Великденски яйца боядисват МАРТенските ни деца!

• 16 298
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
sisilota_88 -  ние също имахме проблем с кърмата и досега дохранвам с Аптамил 1 Комфорт, но ето какъв съвет ще ти дам: аз пия чая на ХИПП за стимулиране на кърмата и не зная дали само заради него или в комбинация с орехови ядки и боза, действително има ефект. Почти съм привършила 1 опаковка, а от няколко дни усещам, че гърдите ми се пълнят много повече от преди. И аз като теб първоначално цедих по общо 60 - и от 2те гърди, защото бяха разранени и много болезнени и давах изцеденото от шише. В последствие се оказа, че е наддал много малко и дохранваме по 30-40мл Аптамил. Но чаят наистина върши работа - не веднага, но след няколко дни ще усетиш. Моите гърди вчера даже бяха почти с размера, който "докарахме" в първите дни в болницата.. Все едно са ти сложили по 200 кубика силикон. Simple Smile

Друго, което можеш да направиш е да даваш гърдата по-честичко - веднага, щом усетиш, че бебчо е гладен. Аз вчера бях на 2ч през деня - изморително е, но стимулира лактацията и кърмата ще се регулира според нуждите на детето по-бързичко.

Успех!

# 106
И аз така ще правя-количката в колата -няма начин иначе  Close та ще ми трябва и на мене някакво кенгуро само за тази цел ,затова не държа да е кой знае какво и на марка,а искам нещо евтинко!!!
Ми в магазина /Вис Виталис на Симеоновско шосе/ имаше и от 15 лв. най-различни цветове. Аз пробвах там на място, но нещо не успях да го наместя добре и се отказах от тях. Пробвай и ти, може да ти е удобно. Peace

Elwing, честито и вас - поводът е много важен. Hug

Аз сварих яйцата. Сега чакаме тати да ги боядисаме, че сами с Рая няма да се справим. Embarassed

Най- после качих малко снимки от погачата на Рая.

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 13:33 от Tony_st

# 107
  • Ловеч
Добро настроение, голям кошмар сте изкарали, дано това да е краят - честита месечинка на Марти Геройски.
Елвиня - честит повод за празнуване и на вас   bouquet
Никита - жива и здрава да ти е кака Никол и много да те слуша.
За количката в колата и аз ще го пробвам, че сега и с тази инфекция хептен няма да смея да повдигна нищо.
Пиша с една ръка/пак/, Косьо от снощи е много неспокоен, а от сутринта се дере, дремането му е 10ина мин. След храненето в 5.30 не млъкна докато не го взех на спалнята, не стига че ме боли, ами и той ни направи на диви калинки. И на мен ми иде да се метна от терасата.
Опитвам се от Понеделник да се свържа с НОИ - без успех, тяхната кожа. На крак ли трябва да им ходим с бебетата на ръце при всеки проблем. Казали на счетито - да чака, всичко е наред с документите. Ще им драсна един мейл цветущ, само да се спре ревът. Защо не чакат те, аз с какво да си гледам детето, осигуровките винаги са внасяни като по часовник.  

# 108
Айрис, и аз като тебе имах проблем с изплащането на обезщетенията. Ето и един e-mail, на който бях изпратила писмо с молба за проверка по моя случай и нещата се задействаха: Angel Karagjozov <benefits@sofia.nssi.bg>. Не е нужно наистина да ходим всеки път до НОИ за да си хабим времето и нервите... Опитай с този e-mail, дано помогне!

# 109
здравейте момичета аз не съм от най- редовните във форума преди пишех по-често,но толкова неща ми се струпаха на главата през последните 5-6 месеца ,че дори не ми се сядаше пред компа, и едва ли някой вече ме помни тук при мартенските мамита.Родих на 25 март малката ми дъщеричка Радост 3,730кг и 50 см. със секцио!Надявам се да ни  добавите в списъка и обещавам да пиша по-често вече newsm03. Изпращам ви хиляди целувки в този слънчев пролетен ден !!!  love001  love001  love001  love001  love001  love001   

# 110
разбира се ,че те помним..не сме изкукуригали чак толкова  Laughing Laughing Laughing
Честито , как сте Вие?

# 111
Момичета, може ли някой да ми каже къде се взима акта за раждане на бебето? някъде в красна поляна ми казаха от болницата но нищо повече , ако някой знае моля да каже!

