За първия Великден в живота, малко СЕПТЕМВРИйче се приготвя.

• 16 919
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от нас Hug
Чудесни снимки на приказни бебоци Heart Eyes
Иринка,Бора какво ставаааааа???Как са децата??Милите.Дали не са зъбчета или е някой вирус.Ох дано бързо се оправят.Мона вчера беше с 37,7,но го отдавам вече на зъби защото виждм как се подавт вече.
Хайде ние се оправяме за пореднат маса Blush Mr. GreenЛелееее а се боря да отслабна #Crazy
Хубав ден и дано следобяд да става за разходки Praynigи болните бебоци да оздравяват

# 286
Здравейте милички! Hug
Искам да пожелая на всички весел Велик Ден easter easter easter нека вие и вашите семейства да сте винаги здрави и много много щастливи  love001
Аз не влизам много често защото ни чака местене и събирам яко багажи Crazy
Много са сладки всичките бебоци, наистина септемврийчетата са ни най-хубавите Heart Eyes
Утре пътуваме за Бургас така че да знаете че съм на линия Wink
Лек и слънчев ден на всички Peace

# 287
Бора nbirthday,много здраве ,щастие и любов  bouquet
Пожелавам на Мила и Ради бързо оздравяване Hug
Ние вчера обиколихме бабите и вечерта бях гроги и рано заспах.А имахме годишнина SadТака и не я отбелязахме CryТой любимият ми не беше на кеф и едва ми говореше smile3518.Представях си по друг начин този ден,но уви...Явно наистина има някаква криза при мъжете smile3537
А вчера на Дали яйцето беше борец easter
При нас е гадно времето и ще се наложи да си останем в къщи,но за сметка на това пък,цял ден ще си вися във форума Mr. Green

# 288
  • София
Григчо, Мимолетка благодаря за пожеланията за РД Hug Адашке, май и ти ще помъдряваш скоро?
Милинката си държи 38,4.  Не щя плодовото, сигурно и зеленчука ще ми отхвърли. Добре, че суче.
Хубав ден, момичета!

# 289
  • Пловдив
Здравейте,
Бора,честит рожден ден!!!Желая ти живот изпълнен със хармония и щастие!
Болничките мишлета бързо да се пооправят!
Снимките на всички са прекрасни!
Аз вчера си секнах гърба и сега съм като Робокоп  Tired

# 290
Инче, много ти благодаря за комплиментите  Embarassed Много ме трогна! Особено щом ми го казваш ти, където си толкова красива и слаба  Hug А малкият Сми е един път! Страшен бонбончо! И наистина си е за фук - фук!
Джесус Нели, това е линкът към снимките: http://bg.fotoalbum.eu/flu4iq/a259186 Но не са нищо особено, наистна.
Бора, честит рожден ден, мила! Пожелавам ти малката ти принцеса да ти поднесе най-хубавия подарък: да е здравичка и довечера да празнувате цялото семейство весели и щастливи заедно!

Шмати, честито трето зъбче! Да са здравички и белички и Марти да си хрупа с тях каквото му душа иска Simple Smile
Григчо, дано и вие бързо да оздравявате! Довечера като вляза във форума искам всички да сте се оправили!!!

# 291
Айде на НОВАТА ТЕМА!

С пожелание за бързо оздравяване на всички!

Общи условия

Активация на акаунт