Отговори
# 600
За Много години и от мен момичета!
OlympiaPappas  -пак ме издебна, че се губя и ми писа да се отчета в темичката -Едно голямо Мерси! И едно пожелание към всички ви -мили дами!
Нека Новата 2010 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

Аз се поизгубих -в домашните задължения, работа и ученичка -3 клас!
Но останах без работа и докато си намеря, ще влизам по честичко!
Много са пораснали мъниците и нови попълнения си имат -честито  Heart Eyes
Сигурно вече започвате да мисляте за престоящите рожденни дни на мъниците, още по хубав празник   bouquet

Кате -много сте хубави, снимката в авоара е страхотна, много ми беше мъчно, че тази година не си направихме коледно парти, и неможахме да се съберем и  видим!

За нас какво да кажа -все същата, а най ме тормози мъника ми -все още продължаваме да ревем сутрин като магаре, като отиваме на градината! А там и го обличат и го хранят -просто го лиготят, че сме спонсори и все им нося по някоя играчка на децата, че и като нова група си нямат и играчки, а нямаше време да си направим родителска вече с всички попълнения!
Е това е от мен за сега!

# 601
Здравейте  Hug, милички  Hug
Викам аз да се разпиша както си знам - надълго и нашироко  Mr. Green
Бях в една дупка, че на 2.1 станаха 2 години, откакто майка ми я няма и ми беше някак...празно и тъжно....
Сега се чувствам по-добре и ще ви досаждам всеки ден  Mr. Green

И ето, че влязохме в месеца на нашата stefaniika, от която ще чакаме вестта за малкото братче на Марти   bouquet На коя дата ще е секциото?
Месец януари е месец и на Филип и Давид на Мая, Ния на Мишона, Митко на Дидунчо, Ивана на Слънчо, Крум на Иник и сладката Симона, сестричката  на Маги на Невенска  Hug

За рожденици говорим - мами, помислихте ли за тортите? А самият РД под формата на парти на някаква тема ли ще е? Нещо се замислям за Пиратска тема, Константин много се вълнува от пирати   Имаме си пиратски кораб на Плеймобил и доста си играе с него  Peace

Сега изрязвам разни апликации по негова поръчка - това ни е основното занимание,  докато спи бебка. Сега ми поръчва още: изрежи ми и един автовоз, с шофьор, дето говори по мобилния и казва: "Ех, спука ми се гумата"  Mr. Green Автовоза го изрязох, след малко и шофьора с мобилния....ама думите  Thinking  Mr. Green

neonkaa  Hug, спи ли малкият в градината? С какво занимават неспящите деца?
Каката как се справя с училището, труден ли е трети клас?
ribkata  Hug, ха, къде е Видин, къде е Варна?! На една ръка разстояние  Mr. Green  Метни някоя снимчица насам, да видим как сте се забавлявали!
mama nina  Hug, привет!!! Как сте, кога ще чуем разказ за празниците? А снимките? Все още чакам да кажеш нещо по въпроса за една снимка  Wink
irinopolis   Hug, признай какви вкусотии ще забъркаш за РД на Райчето? Някой нов клип с малката разказвачка ще видим ли скоро?
Slyn4o  Hug, къде се установихте след толкова скиторене  Wink В София ли сте, Перник или Враца? Разкажи какво правихте по празниците?
Катерина78   Hug, хареса ли им на твоите кукли пирошоуто? Малката не се ли изплаши?
Дикси  Hug, сурвакарчето ти е много сладко, уникално!!! Откъде намерихте толкова малка носия? Само цървулките липсват за завършек на страхотната премяна! Малкият Усмивко става все по-красиво бебе!!!
 Rumyana  Hug,  снимки на "следите" на Дядо Коледа имаш ли? Покажи ни нещо от малкия домашен празник, моля те! Как наричат там Дядо Коледа?
mama na niki  Hug, на коя дата беше твоето момченце, да го впишем на първа страничка?
Atrakcia   Hug, къде си? Вчера ми писа, че не можеш да влезеш във форума, ама и днес ли?  Thinking Да пишем на модератор ли, що ли? Много сладки снимки имате в Мултиплая, и вчера ти го казах  Peace Пусни малко и тук, да порадват момичетата  Peace
elix  Hug, както винаги много се радвах на снимките ви  Peace Кали е станала още по-красива!!! На много хубави места сте ходили  Peace ама много студ бре, чак от снимките ми стана студено  Laughing При нас на 1.1 отчетоха 26 градуса - бях по тениска и джапанки навън!!!
krasykm06   Hugtonita76  Hug, как е във Варна? Ще ви посетя това лято май   bouquet