Вили - леле направо ми призля , дано всичко се оправи  бързо и  Hug

# 112
  • Варна
Добро настроение това което се е случило е ужасно, но всичко е минало и ще се оправите  Hug
Никита да ти е жива и здрава каката и много да те радва   bouquet
За носенето на ръце еми носим я като плаче и се превива от колики как да я оставя иначе като и отминат си заспива и си спи в кревата. Е чат пак прави номера от тези като я оставиш и се опулва а иначе уж е заспала, но не се оплаквам и ще си я гушкам.
За напикаването моята още не ме е напикавала, но пък така ака  ooooh!  след всяко хранене, чат пат и по два пъти и често е омазана цялата- от гръбчето до петите  ooooh!  и хайде на легена... добре че и харесва да е гола и да се плацика. А онзи ден как юнашката се изака след баня голя в хавлийката чак лошо ми стана  Mr. Green
Елвиня честито и на вас  Hug
А ето малко снимки от нас ако някой иска да ни види, ние вече сме на 11 дни  Mr. Green  паролата е viki    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=365722&pid=11645507

# 113
Добро настроение  Hug

Мами, може ли някоя да ми изпрати координатите на д-р Ефремов. Мисля, че някоя беше ходила при него. Пуснах търсачка, но нещо не ми излиза пост с координатите  Rolling Eyes

# 114
Привет и от нас,току що се връщаме от църквата-днес е 40 ден и попа ни чете,а някои проспаха ритуала. Simple Smile Та вече съм чиста и миропомазана.. После мама пи кафе на слънце,и се сдоби с няколко парцалки и едни маратонки. Sunglasses

Като се насмучем се връщам назад да ви чета.

# 115
  • София
Дума, зависи къде ти е адресната регистрация, нашия акт за раждане си го взех от община Люлин. Peace
 mp3lp3 , помним те  Hug
Бодливка, честити ви 40 дни  Simple Smile Май всички бебоци ги проспиват  Mr. Green
И ние още не сме ходили на ортопед и се чудя къде да го водя. Ако е в Горна баня ще искам и ехографски преглед. А погача още не сме правили  ooooh!

# 116
Анче , ами в Банкя ми е и от болницата ми казаха там. Гледах сега на картата , ама този район не ми е познат , ще трябва май мъжа ми да го пратя  пък той да се лута да търси.

Ели и мамите които давате Ам - кажете по колко хранения имате на ден и през колко часа ?
Ние снощи се пробвахме да не ядем през ноща - от 12 до 4 изкара и после пи 50 мл чай и така до 5.30  със пъшкане скърцане и биба , можеше и още  до 6 да го мъча , но да не будим тати  и ядохме. Данеби да му е малко на ден яденето , че нали го дохранвам  и после изпива по 90 мл Ам и вобще не знам колко се събира , да не го оставам гладно милото. Понякога си търси и още а понякога не си го изпива.

Ох искам и още толкова неща да пиша ама имам един куп за гладене . Днес пак не се организирах да изляза  Tired , ама като снощи спах 3 часа та сега едвам гледам   а ме чака незнам каква нощ.

Как го правите с тези кг незнам , аз съм се заковала на 69 и не мърдам вече месец и черни корени са ми поникнали  ooooh! , ох май ме хваща депресия.

# 117
  • София
Ние сме на смесено хранене, яде през 2ч  ooooh! , дори и нощем. А ако се случи да не си изяде млякото - буди се и по-рано и си го доцоква, та общо взето - няма никакъв режм и не знам по колко яде  ooooh! Embarassed

# 118
  • Ловеч
Анстасия22 - благодаря за контакта, веднага започвам да пиша.
Ние след като се нахранихме излязохме на разходка,че бях кукнала вкъщи. Голям сън отнесе - дори забавихме яденето с 40мин., явно ще е скитня като батко си /и той спеше навън/.
ДуМа, трябва да е от общината по местоживеене на майката. А ти дремвай през деня.
Добре завърнала се и честита рожба.

# 119
Еххх,колко е хубаво пак да съм сред вас мили мамчета вадите ме от депресията дето ме е налегнала тука,навън е такова хубаво време, а ние  сме още много малки да излизаме иначе бих се разходила в парка.Както и да е още малко и сме тръгнали на разходки. Ми честно казано и на мен ми идва от време на време да се хвърля през терасата ама проблема е че сме на 1-я етаж и няма да има голям ефекта   Twisted Evil както и да е.За мое учудване не са я хванали коликите и  тихичко си чакам и се надявам да минат леко,иначе гледам да не се носим на ръце ама тука с бабите не можем да се разберем,особено с моята майка.Това е от нас!!!!Пожелавам ви много усмивки през остатъка от деня! newsm03
А забравих за акта за раждане мисля, че трябва да от общината но не съм сигурна да не о те объркам повече!!!

Общи условия

Активация на акаунт