Боядисват яйчица ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 244
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
Мопси , дано съня ти да е бил пророчески Simple Smile Иначе аз рискувах и се прибрах в Благоевград да съм с детето на празника и цяла нощ се моля да не ме почнат контракции.
Исках да попитам monny_77 с бързото раждане, ти роди бързо след първите симптоми ,че е започнало или бързо след като влезна в болницата? Има ли някой който да е родил за по-бързо от 2 часа от първата контракция която е усетил?
Аз бре Ванче  Mr. Green Ей повтарям, повтарям, ама МОни ви завладя с веселото зачеване и вече проспивате мойто разказ за раждане  Wink Та в 2.30 през нощта беше първата контракция и в 3.40 записаха Цецоне, че съществува официално на бял свят  Mr. Green

# 181
Честит празник момичета!

Барби, стискам ви палци всичко да потръгне както трябва и да сте си вече заедно с прекрасната Рая  Hug
Манана, за съжаление, по мой лични наблюдения, точно по празниците се изричат тежки думи и се водят неприятни разговори. Дано при вас отмине бързо напрежението.  Hug Не помня празник в моето семейство - на нашите де  - на който да не е имало разправии. За капак и вчера празникът ни отиде по дяволите, но както и да е. НИе да сме живи и здрави.

# 182
За капак и вчера празникът ни отиде по дяволите, но както и да е. НИе да сме живи и здрави.
    #Crazy #Crazy #Crazy При вас пък какво е станало?

Някой път оценявам положително този факт,че през повечето празници сме далеч от нашето смейство. Confused

# 183
Честит празник, момичета! Много любов и здраве ви желая!

Барби, наистина изглеждаш страхотно!

# 184
  • София; Дружбето
  Цвета,същия ли ти е корема,както и предния път или има разлика? Simple Smile

newsm78 по-голям е определено, иначе де да знам, май е същият

# 185
manana  #Crazy много сериозно ме уплаши Shocked утре 100% идвам в Софиа за всеки случаи.
tsveta дано утре да ти кажат, знам,че искаш момиче,но съм почти убедена,че ще бъде момче.
Радвам се за теб Барби и наистина изглеждаш много добре.

# 186
Ванче не се плаши - има си големи предимства  Wink
Цветке при мен корема беше много различен при двете бременности, пък и двете са момчета. Формата считам, че зависи изключително много от това колко е стегната коремната стена, а не от пола на бебето  Grinning Пък каквото кажат че ще е такова, трябвало е поръчката да си я дадеш по рано, а и всичко зависи от майстора  Mr. Green
Явно всички се имали някаква кофти случка по Великден - може пък така Господ да проверява вярата и търпението ни  Thinking
Иве, добре че ТоНи ти е рода, иначе се си им отмъкнала варненската хубавица  Twisted Evil
Та да попитам сега - желаещи за Софийска среща, или ще свириме сбор под прозорците на Токуда Mr. Green

# 187
  • София; Дружбето
Та да попитам сега - желаещи за Софийска среща, или ще свириме сбор под прозорците на Токуда Mr. Green
Ас, ама айде като ме шитнат след седмица две Mr. Green

# 188
  • София
... ще свириме сбор под прозорците на Токуда [/b] Mr. Green

smile3521  newsm18 Drunk newsm18 Drunk newsm18 Drunk newsm18 newsm10

# 189
Аре и аз да се отчета, но не със заченати близначки, както на Ива и се ще Mr. Green Mr. Green Mr. Green Бяхме във Велинград, в хотел с тенис корт, СПА, фитнес, басейни и всякакви други неща и то БЕЗ деца Crazy Crazy С Митьофи си припомнихме доброто старо време да разполагаш с времето си и да се отдадеш на всякакви глезотии Flutter Пернах си една разкрасителна процедура, игарх тенис, НАСПАХ се, абе изобщо не ми се връщаше Blush Blush Blush
Мацки, във всяко семейство ги има разправиите, но дано не се случва нищо непоправимо с отношенията ви Hug
Ванче, кажи сега как ще се казва юнака Heart Eyes

# 190
Аре и аз да се отчета, но не със заченати близначки, както на Ива и се ще Mr. Green Mr. Green Mr. Green Бяхме във Велинград, в хотел с тенис корт, СПА, фитнес, басейни и всякакви други неща и то БЕЗ деца Crazy Crazy С Митьофи си припомнихме доброто старо време да разполагаш с времето си и да се отдадеш на всякакви глезотии Flutter Пернах си една разкрасителна процедура, игарх тенис, НАСПАХ се, абе изобщо не ми се връщаше Blush Blush Blush
Мацки, във всяко семейство ги има разправиите, но дано не се случва нищо непоправимо с отношенията ви Hug
Ванче, кажи сега как ще се казва юнака Heart Eyes
Сигурна ли си, че близначките не са съворени вече  Whistling

# 191
  • София
Хеллоуууу!
Ето ме, прибрахме се!!! К'во правим, раздаваме картите за трето/и ли?Пу за мен разнояйчни близнаци! Laughing

# 192
Христос Возкресе и от мен, момичета!
Желая ви само топлина в душите, огън в очите и любов във сърцата!

Ванче, стискам палци всичко да мине бързо, леко и безпроблемно, и скоро да се похвалиш с един прекрасен млад джентълмен!

Барби, много се радвам, че най-накрая ще бъдеш заедно с дъщеричката си! И аз, в унисон с останалите, искам да кажа, че изглеждаш като топмодел!

Колкото до неприятните случки по Великден - и аз имах такава (ама аз имам такива винаги, когато съм със свекървищете  #2gunfireMr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз да споделя, че моят мъж след 5 дни отива за цяло лято да работи на морето. Оф, с него зле, ама без него още по-зле...... Ако скоро по новите съобщят за битово убийство, да знаете, че между мен и свекървището се е разиграла драма Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 193
  • София
... К'во правим, раздаваме картите за трето/и ли?Пу за мен разнояйчни близнаци! Laughing

Клемс, лудо па младо, би казала баба ми!  Laughing  Wink Мен ме бройте само за раздаването на бирата!

Барби, много се радвам за вас! Сигурна съм, че малката ще свикне бързо, все пак ще си е вече с мама! Simple Smile Hug

Ваня, каквото и да е и където и да е, леко и безаварийно раждане ти желая! Това се отнася още и до Нинище и КайренPeace

# 194
Уф Мимозе и твойта не е лека  Hug
По малко срещи от трети вид със свеки ти пожелавам и една тайна рецепта - всеки ден по три пъти по едно хапче "М...ната му на всичко и всеки"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт