Отговори
# 90
Здравейте!
Честит имен ден и на малката Джорджия,макар и на патерици.Simple SmileДа расте жива и здрава и много да радва мама и тате.  bouquet
Честит имен ден и на всички останали,които са празнували вчера.  bouquet
Олимпия,страхотни снимки,спуках се от смях. smile3532
Ние сме си добре.Заведох Преси на детска и сега се гледаме с Цецо.Не знам кога ще започне да спи по цяла нощ,така съм си разбила съня.Но както казва майка ми,лесно майка се не става.Simple Smile
Сега в детската се обсъжда за летните сборни групи.Аз си мислех да не го пускам,но в началото на юни ми почват очните.Казват,че големите бият малките и ме е страх да не се случи и с Преси същото.При вас има ли такива групи или детската ви ще почива?
Ми за сега това от мен,желая ви лек и спорен ден. Heart Eyes

# 91
  • БГ
Ето ме и мееен!!!   Hug  Пак се изгубих, но обещавам да наваксам! Ние малко попътувахме през почивните дни, сефте,   Joy  ама какво да се прави, не ни се стои на едно място, пък и можеш ли да откажеш на покана за чудесно място в приятна компания?!   Hug  Бяхме тук:  http://www.yaseni.co.cc/index.php  и след това тук:  http://www.obzorbeachresort.com/index.php?p=1&lang=2  На път за Боженци спряхме на Бузлуджа, Шипка и Етъра, а по време на морския ни престой отскочихме и до Варна за 2-3 часа, на връщане, за по-кратко си отидохме до Пловдив и така до снощи, прибрахме се най-накрая. Изкарахме си страхотно, Марти беше перфектен откъм пътуване и дисциплина и всички доволно си починахме. За кой ли път се уверявам, че има още доста да ходим, докато опознаем родината ни... Отдавна не съм показвала снимки и обещавам скоро да го направя!!!  Peace  Детската на Марти е почти готова, но има още какво да се допълва, скоро ще ви я покажа и нея.
Цитат
stefaniika, какво ново при тебе?
  Олимпия, благодаря за вниманието!   Hug  Новото при нас е, че Марти от днес е на детска градина, оххх, сутринта докато се разделим с яслата, госпожите, лелите, докато се настаним при новите имах чувството, че ще се изприщя от притеснение, но всичко мина ОК и силно се надявам детенце да е доволно и да ходи с удоволствие на градинка!  Peace 

anitza, липсваше ни, знаеш, че винаги си добре дошла!!!   Hug

Нинче, радвам се, че и при вас нещата са се уредили, а татко ти и Лъчко са си допаднали!!!  Heart Eyes

mama-eli, как си днес? Почивай си и дано скоро се възстановиш!!!  Peace

Дикси, голям бонбончо си имаш, от първите си дни раздава усмивки, как е положението с кърменето, аз много се измъчвах покрай цеденето, но при мен беше след кърменето, т.е. имах твърде много кърма и трябваше да освободя напрежението.  Tired 

Кате, вие кърмите ли се? Разкажи ни нещо интересно за Руми и Анни.   Heart Eyes

Хайде, чао от мен, с пожелание за чудесен ден!!!   bouquet

# 92
Олимпия, мерси за поканата за новата темичка!  Hug

СЛЪНЧО, честита ти бебка! Да те радва много и да порасне красива и умна!
ДИКСИ, честит да ти малкия сладур, да расте здрав и много щастлив! На теб - бързо възстановяване!

Ние си купихме апартамент! Край вече на квартирите... Сега го дозавършваме и сме в прахоляк, гипс и тем подобни. Като приключим ще пусна снимки.

# 93
  • София
Привет на всички!

Игси - честита Ви придобивка! Желая Ви много здраве, щастие и разбирателство в новото жилище! А в кой квартал сте?

Стефанийка - добре сте си попътували. А как е изкарал Марти в детската градина днес? А има ли и други дечица от ясленската му група, които са преместени?

Аница - много се радвам да те "видя" пак в нашите редици. Пиши по - подробно за вас - как сте, как я карате?

мама Ели - надявам се, че вече си по - добре1 Бързо оздравяване от нас!

