За първия Великден в живота, малко СЕПТЕМВРИйче се приготвя.

• 16 919
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Христос Возкресе!
Бъдете живи,здрави и много щастливи!
Честито първо зъбче на Ива,трето на Мейт и второ на полуадаша Елиас!,чътвэрто на Вики!
Честити 7 месеца на Дари!
Честити 8 месеца на Вики и честит имен ден на мама!
Моарейн, Мимолетка, честити годишнини от сватбите ви!
Флу много мерси за комплимента-накара ме да се усмихна.  bouquet
Веч аз имам още 5 цвята от теменужките -много обичам цъфтящи цветя..Тука по сайтовете ги пишат Сентполия.Твоето наименование звучи много интересно по испански-Сантапаулина. Peace-не знам езици и не знам кое е вярното.
Пишете за мъжете и моя напоследък само се зъби не дава копче да му кажа-нещо май са масово в криза. #2gunfire
Козунака ми стана добре,но не достатъчно сладък.Нещо ма и на мене ми се върти идеята за машина за хляб.
Ирини аз имам 2 неща на Clatronic и съм много доволна може да видя как върви като цена твойта машина.

# 256
Христос Воскресе!

Бъдете здрави и благословени,
вие и вашите семейства!

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 13:04 от Анe

# 257
Честит Великден на всички!!! Пожелавам Ви да сте живи и здрави, и много обичани!!!

Моето гардже днес има имен ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ми е жив и здрав newsm32 Ето черпя по случая:

Сега да покажа и аз какви яица измайсторихме вчера сутринта със сестра ми:

Мире, Шматка много ми харесва как здраво са стъпили на земята Вашите мъници. Ние сме мноооого далеч от това, засега седим само и то не много стабилно  Simple Smile

Дидишон
такива приказки за шамари да си ги нямаме  Naughty Я го вкарвай в правия път  Crossing Arms

# 258
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!!!Да сте живи и здрави и нека доброто възкръсне в сърцата ви!! Hug
Честито на имениците!Честити месечинки!
Поздрав от Яна Simple Smile

# 259
Христос Воскресе!!
Желая много здраве на всички ни.Децата много да ни радват,татковците да слушат,и само усмихнати и слънчеви дни да имаме.
Ето и един поздрав от нашето семейство

На всички много целувки!

# 260
Воистина Воскресе, момичета!

При нас пложението е от трапеза на маса... И козунаците, и яйцата, и агнешкото станаха прекрасни!   chef
Ще ми се вече да е вторник...  Rolling Eyes

Снимките са супер.

мире, ще ме прощаваш  Wink, но Монката е одрала и бащината кожа  Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 20:29 от irinii

# 261
  • София/Търново
Христос Воскресе!

Днес бяхме до "Звездица". Не съм спала много. Сега се приспиваме, че с гостите се изнерви от недоспиване-неприятна тема.

Шмате, бравос!

Дидишонче, ела пиле в мойта партия  Mr. Green

# 262
Христос Возкресе!
При нас е друг голям празник за католиците - Светла Неделя, когато всички 9годишни деца приемат първо причастие. За семействата е много важен празник, защото се събира цялата фамилия от всички краища на света.
Бях поканена за снимки като профи фотограф Embarassed
Елиас беше целия ден с мен и интересно, но прояви интерес към твърди храни, но от ръка. Shocked
Яде с удоволствие лучена супа и чийз кейк. ooooh!

# 263
Джизъско, честит имен ден на слънцето ти   bouquet
Еос, що е туй Звездица?
Веч, звучи страхотно. Би ли споделила някоя и друга снимка?  Simple Smile Praynig

# 264
Ирини, може ли утре, че днес съм скапана и ще ги сваля утре от камерата. Praynig

# 265
Христос възкръсна!

darusha5K , мерси!
Флу на теб голямо мерси, големи комплименти! А аз съм добре, но все не ми достога време, затова и нямам възможност да чета тук. Като не чета пък не мога адекватно да се включа и така...
А Крумчо вече все прав иска да стои, или залепен за някой, научи се да подава ръчички да го вземат и някак сърце не ти дава да му откажеш. Няма зъбки все още, добре е, захранването му върви без проблеми. Всичко ок, дано все така. Толкова бързо расте, съвсем скоро няма да мога да го гушкам като малко бебче.
Дано и на всички дечица без проблеми да им върви! Специални поздрави на хубавата Елена  Hug
Малко негови снимки тук.

Погледнах снимките ви от срещите. Браво, супер е така толкова много мами с деца на една възраст на едно място! Завиждам  Embarassed

# 266
ХРИСТОС ВЪЗКРЪСНА- Hug НАИСТИНА ВЪЗКРЪСНА!!!

Идвам да ви поздравя, а тук мирише на козунаци, търкалят се шарени яйца и пуфффкави бебета са се ококорили от снимките Heart Eyes.
Бъдете живи и здрави, много щастливи и много любов по домовете ви.
Аз днес се наслаждавам в мисълта, че съм простена, спасена съм и Бог има за мен мисли за добро за бъдеще и за надежда newsm03.
Имам нужда от възкресенска сила за зли ситуации в живота ми, но добрата новина е, че вярвам във възкресението/ чудото.
Липсвате ми много Heart Eyes, но имах нужда да се укрепя и се затворих със себе си като Япония по време на кризата Laughing.
Отивам да кача малко снимки от нашите приключения и да споделя с вас.
Поздрави на празнуващите  bouquet!
Piaf, много е хубав Крум.
С тези невинни сини очи и много стабилно стои на крачета Heart Eyes.
Много ми се иска да ви видя и все гледам за вас, но уви явно ни е мнооого голям града Laughing.
Поздрави и целувки за Крум Heart Eyes!

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 21:22 от Мариям

# 267
Христос Возкресе!

Честито на имениците Hug

Всички вече сме хремави Sad

# 268
  • София
Честит празник на всички!
 Черпя ви с моето Великденско Тирамису!

[

И един усмихнат поздрав от моето змийче Тео, което днес по случай празника се изправи сам в леглото!

# 269
  • София
Момичета, я вижте какво изрових. Може да ви е интересно.

Не е "Воистина воскресе!", а е "Во истинЕ воскресе!"
В единия случай (неверния, "воистинА") се имитира църковнославянски език и хората си мислят, че означава, че наистина е възкръснал, а не е измама Simple Smile а в правилния вариант - "Во истинЕ воскресе!" - отговорът на поздрава означава, че Христос е възкръснал ЗАРАДИ истината. Би могло структурно да се представи приблизително така:
Во [в името на, заради, за да пребъде] истине [истината] воскресе!

Общи условия

Активация на акаунт