Да се възползвам и аз от временното затишие и да видя как сте. За съжаление и аз мога да кажа, че почти напълно се разпознавам - и себе си и малкия звяр в разказите на Nagaina.
От 3 дни такива колики го мъчат милото, хем ми е жал за него, хем на моменти полудявам и ми иде да се метна през балкона. Като се наяде, кротува 10-15 минути и с писък се започва голямото гърчене и реване. То не е носене, люлеене, говорене, друскане... По някое време кротва за 3-4 минути - тогава е голямото пънене, като си свърши работата прави една блажена физиономия, кротува 1 минута и пак писва. И така поне 1 час. Обикновено заспива в ръцете ми и аз не смея да мръдна. Снощи така проспахме и двамата мача, а аз обичам да гледам.. Тази нощ от 4 до 5:30 беше същата история, сигурно съседите са ни благославяли, ама... Сега дреме до мен, но е много неспокоен и аз съм на тръни кога ще се събуди с писък.
Сополи и нашето гардже има. Похърква си стабилно в момента, но пък има и интервали от деня, когато все едно нищо му няма, много мие странна тая история. Иначе слагам физиологичен разтвор, но признавам си май не достатъчно често, щото много му е гадна тая процедура, а сополите тати ги вади вечер. След празниците ще питам педиатърката какво може да се направи. Иначе бактробан имам и аз, но му мажа пъпките с него, след онова синьото мазило. Ей, много е гадно това нещо, като мастило е... Но не смея на своя глава да му мажа и носа с него.
За памперсите и напикаването - напоследък много съм задобряла в смяната на памперси - от няколко дни не ме е напикавал. Само вчера успя да се изака точно като сложих чистия памперс под него, ама това не го броя

Напоследък даже не се плаши толкова от голотата си и след баня ако не е изгладнял се обличаме без помощта на сешоара

Хайде стига толкова за сега, аз отивам да хапна нещо, докато все още звяра спи.
Лек ден ви желая.
(Днес май времето ще става за разходка. Ура!)
Честита рожденичка на Никита! И ЧРД на патерица на Глафира!