Атракция - голям чаровник е Бужи! пу - пу   Heart Eyes

Ние почивните дни си бяхме на село. Общо взето се въртяхме все около масата  Whistling Рая си прекарва екстра на село - по цял ден е на вън, рови се из градината, гони кокошките, бърка под тях, когато са легнали да снасят - любимото й е да събира яйцата. Къса цветята от градината и "готви" с тях. Има една голяма детска лопата и все нещо копае в лехите. Сутрин след като се наспи отива при баба си в детската градина. Свекърва ми е учителка на предучилищната група, но и други малки дечица /от 2 до 6 годинки/ има при нея. Занимават се до обяд. Рая е научила тази приказка от там.
 Както се очертава тя ще изкара лятото на село а на детска градина тук в Божурище ще я пускаме пак на есен. Да чукна на дърво, но от както е на село не е боледувала, не е имала хрема, не е кашляла /даже и бейби халера й го забравихме в Божурище и слава - Богу не се е налагало да се ползва/.
А сега в нашата градина строят нова сграда с две нови групи. Тук няма проблем с приема в градината и яслата - никого не връщат и за това децата са по 25 - 30 по списък. Голям купон става като идат почти  - слагат по две дечица в креватче да спят на обед.

Ох, отпелснах се нещо в писане.
 Целувки на всички!

# 94
Здравейте, сладкишчета мили!  Hug
Чудесно настроение има в темичката, екскурзии, здрави дечица, веселие, празници!
Нашата кака е на училище, оправи се от варицелата с големи мъки и вече ни е зад гърба  Hug  Изкарахме си страхотно на село, времето беше слънчево и сме били по цял ден навън по двора.

Аница, не сме те забравили!!!  Hug Много се радвам, че пишеш!!!!!!!
Игси, новината за апартамента е невероятна!!! Да сте живи и здрави, много хубави мигове в новото жилище да ви очакват и спорна работа по ремонта!  Flutter
Бебе на Дикси е като бонбонче  Heart Eyes
Олимпия, сладурка мила, поздрави ти пращам и много целувки!

Бързам да ставам от компа, че съм на работа  Blush  Хубав и слънчев ден!

# 95
Аница, радвам се да те видя и тук! Време беше да се разпишеш! Wink
Игси, да ви е честито новото жилище! Пожелавам ти да го направиш красив и уютен дом, изпълнен с любов и спокойствие!

Аз вече съм доста по-добре, но Калоян е с Т. Върнаха ме от работа, посетихме педито и дребчо си спи в креватчето, а аз надничам тук докъто отдъхна и се заемам с домакинстване. Много ме е яд, че не успях да го опазя  Confused Дано бързо го преодолее този гаден вирус!  Praynig

# 96
Честито Игси, да е изпълнен с щастие и спокойствие новия дом Simple Smile пък има хубава тръпка в това да ремонтираш сам . Питай баш майсторката, сиреч мен.

Рибке, важното е 4е е минала варицелата, моето мнение е , че по-рано е по-леко. И в нашата група в градината има карантина вече месец, пак от варицела. Сашо е карал преди 2 години, беше на година и 2 месеца. Лошото е, но пък логично, че заради карантината не ги извеждат на двора да дивеят и следователно полудява у дома.

Иринополис, благородно завидях за селото и възможнмостта на детето да е на чсит въздух по цял ден. Ние село си нямаме и ми е мерак. Сашо , само да е здрав, ще ходи на градина и лятото. Все още не знам как ще сме с отпуските. Може да се наложи да се редуваме и да го гледаме ако се ремонтира нещо в градината, та се надявам да не се наложи.

# 97
Здравейте мацки! Wink
Честито ново жилище на Игси! Здраве,щастие и много любов да цари в него.
Дикси,малкия бебешок е голям сладур. Heart Eyes
Рибче,супер че вече сте се оправили от варицелата и сте добре. Hug
Стефи,браво на вас.Супер разтоварваща почивка сте си направили тримата.Да беше се обадила. Grinning
Аница,здравей! Много се радвам че си писала и не сме те забравили.
Мама Ели,жалко че малкия се е разболял,дано бързо дасе оправи.
Олимпия,Честито на патерици на малката кукличка Джорджия!Да я нацелуваш и намачкаш от мен. Joy Hug
Ние сме добре.Чечо го задържах тези два дена да не ходи на ясла,но вече в понеделник няма да му се размине ходенето.Той хич не иска и да чува за яслата,защото в къщи му било най хубаво.По цял ден е в градината,ходим по разходки,прави когато и каквото си иска.Абе кеф,а в яслата дисциплина,съобразява се и най важното непрекъснато е наказан.От 1-ви юни вече ще се мести в градината и дано поне там да му харесва.Е децата ще са същите,само госпожите и лелите ще са други.През почивните дни и ние не се спряхме то бяха разходки извън града,пикници,агнетаааааа..... Joy Чакаме съботата и неделята нали го дават да е много топло и пак да забием на някъде.
Еликсссссс,къде се изгуби? Какво правите? Кали как е? Heart Eyes

# 98
Привет момичета  love001,
мама Ели дано на малчо му се размине по най-поносимия начин Hug,
Стефи,Рибче, Иринополис много хубаво сте си прекарали почивните дни забавления,игри, почивка на воля Sunglasses Wink, ние си бяхме у дома , ходихме в морската градина ,нали нашия тати отсъства Cry Tired, но времето поне беше приятно и се разхождахме,
Олимпия умрях си от  Joy hahaha hahaha newsm62
anitza  wavey тук никой не забравяме ,много ми е приятно ,че се отчете Heart Eyes
Игси честито и се присъединявам към пожеланията на другите мамчета Mr. Green,
Нинче   Hug и поздрави от нас ,радва се, че нещата винаги имат добър резултат при вас ,като чета колко сте натоварени  ooooh! ,
Кате ,Слънчо как сте ?Малките принцески?
да се похваля Коки вече вилнее с проходилката из вкъщи ,а батко му Laughing го гони с мотора лудницааааааааа,
лека вечер  Hug

# 99
  • БГ
Ехо, ето ме и мен!!!   Hug 

irinopolis, Райчето направо ми скри шапката, как убедително и изразно разказва приказката, днес я гледах 5 пъти на работа и още толкова в къщи, заедно с Марти, той горкият направо зейна и вика "искам и аз така", ами иска, ама не може, да ви е жива и здрава малката кукла!!!  Peace 

Игси, честит ви нов дом, много радост и любов да цари около вас!!!   Hug  Чакаме с нетърпение снимки!!!

ribkata, mama-eli, стига вече болести! Много   Hug  и целувки на Калоянчо и бързо въстановяване!!!

tonita76, нямахме достатъчно време, отскочихме до Морската градина и след това по традиция на Галата, оттам обратно в Обзор, нооо лятото няма да пропуснем да се видим!!!   Heart Eyes

Бях ви обещала снимки, ето, моля:

А това е все още не завършената детска стая на Марти, перденцата в момента се шият, а корнизите все още са в магазина,  Joy  взехме и килимче миналата седмица, но не съм го снимала newsm78  незнам кога ще харесам и осветителното тяло...

Лека и спокойна нощ на всички!!!   bouquet

# 100
Здравейте!
Стефанийка,супер снимки. PeaceМного ми харесва детската,семпла, не претенциозна и просторна.Има достатъчно място за игра . Simple SmileНека малкия юнак да преживее много незабравими детски игри.
Игси,честит нов дом.Когато четях поста ти се сетих как броени дни преди да родя стояхме пред нотариуса и макар с контракции и притеснена да не родя всеки момент,се чувствах много щастлива че имаме нещо наше.Simple SmileПожелавам ти много щастливи мигове да имате. newsm51
Днес ходих до университета и разбрах,че изпита ми е на 12.05.Направо се побърках. ooooh!Как ще успея да науча нещо до вторник???
По празниците отскочихме до джъмбо,направо се изумих!Толкова много играчки,а на Преси очичките щяха да изскочат от удивление.Милото,искаше всички играчки.
Искам и да споделя една добра за мен новина,ще ставаме за втори път вуйчо и вуйна. EFPЗълва ми чака второ дете,живот и здраве на 21.12.09 трябва да се роди.
И най накрая,стига съм ви досаждала,лека и спокойна нощ ви пожелавам. smile3524

# 101
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Ели!!!
Бъди здрава и щастлива,
обичана от семейство и приятели!!!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 102
Здравейтееее!

Много се радвам, че не сте ме забравили и ви благодаря за топлото приветствие   bouquet!

Ч.Р.Д. Ели! Да си жива и здрава и да имаш поводи само за усмивки! Весело празнуване и да почерпиш  Grinning!

Моите мъже отидоха на село и аз отивам да захващам с великото чистене в гарсониерата, в която смятаме да се нанесем поне за летния сезон, а защо не и за по-дълго. !ака ме доста работа и поради това само се размотавам  Laughing...

Деян от вчера е супер кисел - все едно не е той. Само се моля да не се разболява  Praynig. А може просто да да е разтревожен от нещо, но не можах да разбера какво го притеснява. Снощи мразеше всички наоколо и ревеше за какво ли не. Никога не съм го виждала такъв  newsm78.

Ехе, Стефанийка, нищо не се е променило покрай вас - и преди с това съм запомнила, че все обикаляхте нанякъде. Много ви се радвам. А моя мъж не мога да го накарам на 2км да мръдне, та камо ли да правим такива обиколки за опознаване на родината.

Мама Ели, хайде оздравявайте по-скоро и да почнем с разходките на малчовците.

Радвам се, че успях да ви видя отново и до скоро!

# 103
   Hug  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ ,  bouquet Hug  
ОТ СЪРЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВА МЕ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ,ЩАСТИЕ, ОБИЧ И РАДОСТННИ МИГОВЕ !

# 104
Ели, жива и здрава да си!

Общи условия

Активация на акаунт