Боядисват яйчица ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 237
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит рожден ден Викси  bouquet  bouquet  bouquet Много здраве, любов,хармония и усмивки, интересни приключения, споделени щастливи моменти, и бъди все така най-добрата майка на Йоанка и Бобко, най-добрата съпруга,любовница и приятелка на Милуш, и добрата приятелка,която познавам  bouquet  bouquet Heart Eyes Весел и релаксиращ празник ти желаем цялото семейство  bouquet  bouquet

# 211
Викс, честит рожден ден! Здраве, щастие, любов и много сбъднати мечти!!!

# 212
честит рожден ден Vicks, Пожелавам ти здраве,късмет и любов!

Анджи,Ноеми,много са сладки порастналите момчета. Hug
Цвет,съжалявам.Надявах се най-после да разберем за какво пием /момче или момиченце/ама айде дано следващия път се покаже. Wink
Манана,късметлийка си ти LaughingТака може и още няколко да родиш или??? Laughing
Ваня,май пътува към Сф.Чакаме отчет.
Кажете и на мен изречението на Селма.Разлюбопитствах се

# 213
Vicks, Честит рожден ден ! Бъди много усмихната и здрава !

# 214
Честит рожден ден, Викс! Пожелавам ти много щастие и любов!   Hug

# 215
  • София
Момичета, много ви благодаря  Hug Hug Hug
Просълзихте ме, а съм на работа.
Няма да слагам почерпки, че има и бременни.
Надявам се да имам възможност в събота, ако се видим да почерпя по два повода (и не, не съм бременна  Mr. Green)

# 216
Викс, честит празник!   bouquet  bouquet  bouquet

# 217
  • София
Викс, честит празник!Ей тука, един скромен подарък в картинки:/хронологичният ред е обратен, НО само той  Mr. Green/

# 218
Честит рожден ден, Викс!

# 219
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВЯРВАЙТЕ! ЩАСТИЕ И БЛАГОСЛОВЕННОСТ ЗА ЦЕЛИТЕ ВИ СЕМЕЙСТВА!

ВИКС, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО УСМИХНАТА! КЪСМЕТ, РАДОСТ И РЕАЛИЗИРАНИ ЖЕЛАНИЯ!

Ето че се завърнахме от един приятен Великден в Банско! Братът на мъжът ми си е дошъл от Австралия и този път къщата бе особено препълнена и весела! Давид много се радваш на чукането с яйца, много правилно усети какво да прави и беше много щастлив че неговото яйце е счупено! хи хи

Аз съм отново на работа! В момента ми е по-спокойно и за това намирам време да ви пиша!

Ваня стискам палци!  Grinning Чакаме те в София!  Hug

Ноемка страхотни снимки! Персиян е много хубав!  Grinning

Давид от вчера, крещи по цял ден че имал ако! И щом отидем над тоалетната ходи с удоволствие, но вечерта реши че пак му се ходи за голямо ако! много учудена му занесох гърнето в саята и той се изака, но не искаше да става! накрая хвана и си обърна гърнето - направо ми призля! Първо му се скарах, после се замислих да не го стресна и буказах, че много се радва че с е изакал в гърнето, а той тържествено заяви Бравоооо! На сутринта първите му думи бяха - Давид изсипа гънето! не това не хубаво! хи хи хи

Иве вчера като минавах покрай вас по Цар Борис, така ми се преяде от онова хубавото нещо дето го готвиш страхотно хи хи хи !

Манана ма много лесно това товоето раждане! Така ми се искаше да родя  по нормален път, но не се получи! И по добре де, че давид много голям на кг! Стискам палци на всички бременлийки чакаме хубави новини тогава когато му дойде времето  Wink

# 220
  • София
Викс, честит рожден ден!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 221
  • София, Лагера
Викс, ха честит рожден ден и оттук   bouquet Много радости и здраве!

Мерси, Flowerlina, за милите думи! Не съм се разтерзала много, защото знам, че съм права  Mr. Green. Когато дълго ти се качват на главата, все някога трябва да кажеш какво мислиш. В случая не беше баш така, защитих свеки, ама дълга история...

Девойки Софиянки, нещо за бира? Например петък в 19.30 някъде по центъра? Ще направя резервация, като разбера колко сме.

# 222
Цитат
Девойки Софиянки, нещо за бира? Например петък в 19.30 някъде по центъра? Ще направя резервация, като разбера колко сме.
Блазе ви!Искам и азззззз smile3514

# 223
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Викс Hug

# 224
Добро утро  Hug
Усещам аз как ще ми за липсва след време дългият сън сутрин, но дано да изчезне ставането през нощта  Wink След обяд, ако е прилично времето, съм с Северния парк в Надежда. Към два часа на кафето там. Ще бъда с малкия, че тичането след Веско от вчера още ми държи влага  Mr. Green Шмети, Ним, ако сте на линия ...

Ман, аз, ей сега влизам и чета, ама и без друго, не съм вСофия, та нямаше да дойдем ... жалко, другия път ...  Hug

Викс, честит рожден ден!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт