Нагайна, мойта си върти така главата около зърното когато е много гладна, та ми се налага да й тикам гърдата
Момичета, благодаря за пожеланията:))) да ви се връщат стократно

...Косьо раздаваше усмивки и гукания наляво и дясно, получи много подаръци, предимно дрешки
. Изкарахме страхотно, много съм доволна 
. И за мое учудване започна много да гука
. Като каже "ааааагууууу", голям кеф 

.Най-често и много изцеждам сутрин, защото тогава имам най-много, след като съм станала от сън. Иначе през деня изцеждам като усетя, че са препълнени и не е дошло време за папкане или ако усетя, че има още след като се е нахранил 

може би ефект имат колиефа, макар ч е тях не смея да ги спра , за да разбера, но определено от няколко дни е много по скоен / пу пу/.

Боцнаха ни и противохеп. ваксина, опищя п-ката 
, при нас положението е страшно и безутешно.

, аз още не смея, имам няккави болчици отдолу а и май не ми е дошло времето като цяло.

Хем по бързо ще отслабвам от екстрата тегло, хем тя ще е до сърцето и цицата на мама.
Мисля си, че ще можеш да си тренираш на степера с бебка и даже си мисля, че тези ритмични движения ще и харесат и ще си спи блажено докато ти спортуваш. На мен Тео като ми е в слинга и въобще не ми тежи - вчера даже така чистих, защото той много плачеше и нямах друг избор просто.
. Само дето Тео, колкото и дълбоко да е заспал в мен, като го сложа в количката или в креватчето задължително се събужда с рев след десетина минути (най-много
).
, единствен случай сигурно сме били.
По тази причина не обичах да ходим някъде. Сега му дай пък само да се вози 
Чай за храносмилане преди съм виждала, с баткото ползвах, но няма кой знае какъв ефект, според мен. Сега не съм срещала. Бибероните не съм сменяла още - с Авент 1 сме. Иначе - Чико и Авент биберони стават на всякакви шишета - и марките, и размерите. В смисъл - на авентско шише става биберон на Чико и обратното. Шишета също не съм сменяла още. 
от нас

. Айде после пак ще пиша, че здраво се дере в другата стая. 

Препоръчани теми