Боядисват яйчица ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 233
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
   Честит рожден ден ,Викс!!!Много много късмет и любов ти пожелавам!

# 226
  • София
Виксън, много хармония ти пожелавам!  Hug

Ноеминьо, мен ме брой за петък!  Sunglasses Може и само двете.

# 227
Момичета, почерпвам виртуално за здравето на мъжа ми. Днес има Рожден ден!

# 228
  • София
Е, бива ли - съвършени съпруги и майки - от сутринта да ни почваш с такива напитки?!!!  Mr. Green

Айде, да ти е честит!  Hug

# 229
Викс Честит Рожден Ден с малко закъснение!!!
Анжелина и на теб честит ти рожеденник!
Мен ако ме искате мога да доида на всяка една среща,че май ще си почакам в София.  Crossing Arms Според лекаря ми вчера трябваше да съм родила, но аз нямам никакви симптоми и много се изнервям,че само ме плаши да чакам всеки момент.

# 230
Vicks, честито на патерици! Здраве и късмет!   bouquet
Андж, да ти е жив и здрав мъжот!  Hug
Джъст Ваня, да ти кажа, мен акушерката от 20 декември ми беше заразправяла, че ще раждам, а родих на 8 януари- 8 дни след термин.  Crazy Не те успокоих много май.  Wink Е, поне бира може да ходиш да пиеш с девойките.  Mr. Green

# 231
  • София
Анджи, честит ти рожденик! Много да те слушка и уважава!  Wink Mr. Green

# 232
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!
Андж, честит РД на благоверния! Много да те слуша!  Flutter

Ив, то няма да е като за сефте да сме си двете  Mr. Green викам да видим дали и друг ще дойде, а ако не - ще букна или в Пипълс, или в Мон Ами (да сме си наблизо).

Ванче, ти къде си отседнала в Сф? Може и към теб да дойдем, че грехота да те разкарваме. Ох, сетих се преди години как се бяхме събрали (девойките, дето си се събираме винаги), а едната беше 2 дни след термин ooooh!. Та седнахме в една кръчма до Майчин дом. И аз, и сестра ми бяхме с коли и не посмяхме да пием, да не би Дидата да тръгне да ражда  Whistling

# 233
  • София
Мацки, ако не ме стигне някоя черна магия от утре до събота ме няма в БГ /по работа/, така че не ме бройте.
Бай дъ уей, Дани кашля лошо и е с конюнктивит, та само да не зазлее много и да не тръгнем. ooooh!

# 234
Викс, честит рожден ден на патерици Hug Hug Hug (ма и ти си била овне, а) Бъди много щастлива и спокойна  bouquet
Андж, да ти е жив и здрав благоверният и редовно да те уважава Mr. Green
Мацки, и мен не ме бройте за петък, че съм на три поредни рожденни дни включително и в петък и събота Flutter Flutter Flutter
Ванче, айде отпусни се вече, от днес сме в телец Crazy

# 235
  • при принцесите
Момичета, честити празници и от мен с малко закъснение Simple Smile Христос Воскресе! Да сте здрави и щастливи, а децата и послушни  bouquet

Викс, честит ти празник на патерица!
Андж, и на теб честит рожденик!

Тея празници много тежки Tired Ядене, пиене, при едните, при другите, уф Crazy

Ноеми, страхотен ти е Пресиянът Heart Eyes Ето я Десата. Давайте назад, докато не ви писне Hug

# 236
  • София, Лагера
Дидиииииииииии, страшна ти е Десата!!!!  Heart Eyes Направо съм влюбена (отдавна, знаеш)!!!
Пу пу пу пу... ама и с тези огромни очи!!! Знаеш ли какви синеоки внучета ще имаме, като ги съберем с Пресиян!

# 237
didi_im, прекрасна е Десата! Да ти е жива и здрава!  Heart Eyes
Свилен има подобно колело и постоянно топурка из вкъщи с него, шумничко го кара  Mr. Green

Анджелина, честит рожденик! Много да се уважавате  Flutter

# 238
Благодаря за честитките!  Hug
Аз спретнах набързо една торта, ама няма да я показвам, че бременни има знайни и незнайни Wink

# 239
Привет, привет, привет!  Hug

Анджи, много здраве на мъж ти, и само хубави неща да ти поднася в живота ви!  Simple Smile

Ваня, стискам палци да бъде всичко наред! Чакаме с нетърпение, вече ...  Hug

didi_im наистина е голяма красавица, Деската.  Grinning

МоЙто син, май е с варицела, та сега чакам и малката да гръмне...  Crazy

Хайде момичета, лек и приятен ден макар и дъждовен.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт