OlympiaPappas -пак ме издебна, че се губя и ми писа да се отчета в темичката -Едно голямо Мерси! И едно пожелание към всички ви -мили дами!
Нека Новата 2010 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!
Аз се поизгубих -в домашните задължения, работа и ученичка -3 клас!
Но останах без работа и докато си намеря, ще влизам по честичко!
Много са пораснали мъниците и нови попълнения си имат -честито

Сигурно вече започвате да мисляте за престоящите рожденни дни на мъниците, още по хубав празник

Кате -много сте хубави, снимката в авоара е страхотна, много ми беше мъчно, че тази година не си направихме коледно парти, и неможахме да се съберем и видим!
За нас какво да кажа -все същата, а най ме тормози мъника ми -все още продължаваме да ревем сутрин като магаре, като отиваме на градината! А там и го обличат и го хранят -просто го лиготят, че сме спонсори и все им нося по някоя играчка на децата, че и като нова група си нямат и играчки, а нямаше време да си направим родителска вече с всички попълнения!
Е това е от мен за сега!
, милички 

А някои и днес нямаха, та съм доволна 

Що така?
Още нямам идея,но се надявам по край вас нещо да ми хрумне.