Отговори
# 75
Дикси, да ти е жив и здрав Калин! Тате и бате много да ти помагат! 
На теб бързо възтановяване и успех с кърменето. Бебо е много хубав на снимките!
Heart Eyes
Атракция, честита ти розова новина!

Ние си останахме вкъщи. Аз съм много грипава  Tired Другите ги дрогирам с Осцилококцинум и за сега се държат. Калоян напоследък играе само с ролетки и отвертки за мой ужас  #Crazy (подражава на баща си) Все ме е страх, че ще се нарани. Филмчета гледаме всякакви. Напоследък "Зайчето Хепи " се върти по сто пъти.

# 76
За да не стане километричен поста ми, продължавам в следващ  Peace
Донинка  Hug, как е малкото ти племенниче? Я пусни малко снимки на него и "баткото" му  Laughing А с Вили обичат ли се, как се отнася тя към тях? Целувки от нас за вас!
tonita76  Hug, малкият доволен ли е от стаята си? След някоя друга година ще видите надписа "Забранено за родители"  Mr. Green
Danida82  Hug, как е Цецко? От какво е било повръщането?
ribkata  Hug, как е милата Сузи, отминава ли гадната варицела? Измъчиха се милите, сега сигурно им е добре на село!
stefaniika  Hug, какво ново при тебе?
Atrakcia  Hug, я си признай - ще разпердушиниш ли сайта на ЛаРедут с поръчки в розово-лилавата гама?  Laughing
botzi  Hug, малко актуални снимки на хулиганчетата ще има ли?
neonkaa  Hug, взимайте басейн за двора смело, само да е сгъващ се (да го прибирате след ползване), да не стават злополуки (децата са хитри и бързи). При нас обезопасителните пластасови решетки по балконите и двора са направени от дядото още за братовчедите на Коки и Джиа. Тъкмо порастнаха и дойде време да ги сваля - появиха се нашите мъници  Heart Eyes Дядото се грижи за тревата и всичко по двора  Peace
mama-eli  Hug, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΦΙΛΗ ΜΟΥ? Ако знаеш какви спомени ми нахлуха в главата след клипчето и снимките...Джули в детската градина, една година по-голяма...Аааах, как минава времето! Да ти е живо и здраво момчето!
chere6ka  Hug, как е Стефко, докъде стигнахте с лечението на Маги?
bobche  Hug, как върви английският в градината?
krasykm06  Hug, биричка за теб, мила И не се преработвай - от работа не се ства богат, а гърбат  Mr. Green
irinopolis  Hug, добре и й е на Райчето на село?
elix  Hug, къде изчезнахте?
harmony broken  Hug, ако идвате на изток от атина - свиркай, тук сме!
mama nina  Hug, дойде ли татко ти? Как му се струва там, адаптира ли се?
Slyn4o  Hug, какво правят двете принцески, как е каката? Почнахте ли с ревностите или всичко е на 6? Бебка спинка ли нощем? Снимки с каката ще покажеш ли?
Скъпата  Hug, какво правят учениците ти?
Радос  Hug, новини някакви да споделиш?
Катерина78  Hug, как е Руми, бебка Анна няма ли да ни се покаже пак, да видим колко е порастнала?
Спирам малко - да ви дам думата  Mr. Green

# 77
Привет от нас  bouquet,
Олимпия както винаги мила и грижовна  Hug
ето две три снимки на нинджите Mr. Green, повече друг път  Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372751&pid=11998021
парола рождения ден на Коки
отивам да вечеря ме ,по късно ще се включа  Heart Eyes

# 78
Малко снимки от нас - ако ви се гледа  Grinning
Бужи

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 20:54 от Atrakcia

# 79

Много сладки тези наши дечковци  Heart Eyes Страхотни снимчици!
Мама Ели, как си днес?

# 80
Олимпия благодарско за кафенцето имах нужда Heart Eyes,
направо да си кажем истината наште гарджета са най-чаровните и хубави Blush  Hug,
ние отиваме на разходка, лек ден   bouquet

# 81
Здравейте и от мен!
Олимпия,благодаря за загрижеността. HugНе знам какво му беше,казват че е от зъбките.Надявах се да си починем малко с тях след като ни изби и осмото зъбче,но явно ще е тормоз до края и на последния зъб. #Crazy
Атракция,много хубави снимки. PeaceГледам и вие сте фенове на Спайдърмен(ние му викаме Спайгармен). Simple Smile
Ние по празниците си бяхме в къщи<но се спукахме да обикаляме по мебелни къщи,че съм пощуряла да правя детска на малките.Най накрая се отделихме отделно от тях. newsm44Обещавам да ви пусна снимки като стане готова,макар и да не стане скоро.Да ви питам,кога сменяте леглата на малчовците?Харесахме легла за децата,но Цецко май е рано да го местя.Още не може да се изправя и се чудя какво да предприема.Мисля да оставя и креватчето му за сега.
Ох,стига съм ви тормозила с моите глупости. Simple Smile
Отивам да се възползвам от кафенцето. WinkЛек и спорен ден. Heart Eyes

# 82
Дани то и ние още не се изправяме, от няколко дена стойм седнали стабилно и ходим с проходилката:peace:,за разлика от батко си, който се изправяше и тичаше  с проходилката като булдозер Joy, вие може спокойно да изместите легълцето на малкия бебок и като стане достатъчно голям да го смените с нормално за големи ,чак тогава , а Боби от две годишен спи на голямо ъглово легло и сме му сложили преградка, предпазваща го от падане Blush, но вие пак сами ще си решите Hug,малко не свързано ,но готвя ,чета книжка на големия и т.н
спорен ден   bouquet

# 83
Привет,мамета! Heart Eyes
Дикси,честита ти втора рожбичка,много е сладък бебо и усмивки хвърля вече,еиии... Heart Eyes Heart Eyes
Атракция,поздравления за ошарването на децата,това е чудесна комбинация  bouquet
Олимпия,благодаря ти за вниманието към всяка една от нас  bouquet...как ти оставя толкова свободно време...

При нас-татко доиде...вече 3седмоци е тук,адаптира се чудесно.Първата вечер,когато дойде,много се разтревойих,защото Лъчко като го видя,заплака уплашен и се скри под масата,казах си...как ще свикне с него Tired,но мойе би ,защото и татко беше много развълнуван и Лъчко се уплаши,все пак татко ми не беше ни виждал година и половина...след това,седнахме на салатка и ракийка,Лъчко полека-лека се присуедини към нас  и след 10мин. ве1че казваше"Дядо много те обичам",прегръдки и целувки,баща ми беше на 7то небе от радост.сега се гледат и всичко е нормално.за мен сега е повето зор,защото няма кой да ми готви,всичко си чака мен и ми идва малко трудничко,търча на вскъде,от работа вкъщи,готвене ,чистене гледам и да излизаме на разходки и ,повярваите ми денят ми минава като 5мин..та така и целия живот.
Лъчко е станал много своенравен и в същото време забавен до няма и къде,постоянно се смея като съм с него,затрупва ме с въпроси,"защо",къдеее"казвам му"Лъче,трябва да те къпя маме,а той-'Защоооо"
Преди да дойде бащами ,се оптвах да го свикна с мисълта,че той ще го гледа,и Лъчко ми казва,"Той е мъж,не може да ме гледа",много време така и накрая ми казва..."мамо,аз съм обречен..." Joyдруг ден .."аз съм просто откачен"
Гледа много детски филми,Ну погоди,мадагаскар,том и джери,за колите,това ни е най-голямата занимавка...
Ох,Лъчко се събуди,трябва да приклучвам...пак ще ви пиша,когато имам време
Поздрави и целувки... Heart Eyes  bouquet

# 84

Олимпия, как успяваш да мислиш за всяка от нас! От къде я взимаш толкова много любов и енергия! Hug Heart Eyes

Много ми е зле  Tired Едва дишам. Но само аз съм болна вкъщи. Дано си отиде грипа без да закача любимите ми хора!
Мама Нина, много ме развълнува разказа ти. Милото детенце, как сте го уплашили... Представям си колко е била вълнуваща срещата ти с дядото... Леле, какво ми става, много съм станала лабилна и ревлива напоследък! Сигурно затова се и разболях. Пролетна умора ли е, хормони ли някакви!? newsm78

# 85
Здравейте,
Олимпия, мерси за биричката, наистина от много работа се става гърбав и моя дядо все това ми повтаря  Joy ама така е, кой каквото сам си направи и ............... не може да му го направи.
Дикси, много е сладък малкия, радвам се, че всичко е приключило успешно, в твоя случай това, че си била упоена май е по-добре. Стискам палци дребния да засуче, но и да не стане не се кахъри   bouquet
Нинче, много целувки и прегръдки за Лъчко!
Внимавайте малко с тия разкази за малки бебета и прохождащи юначета, че искам малко време и за себе си, а тая мисъл така ме влече  Sunglasses
Хайде лек ден и приятни разходки на всички почиващи!

# 86
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ - ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!

# 87
ДЖОРДЖИ ПРАЗНУВА ДНЕС ПО БЪЛГАРСКИ ИМЕННИЯ СИ ДЕН - ЧЕРПИМ ВИ НЕТРАДИЦИОННО С ГОЛЯМА ПОРЦИЯ СМЯХ  Laughing
http://www.tcnj.edu/~hofmann/humor/Misc/funkids/kids.htm

# 88
Ехооо, привет!

Не знам дали все още някой ме помни, но след милата покана от Олимпия не се въздържах и се включих.

Първо честит имен ден на всички празнуващи - и аз си имам в къщи един именяк. Черпя ви обилно по повода (по-късно ще пусна снимки от приготвените гозби)...

Много мили новини има около вас - честито на всички, които са сдобили с по още една сладка рожба и на тези, които чакат бебоци! Да са ви живи и здрави, радост за вас и околните!!!

Аз да кажа защо не съм писала до сега - в началото така се стекоха обстоятелствата и в един момент загубих нишката. Не смогвах да ви изчета и не исках да се включвам неподготвена и така днес, утре... И вече ме беше срам да пиша  Embarassed Embarassed Embarassed.

Иначе около нас нещата не са се променили - Деян расте и не спира да философства за нещата от живота (включително обяснява на учителките в детската градина какво е това остеопороза и как да не се разболяват от нея, какви мерки да взимат  Laughing). Аз работя (напоследък почти нон-стоп). На тоя етап не искам и да помислям за второ, но да не се заричам  Heart Eyes...

Много усмивки и слънчеви дни пожелавам на всички ви и до нови срещи   bouquet  bouquet!

# 89
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ НАС,
За всички малки и големи именяци, малки и големи войни , малки и големи храбреци .... наздраве Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт