снимки на момчетата

Благодаря на всички за хубавите пожелания!

Чакам новини за нови бебета  Hug

# 259
Привет сладурки!
Анджи,честит ти рожденик /със закъснение/Но пожелавам здраве и многооо да те слушка и обича!Прекрасни снимки.Много добре изглеждаш/аз нали не съм ви виждала на живо за съжаление,та се радвам на всяка снимка/И момчетата са много сладки. Hug
Диди,пу-пу-голяма красавица е Деси.Тежко и горко на мъжете Laughingс тия невинни очи
Ако има шарка бързо да минава и отминава Hug
Приятен ден на всички/и аз чакам новини за бебетата Hug

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 10:51 от monny_77

# 260
Meрси, Мони Simple Smile

Давайте и вие снимки, че съм се затъжила за хубавите януарчета и хубавите им майки Simple Smile

# 261
  • Русе
Здравейте, момичета!
Да споделя с 2 думи - днес Дени трябваше да е на ясла. Оказа се, че не са ми дали направление за част от изследванията и съответно не сме ги направили  Close Върнаха ни, та утре ще опитаме пак  Tired Надявам се, фал стартът да е за добро  Praynig
Целувки на всички  Hug
Скорошно оздравяване на болничките!
Желая ви слънчев ден  Heart Eyes

# 262
  • Бургас
Момичета, приемате ли нови попълнения?
Чак сега открих тая тема, а вчера пък темата за каката.

Коко сега е болен, вече се чувства добре, но е на антибиотик и не се храни добре. Добре че си набавя още по малко кърма, и то само от едната.
Има ли и други такива като нас newsm78 Не мислех че ще стане така, но се превърна в пристрастено кърмаче, откакто стана на 1 г.

# 263
  Анджи,много си хубава! Heart Eyes И мъжете ти са готини! newsm10
  Антинея,добре си дошла! Hug Жалко,че ти е болно детенцето.... Confused
  Други,като вас има ,да. Blush

# 264
  • София; Дружбето

# 265
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на патерици Анджи. Прическата много ти ходи, а и мъжете около теб също Wink

# 266
  • София, Лагера
Ехо, има ли някой тук?
Странна работа, някои дни ще се изпотрепе народа да пише, а некогаш - нъцки  Mr. Green
Ха наздраве!
Аз съм сингъл днес, приспах малкото и сядам да пия едно с нета  Mr. Green
Наздраве!  Drunk cheers beer2 Wine Glass Има ли други (потайни алкохолици), или си пия сама?

# 267
Ноеми, cheers
А бе нямаме ли бебче?Ваня не се е отчела днес? newsm78

# 268
  • София
Ноеми, cheers
А бе нямаме ли бебче?Ваня не се е отчела днес? newsm78

Няма, бееее!  Crossing Arms Тя КайРенн ще вземе да я изпревари!...  Wink

Ноем, наздраве (от сега)!  Mr. Green

# 269
Ноеми и аз съм от вашите, пия бира с нета  cheers наздраве!

antineq, добре дошла, бързо оздравяване на малкия!

Общи условия

Активация на акаунт