Ники е голям сладур с яйцата.
маята когато не спи ми е почти постоянно в ръцете. Еми сърце не ми дава да я оставя да плаче - така сърцераздирателно плаче, все едно света около нея рухва. Пък и разни по-умни от мен хора съветват така да се прави. Всъщност оставям я да реве само за да си измия гърдата - е няма такъв плач, чак сълзи пуска.
. Не мога да разбера защо.Снощи цяла нощ ми е висяла на гърдите, че да диша спокойно, милата.
и ще имаме гостенчета
- до към...годинка някъде съм я приспивала на ръце на балкона със шише сок
И какво? Отдавна съм забравила.
, да ти е кеф да буташ количката, сама върви/нищо, че вече е почти разбита от камъните до сега и май ще купуваме нова/
Утре ще ви почерпя с торта, ама не знам кога ще сколасам
защо снимката в профила ми се е обърнала?
Хавлиите след баня също го отнасят редовно. Като купувахме пелените жената в магазина питала мъжа ми "Ама толкова много за какво?" Ми за да насмогнем, затова 
Явно мартенчетата са от нуди отбора
, и аз мисля така.
В някои дни знам точно защо плаче - усещам го като е гладен, или като иска да ака, или му се спи. Друг път - връзката между нас все едно се къса и просто не знам какво иска.
За хремата ни - още похърква Алекс, но днес педито ни боцна ваксината
Ако продължи още 10тина дни обаче ще му пусне изследване на секрета. Никита, вие правихте ли?
, ама ич не ми пука
Клипчето с яйцата много ме развесели,трябва и аз да започна да качвам,но все не остава време а и язък ни за камерата,само по празници я ползвам.. 
Иначе спинка от 9.30 (след баня и храна) и се събужда към 2 или 3 през ноща когато най-много ми се спи.
Иначе спинка от 9.30 (след баня и храна) и се събужда към 2 или 3 през ноща когато най-много ми се спи.
А за събуждането по-рано и аз съм си го мислила(но не посмях да го направя
а наш'та сутрин е свежарка,събрала сили и надава вой за закуската.. 

и ревеше. Само дето омазах целия слинг с кърма, защото като извадих инструмента и се мъчех да дам на бебо да суче шуртеше мляко навсякъде.

Препоръчани теми