Ей, не мигна това човече. Заспива и спи макс 15-20 минути и рееееев. В чудо се видях. реших да излезна навън, заспа, но в момента в който стигнах парка - рееееев. Нищо не помогна - гушкане, папкане, шъткане. Луднах. Крила съм се в парка по алеите, срам ме хвана от него
от 21.30ч до 1ч, цоцна малко, после чак в 4.30ч се присети че не си е доял нощес. но после откара до 6ч и айде пак сме по график. 

Ама като го боли милото какво да направим
Тогава е малък ад

само пари да се дават . малейййй 
блазе ви,аз не мога да се похваля с добро утро.Снощи си приспах синковеца в 9 и спа до 12,до тук добре,след това реши да се буди през 1 час усверепял от глад,викам си айде рахат да има да цока по - малко и да спи,но вече в 3 не издържах и си викам сега е момента да го пробвам с водичка,нали трябва да спираме нощните хранения
ей кой дявол ме накара не знам,като му удари един рев та чак сега заспа.Давам му да яде,той от бяс плюе и реве над шишето,абе чудо.
,гадни бабушкери,

и е ОК - по-тънички ми се виждат, ама до сега не са пропуснали. Ние обаче си харесваме Либеро и купихме 3-ката най-големия пакет.
В някои дни знам точно защо плаче - усещам го като е гладен, или като иска да ака, или му се спи. Друг път - връзката между нас все едно се къса и просто не знам какво иска.
Не искам да си представям какво сте преживели. Но лошото е вече зад гърба ви, така че гледай напред и бъди спокойна заради Марти.
Слънчев ден 
. Какво мислите дали не трябва да спра млечните продукти за известно време.
нищо почти не ям а и течности не пия,но кърмата не намаля,представям си ако ядях какво щях да правя
иначе доки ми каза че щом се цедя а не суче кърмата намаляла,защо ли не виждам такъв резултат
иначе аз съм сама с баба ми която помага само за къпането,но и там вече не ми е нужна,имах мастит и знам какво е и честно казано страха не ме е напуснал,знам че това е най доброто а и преди като се цедях,за 10 мин излиза всичко и имах много свободно време а и ми беше по лесно,цедя и давам,за един месец съм готова да се откажа,представям си тези които кърмят до годинка и нещо
ще видя днес в аптеката какво ще ми предложат дано да има и друго решение,иначе много искам детенце да се храни с кърма поне до 4 месец,хайде аз заминавам да се къпем че след малко ще ядем и отново цедене 
Препоръчани теми