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 17:25 от Анонимен

# 602
Тук съм ,имам цял ден нет Party А някои и днес нямаха, та съм доволна Simple Smile
http://atrakcia.multiply.com/photos/album/65/65# Ей ги младежите  Sunglasses

# 603
Честита Нова Година, момичета! Нека бъде здрава, щастлива и успешна!
На малчуганите - весели игри!  Heart Eyes

# 604
Чесито и тук на Бужи! Да е жив и здрав, много послушен и добричък!  bouquet
Честито и на всички, които днес имат повод за празник! Hug

Олимпия, жената, която гледа Митко я има тази носия. И миналият 01.01. ни я беше дала. Но като гледам за догодина вече ще му е малка. Тогава мога да облека Калинко  Laughing Цървулки и калпак липсват, дааа...
Ето го Митко преди и след една година  Grinning http://diksi.multiply.com/photos/album/73/73#photo=16

# 605
Olympia,на 3 февруари е роден малкият.Благодаря ти Hug

# 606
Привет  Hug

Олимпия, добре си подхванала темата за РД  Peace По принцип го празнуваме с много деца в заведение, където да се наиграят и налудуват. Някои от майките в компанията вече взеха да канят аниматори, които да ги забавляват, но на мен ми се струва безмислено и ми се ще аз нещо да им измисля, с което да им е интересно и да се забавляват. Знам, че ти имаш много идеи и много се ровиш, така че се надявам на помощ от теб   bouquet

Понеже обещах да споделя как се е отразило на Ивана неполучаването на подарък от Дядо Мраз-еми, никак. Въобще не реагира  #Crazy

Чакаме новини от Стефи!

# 607
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БУЖИИИИИИИИ!!!
ДА РАСТЕ ЗДРАВО И щАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ, ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ!!!

Ето тук има идеи за тематични РД:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362928.0

Събирам идеи за РД на бебка, който е месец след този на Константин  Hug

Понеже не искам да празнуваме в клубче (не само заради невероятната скъпотия тук, а и заради свинския грип), ще ги направим у дома и двата РД.

Slyn4o  Hug, шокира ме с липсата на реакция у Ивана...Може би вече знае, че той не съществува? В детските градини са много отракани дечицата и сигурно тайната е разбулена...

mama na niki  Hug, добавих и твоето момченце в списъка  Peace

Игси   Hug, много кратко  Naughty Що така?
За много години и на теб, ама пиши малко повече - как сте, има ли новини и за малката Лили?
Аватарът ти е СУПЕР!!!

Айде, споделете какво сте намислили за рождените дни?????? Мен треска ме тресе чак  Laughing  Laughing  Laughing

# 608
Благодаря Hug

# 609
Честита Нова Година и от мен!
Честит имен ден, на всички, които вчера и днес празнуват! На чаровната Ивана, специални целувки!
Ние по празницити бяхме в Пазарджик и Пловдив, добре си починахме, видяхме се с близки и познати, беше доста весело, естествено съм забравила адаптера за есде картата, та снимки няма, или поне не хубави.  Rolling Eyes
Момчил вече е заявил тортата, трябва да е със спайдермен, не че миналата година не беше пак такава, но тава е желанието какво да правим. Каката пък вчера чак покани писа, нейния РД е на 21,02, но тя вече е решила къде и кога иска да бъде, та почна с приготовленията.
Олимпия, ние също тая година май ще празнуваме и двата рожденни дни в къщи, та ще разгледам подробно темата, може да ми хрумне нещо.

# 610
  • БГ
ЧЕСТИТИ ИМЕНИ ДНИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ВЧЕРА И ДНЕС!!! Весел празник и на Ивана на Slyn4o  днес,    bouquet  нека расте здрава и много щастлива!!!

Здравейте, милички,   Hug   тук съм и все още съм 2 в 1!   Peace 

Ееех, Краси, ако знаех че сте били в Пловдив, непременно щях да те потърся, и ние изкарахме цялата седмица по Коледните празници при майка ми.
Олимпия, страхотна си, винаги мислиш за всичко и за всички, благодаря, че те има!!!    bouquet   Сайтът с идеи за детски тържества ще им е много полезен!   Peace  Все още се чудя какво да правя с РД на Марти, на 6-ти е, което е твърде близо до бъдещия ми термин, а е в събота и ще е чудесно да се събере с приятелчетата си, нещо ми се върти варианта татково парти в главата, миналата година бяхме мами с дечица сега татковци, пък и нашият няма против?!   Party   Успокоявам се и с варианта, че задължително ще направим тържество в градината, а там не им е никак зле, по списък са 32 деца, но обичайно са 25, та им е много весело, надявам се на РД-то му да има достатъчно, че миналата година бяха само 4!!!  Shocked  И той в момента се колебае в желанията си с кой от любимите герои да увековечи деня и тортата, миналата година бяха Маккуин в детското кътче и Мечо Пух и приятели в градината, сега пак ги спряга, но имаме и варианти за Франклин и Том и Джери, а защо не и Ну, погоди!   ooooh! 

Atrakcia, да са ти живи и здрави момченцата, големи бонбончовци са, идва ми да го схрускам малкото джудженце Свилко!  Heart Eyes  Бужи ходи ли на градина или сте си заедно в къщи?

Дикси, Митето е много оригинално сурвакарче с тази чудесна носия! Марти миналата година малко по инерция тупаше гърбинките със сурвачката, но тази година, вече съвсем осъзнат, ни замъкна в гората да избираме дрянова клонка и след това 1 час   ooooh!  я украсяваха с татито!   hahaha 

Нинче, пиши по-често, липсвате ни!   Hug  Ще се радваме и на снимчици на Лъчко и Ники!   Peace

elix, как си, пожелавам ти спокойна бременност, Кали при теб ли е или вече на градинка?

Ето и малко снимки от нас:

# 611
Стефи, много сладък и малък тумбак имаш:)И още си тук Wink
Бужи си е вкъщи,не ходи на градина,да видим до кога.

Честито на имениците, живи и здрави  bouquet

# 612
https://http://mami.snimka.bg/daily/niki.455128.16489079 Здравейте,на всички.Мисля,че успях да кача няколко снимки на Ники.
Честито на всички именници.Да са живи и здрави,много късмет и сбъднати мечти през новата2010г.
Оли,благодаря че си вписала и моето зайче.Лек ден на всички.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 11:40 от mama na niki

# 613
За много години!
Честит имен ден на вчерашните и на днешните именници! Да сте здрави и много да сте щастливи.
Стефи,много сладка бременна мама си Heart Eyes много хубави снимки си пуснала.
Атракция,и твоите двама мъже са големи сладури. Hug
Олимпия, с най голямо удоволствие и нетърпение ще те чакаме на лято.Много ще се радвам да се запознаем на живо. Wink
И ние по празниците не се спряхме в къщи.Доста празнувахме и хайманихме.По Коледа си бяхме във Варна,а на Нова година бяхме извън града за няколко дена,но без Чечо./младоженци бяхме с мъжо Mr. Green/  Гледам говорите за рд-то на децата.И аз започнах да мисля как и къде да го правим. newsm78 Още нямам идея,но се надявам по край вас нещо да ми хрумне. Grinning

# 614
Стефи,свекървата си купиха жилище в Хасково.Преместиха се от Пловдив там.Цяло лято  маршрута ни беше Пловдив-Хасково,докато мъжът ми се върне от мисия в Авганистан.Много хубав и чист град е.Радвам се ,че се преместиха там.Защото и двете ни баби бяха от Пловдив.А сега Като ни писне в Пловдив отскачаме до Хасково.Знаем всички детски площадки и ги обикаляме.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт