Боядисват яйчица ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 226
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
Диди, страшна чаровница имаш, пу пу!

# 241
  • У дома... някъде
Ехо,привет мацки  Hug
Анджи,да ти е жив и здрав хубавеца и много да се слушкате и уважавате  Mr. Greenкакто са казали другите!
Диди,разгледах повечето снимки,наистина е страшна Деси пък и страхотна тревичка си имате къде да играе на воля Grinning
Ванче,стиснати палци и от мен за бебето,всичко да мине леко и повечев от бързо!Успех мила,да знаеш че ще е много хубава зодия  Flutter,гарантирам ти  Hug
Моята принцеса е пак на антибиотик,направих всичко по силите си но не ни се размина след 4-дневна температура,кашлица,червено гърло  Close

# 242
Тези очи колко мъжки сърца ще разбият  Heart Eyes

Шмети, айде ако е варицела по-леко да я изкара!
Валерия, бързо да оздравява и твоята сладурка!
Ваня, да ни зарадваш тия дни!

# 243
Андж, сложи ли перуката и жартиерите за довечера?

# 244
Перука може, ама толкова обемни жартиери няма  Laughing
Нека да отслабна първо  Sunglasses

# 245
  • София
Андж, да ти е жив и здрав мъжа и на ръце да те носи! Grinning
Момичета, още веднъж много благодаря за поздравите тук и по алото  Hug Hug Hug.
За петък много ми се иска да дойда, но е малко вероятно преди определен късен час.......
Ванче, тръпнем в очакване... Леко раждане и най-послушното бебче  Praynig
Сту, телец започва от 21  Crossing Arms - затова предлагах на Ваня моята рожденна дата, ама не би  Mr. Green

# 246
  • У дома... някъде
Анджи,да отбележа че тази прическа много повече ти отива  PeaceНие се понаспахме и сега се чудим какви игри да измисляме  Thinking

# 247
  • при принцесите
Момичета, благодаря ви за думите за Деси Flushed
Всичките ни деца са супер сладки, две мнения няма Heart Eyes

Аз вчера залях на Деса главата с олио Mr. Green Друга мазнина нямахме вкъщи и реших, че и това ще свърши работа. Толко много люспи беше насъбрала, като бебе. Баща и само я дебнеше да я метне в тигана Laughing Каква мазаница стана, думи нямам. Бях и нахлупила една шапка да не залепи някъде главата директно. Чесах, чесах, още има Outta Joint

# 248
  • София, Лагера
Викс, ние ще те изчакаме  Mr. Green Flutter

# 249

Джъст Ваня, да ти кажа, мен акушерката от 20 декември ми беше заразправяла, че ще раждам, а родих на 8 януари- 8 дни след термин.  Crazy Не те успокоих много май.  Wink Е, поне бира може да ходиш да пиеш с девойките.  Mr. Green
  На мен пък лекарката на 28 декември ми е назначила секцио за 7 януари.Родих на 29-ти декември. Crazy
  Най-неочаквани неща се случват..... Wink

# 250

Кажете и на мен изречението на Селма.Разлюбопитствах се
   По-културно казано,"да напъваш,като при най-големия запек"!(Тогава се изразих не толкова куллллллллтурно  Crazy )Манана,радвам се,че  онова моето изказване е свършило поне някаква полезна работа! Hug

Ноеми,преполагам, няма да правиш резервация в някой детски клуб....Иначе щяхме да дойдем и ние двамцата с Алекс. Simple Smile
  Анджи,честит рожден ден на половинката ти!Да да е здрав и да те дарява с много любов! Grinning Heart Eyes

# 251
Анджелина, да ти е жив и здрав рожденника!

didi_im, страшна бонбона е Деси!

Schmetterling, да минава бързо варицелата. Нали казват, че колкото по-малки са децата, толкова по-леко я изкарват.

Бремелинки, отчитайте се, за да не ви мислим. newsm78 Само Ваня се разписва през последните дни.

# 252
  Диди,малката е невъзможно прекрасна!Пу-пу!!!Да ти е жива и здрава! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 253
  • София
Бременелките Ваня и Деси събрах днес спонтанно у дома!  Flutter Изкарахме си страхотно с тънки мезета, чилийски вина и ... малко лично сътворени с много обич глезотийки!  Sunglasses Обгрижих ги с много мерак и мисля добре бяха!  Mr. Green А аз лекинко попипвах ключовете от колата...  Mr. Green

# 254
Анджи, да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша!  Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт