Боядисват яйчица ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 237
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
  • София
... К'во правим, раздаваме картите за трето/и ли?Пу за мен разнояйчни близнаци! Laughing

Клемс, лудо па младо, би казала баба ми!  Laughing  Wink Мен ме бройте само за раздаването на бирата!

Мне бе , мацко, ама да не взема да изтърва нещо.  hahaha То лакомията, нали знаеш...
Момичета, вие пък как можахте да се изпокарате по празниците точно? Аз съм голям непукист, гледам да не се връзвам на неща, които НЕ СА жизнено важни. Последно време жизнено важно ми е само здравето май, та рядко някой може да ме впечатли с нещо. Особено пък роднини.  Naughty А'ре в лево, извинете ме за френския/Ним  Mr. Green/.
Стискам палци на бременилките, кога викате ще пием и пеем пред Токуда? Joy Heart Eyes

# 196
  • София
Клемс, твоят френски е извинителен, сигурна съм Mr. Green

Казвайте кога ще пием (и ми пуснете смс за по-сигурно!!!) Много ми е сдухано тия дни, а като си припомня каква тайфа бяхме, още повече се сдухвам. Идвам непременно, дори ако трябва да съм с диването. Само неделя (26-ти) ми е заета, че ще работя, инак съм на линия.

# 197
Добро утро!!!!

Малко със закъснение, но да ви честитя празника и да ви пожелая преди всичко здраве!!!!

Успех на Ваня, Нина и Кайрен!  Чакаме ви с прекрасни бебе-новини!

Цвета - стискам ти палци за една сладка бебка, ама и с момче не е лошо, да си кажа аз Simple Smile

Мимоза, горе главата, времето се оправя и ще сте повече време навън, далеч от дразнители, а пък и рецептата на Манана доказано действа!

Барби - супер че вече ще сте заедно с детенце. Сигурна съм че няма да има проблем. а това че ще я виждаш всеки ден е най-прекрасното!

Аз оставих малкия човек с баба за няколко дни и ми е много криво без него, ама няма начин Sad . Тихичко да се похваля, че май нещата почват да се оправят (пу-пу-пу). След 2 кошмарни дни и почти 1 седмица само на малко мляко, вчера щях да ревна като го чух след изядената 1 паница супа да казва" баба осте сипе". Може да си представите и спринта на баба към тенджерата Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Още разни неща исках да пиша, но 1 глава, за кое по-напред Simple Smile

Усмихнат ден момичета

# 198
Добро утро мацки!
Радвам се много за тези които за прекарали добре празниците.Съжалявам за онези които са си ги развалили по един или друг начин HugНо в крайна сметка наистина най-важното е да сме живи и здрави /както някой вече писа/Всичко друго се оправя.
Ваня,не се тревожи/макар,че знам ,че лесно ми е на мен да го кажа нали не ми е до главата/ всичко ще мине много добре.Второто след малка разлика се ражда лесно и бързо.Стискам палци!
Ман,браво!А с баткото как беше?По трудно и дълго ли?/раждането/
Цвет,стискам палци.Но каквото и да е важното е да е живо и здраво!И да се похвалиш ей!
За викането под прозорците ще пропусна SadНяма как да дойда в Сф.Но за пийването ще се включа тук тихичко от вкъщи но ще отбележа събитието Wink

# 199
Привет мацкииии  Hug
Завърнахме се от града на студентите, евтината водка и безплатната любов (опс, това беше гледната точка от студентските ми години  Mr. Green) - Свищов.
Видяхме се с Ноеми, Краси и Пресиян. Любо и Пресиян играха, ние успяхме спокойно да пием сок  Mr. Green Чакам снимки от Ноеми, че аз се движих с ръцете в джобовете и не си носех фотоапарата.

Чакам Ивонска пак да дойде, че само смс-и разменихме  Simple Smile

Барби, привет  Hug

# 200
Добро ви утро!  Hug

Аз съм си у нас, че Ели започна да подкашля вчера, а през нощта вече бухаше сериозно.  Confused Бях си направила сметката, че майка ми ще си вземе отпуска да я гледа, но сутринта се оказа, че няма да може и сега ще взимам болничен. Ама майната й на работата, какво да се прави....

# 201
Казвайте кога ще пием (и ми пуснете смс за по-сигурно!!!) Много ми е сдухано тия дни, а като си припомня каква тайфа бяхме, още повече се сдухвам. Идвам непременно, дори ако трябва да съм с диването. Само неделя (26-ти) ми е заета, че ще работя, инак съм на линия.

Що бяхме?  Wink

Сигурна ли си, че близначките не са съворени вече  Whistling

121986382734627318461387461% сигурна smile3534

Мимозке, ако много настояваш свеки да е послушна, па вземи звънни на Ива Mr. Green Laughing Наиш' к'ви магии прави Flutter
А за барби съм убедена, че не страда от липса на младежи. Барбс, права ли съм  Grinning

# 202
Добро утро  Hug
Усещам аз как ще ми за липсва след време дългият сън сутрин, но дано да изчезне ставането през нощта  Wink След обяд, ако е прилично времето, съм с Северния парк в Надежда. Към два часа на кафето там. Ще бъда с малкия, че тичането след Веско от вчера още ми държи влага  Mr. Green Шмети, Ним, ако сте на линия ...
Мони първият път успях да преметна всички доктори, че имам бъбречна криза, а не раждам  Mr. Green Разбраха чак като беше 5 см. разкритието и завеждащия на отделението се развика, че не го интересува колко е било в петък  Joy Въобще си бях късметлийка и в двата случай. Обаче как ми се беше набило в главата едно изречение от разказа на Селма тогава - ей много стриктно го изпълнявах и явно помогна  Grinning
А всъщност Деската и Нинище къде се изгубиха  newsm78 Май трябва да шпионираме при МАЙки 2009, че да знаем как са  Confused

# 203
Добро утро!
Сетих се за изречението на Селма.  Mr. Green Обаче пък аз напъни така и не получих.  Confused
Спомням си обаче, че имах силни контракции след самото раждане, особено Софи като сучеше, а тя сука първите 24 часа почти нон стоп.  Crazy А казват, че при второ раждане били още по-силни. Манана как беше при теб?
Ние помним Мони щот сподели за зачеването, а ти за Цеци нищо не каза-как, кога, къде.  Mr. Green
Момоза, освен да ни спретнеш един голям купон, пък свеки може да реши да се изсели някъде...вечно.

# 204
  • София, Лагера
Здрасти, мацета!  Sunglasses
Честит празник! Живи, здрави, щастливи и късметлийки!  Hug

Ние си изкарахме супер по тези празници. Е, и нас тежките думи не ни подминаха, но пък това е стандартна ситуация. В случая ги изрекох аз, но бях права. Ходихме в Търново с едни приятели, после при бабата на Краси в Свищов. Там се срещнахме с Андж  Heart Eyes и Любо, еййй, голям мъж станал! После ходихме с Пресиян на круиз по Дунава - много му хареса, особено капитанската кабина  Mr. Green. Вчера минахме и през Плевен за малко - изобщо пообиколихме.

Барби, много си хубава, бре!  Party та... Стиляна те попита нещо  Wink Mr. Green

Ваня, още ли сте 2 в 1?  Wink

Ето малко снимки с порасналите ни момчета:
http://www.presiyan.snimka.bg/album.php?album_id=361548&pid=11722179

За пиене съм ЗА! (има ли смисъл да го казвам)

# 205
Ноеми, супер снимки Simple Smile
(онази там до Любо не съм аз  Mr. Green)

# 206
  • София
...След обяд, ако е прилично времето, съм с Северния парк в Надежда. Към два часа на кафето там. Ще бъда с малкия, че тичането след Веско от вчера още ми държи влага  Mr. Green Шмети, Ним, ако сте на линия ...

Сори, мацко, ама съм на работа.  Sad Обаче така са ми вдигнали кръвното от сутринта, че ако продължат още малко, може и да дойда и да им гледам сеира после кой ще им върши черната работа. Изсипах се...

# 207
  • София; Дружбето
НИщо не се видя днес, надеждатами остава за 7-ми май Crossing Arms Ако и тогава не ми кажат пола ще се записва нов час за фетална. Иначе бебето го видях, ама не питах колко е голямо. Няма я хич тръпката от първи път Blush само като подритва се кефя. та така, оставам си в неведение
Ние по празниците си бяхме сами и ни беше спокойно и приятно. Родата само по алото я чухме и стига толкова

# 208
  • София
 baloni baloni baloniЧРД на Викс!   baloni bdbaloni baloni
Мила Вики, желая здраве и късмет! Много любоФФФ и щастливи мигове с любимите хора!

# 209
Vicks, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, радост, щастие, кротки деца, обичащ съпруг и много късмет!

tsveta, дано следващия път се види пола на малкото човече. Важното е да е добре и да ритка. Обеща ни да ни покажеш снимка на коремчето.

Ноеми и Анджелина
, страхотни снимки на децата и вас!

Радвам се, че тези които са пътували по празниците са се забавлявали и дано да сте успели и да си починете! Пък дали са заченати нови бебчета ще разберем съвсем скоро и май пак се очертават януарчета.

На всички мами, чиито термин наближава стискам палци за бързо и леко раждане като на manana и monny_77.

На manana, eleonor@ и Ноеми, искам да кажа, че много често изричаме трудни и тежки думи, но това е с цел да подобрим нещо или да накараме някой да погледне на дадена ситуация и от друг ъгъл. Дано всичко да се оправи и да не се терзаете.

Малко дълго стана, но като не съм писала от няколко дни сега трябва да си наваксам.

Общи условия

Активация на акаунт