Боядисват яйчица ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 249
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
  • София

Честит празник, мили момичета!
  bouquet  bouquet  bouquet

Just_Vania, аз съм за Димитър, тоже  Peace Да мине леко и безпроблемно  Hug Hug Hug
Валерия, честит имен ден! Здраве и много късмет!  Hug
Барби, прекрасен аватар!  Simple Smile

# 166
ЧЕСТИТ ВЕЛИК ДЕН!!!
Валерия, честит имен ден!

# 167
  • София
Христос воскресе! Честит празник, приятелки! Simple Smile

Валерия, честит имен ден!

На всички именици днес- наздраве! Simple Smile

# 168
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ
МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ В СЪРЦАТА И ДОМОВЕТЕ
  bouquet

Барби страхотен аватар  Hug Надявам се да пишеш по-често, че липсваш  Heart Eyes
Селма вицът извика усмивка на лицето ми  Simple Smile
Днес се сдухах лекинко, тъй като с брат ми успяхме да си разменим доста тежки думи. Но явно животът е такъв, че всеки трябва да мисли за себе си първо и после за другите. Лошото е, че досега сериозните ми конфликти все са били заради егоизма, който козирозите проявяват. Не ми се мисли какво ще бъде докато Веско расте  Confused
Дано успея да го опазя от този егоизъм  Praynig

# 169
Христос Воскресе!!!!!

Здраве и мнооого любов за всички!!!!

# 170

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНИЦИТЕ!ЗДРАВЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ!
Селма Joy

# 171
  Валерия,честит имен ден!  bouquet
  Манана,не се притеснявай за Веско!Ще порасне добро и обичливо момче.  Heart EyesСлучва се роднините да си разменят тежки думи,независимо от зодиите!Дано се сдобрите с брат ти по-бързо и да ти олекне! Hug

# 172
Добро утро!
Джъст Ваня, сънувах, че си родила. Беше много весела родилка. Хайде, или се отчитай 2в1 или щъркела да докладва.  Laughing
Ман, аз пък вчера се сдърпах  с майка ми.  Tired Познаваам и свестни козирози.  Wink

# 173
Мопси , дано съня ти да е бил пророчески Simple Smile Иначе аз рискувах и се прибрах в Благоевград да съм с детето на празника и цяла нощ се моля да не ме почнат контракции.
Исках да попитам monny_77 с бързото раждане, ти роди бързо след първите симптоми ,че е започнало или бързо след като влезна в болницата? Има ли някой който да е родил за по-бързо от 2 часа от първата контракция която е усетил?

# 174
Джъст Ваня, ха дано. Аз чак сега зацепих, че ще раждаш в София. Мисля си, че ще се вместиш в  2 часа. Ако ли не ще четем за тебе по вестниците.  Wink Laughing Майтап.  Hug

# 175
  • София
Момичета благодаря ви за хубавите думи, newsm51
Манана не се ядосвай точно на празниците, ще се сдобрите с брат ти!
Just Vania сигурна съм, че всичко ще бъде наред, само не се паникьосвай и бъди спокойна!
Момичета аз едва се сдържам да се похваля. От днес си взимам Рая при мен. Намерихме две детегледачки които гледат едно момченце от моя блок и сега ще гледат и Рая. Много съм щастлива, направо не мога да го опиша, не смея да се зарадвам, но съм и много притеснена за това дали Рая ще свикне с тях. Да ни стискате палци!

# 176
  Много се радвам,Барби!!!
  Успех!Ще свикне Рая,вярвай!Ще се редуват ли гледачките?

# 177
  • София
Привет и честити ви празници, именни дни и други 'секви веселби!  Hug

Барби, радвам се, че намираш време за нас, аватара ти е страхотен! (много добре ти се отразява.... прибирането на Рая!  Mr. Green )

Ние се завърнахме от слънчева (но вятърна) Варна!  Crazy Летяхме със самолет, видяхме много роднини и някои приятели, пазарувахме...  Party Варненки имат чудесен сценарий за забавление на децата - в Морската им градина има страхотен детски кът с много забавления - влакчета, колички, кончета, бънджита, абе к'во ли не!!!  Crazy Спокойно бихте могли да оставите една-две надници... (в зависимост от това колко ви е надницата  Tired ) Запознахме се с ТоНи и красавицата Лина.  Flutter

Има още какво и кой да се види там, ще се ходи пак, няма как!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 17:09 от ivonska

# 178
  • София; Дружбето
Барби, вярвам, че Ря бъзо ще свикне щом ще е при мама Hug
Утре съм на преглед. Стискайте палци да видим пола, че съм затрупана с детски дрехи в розово и чакам да разбера да ги пера и гладя или да продавам и подарявам Crazy Не мога да си реализирам пролетното почистване Laughing
Ваня, има случаи второто раждане да протече много бързо, но вярвам че бебчо ще те изчака да си дойдеш в София Wink

# 179
  Цвета,същия ли ти е корема,както и предния път или има разлика? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт