Отговори
# 135
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛЪНЧО,
ОТ СЪРЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВА МЕ МНОГО ,МНОГО ЗДРАВЕ,РАДОСТ ,ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ОТ МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСКИ И ТАТИТО! УСПЕХИ И КЪСМЕТ!

ТОНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,

/НА ПАТЕРИЦИ / ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И УСПЕХИ! 
ние се завърнахме от почивка в планината, по-късно отново ще се влюча ,че Коки се събуди и е много кисел има защо имаме си 2 зъбчета tooth
целувки за сега  bouquet

# 136
Ето ме и мен... Blush
Най-накрая намирам малко свободно време да се разпиша.....
Първо искам да поздравя всички ,които са празнували и неможах да поздравя на деня,да сте живи и здрави и много щастливи  bouquet
Слънчо,честит РД и на теб Heart Eyes
Ние се загубихме малко,но това само защото не мога да седна на компа да ви пиша,иначе ви прочитам от време на време,радвам се,че всички сте добре,дечицата порасват,видях чудесни снимки,новообзаведени стаи на децата,браво и поздравления за мамите.
При нас-живота върви с пълна сила и еднообразие,скъсвам се ор работа,но знам за какво работя и какво трябва да постигна за щастието на децата ни,за техния по-добър живот тук или в БГ.Тук има една мисъл незнам доколко е вярна но,казват:Първото поколение емигранти работят,второто поколение-работят и живеят,а третото-само живеят...така,че на нас съдбата ни е да работим....като луди Rolling Eyes
Моето Лъче е добре,много е хитър и мойе да те закопае по всяко време,но....имам един въпрос с молба за съвет от вас.Понеже,знаете не ходи на градина и е свикнал много лошо да седи пред компа и да си гледа детските филми,докато някои го храни,не иска да се храни сам,опитвам се да го накарам,но казва :Моляте мамо ,храни ме ти,ти си много доба майка"...незнам как да го накарам да се храни сам вече.Знам ,че е голям и е смешно ,но как да се справя незнам..ако имате идея,моля споделете.От днес ще пробвам,да не му давам аз.ако иска да яде сам,ок,ако не-ще го оставя гладен,да видим до кога ще издържи така,незма дали ще ше помогне newsm78
Следващия ми въпрос е към мъжките мами-кажете ми как успявате да почиствате главичката на пишлетата,Лъчко се дърпа реве,не ми дава да го пипна.Снощи го натиснахме трима човека и го почистих с лайка,как процедирате вие?
От страна на яденето-яде всичко,това поне не е проблем,разнообразяваме с много плодове.за -водата,спря да пие вече през нощта,за което съм много щастлива,бях се видяла в чудо с тези нощни ставания за вода.Олимпия,Еликс,как са Кали и Коко,още ли сте с водите? Heart Eyes
днес ще водя децата на лекар,на Лъчко ще му правят тест за олово,било задължително за деца до 2г.,но на нас сега ни дойде писмото да ни уведомят,така,че ще го боцнат днес.Ники беше болна с Т,кашлица и отпадналост,много се изплаши,че е болна от свинския вирус,но сега е добре,все пак ще я видят днес и нея.
Приготвяме Ники за завършването на годината,купихме черна официална рокля и черни обувки с ниско токче,като за нея.Тук сменят училищата след 6клас и правят като абитуренско завършване с програма и танци,започнали са подготовка с репетиции от преди 1 месец,голяма еуфория са JoyЩе ви показвам снимки...."Когато му дойде времето" Joy
Колко съм разсеяна,исках да ви питам и други неща и сега всичко ми отлитна от ума...нищо като се сетя пак ще ви пиша(всичко е от ЕГНто)....
Аиде,и аз като Дикси се разписах  за един месец напред Laughing
Днес почивам и сега тук е 11.00 часа сутринта ,отивам да събуждам Лъчко...това е обикновенно времето в ,което става сутрин,ако ходи на градина......незнам как ще се събужда Thinking
хайде мамета,поздрави и целувки от мен.Пожелавам ви спокоен ,слънчев ден,изпълнен само с приятни емоции...лелееее каква муза ме е хванала днес bowuu

# 137
Приветски,

Мама Нина, два от проблемите ви са актуални и у дома- компа и пишлето.
Сашо умее да се храни сам, но само като иска. Ако е седнал на компютъра и гледа филмче, предпочита аз да го храня. Мисля, че не бива излишно да се притесняваме за това. Няма да остане ненаучен, а като е гладен ще си уцели устата. Нали на закуска сутрин или през деня умее самичък? Е, компютърът е лоша детегледачка, в смисъл не особено стимулираща и възпитателна, но все пак е временно спасение, когато човек има да свърши нещо и му е нужна тишина.

С пишлето и ние водим люта битка, беше се заголило добре, но се върна и малко залепна, та сега водим преговори да опъва сам, не се получава особено добре и онзи ден се намесих по-грубо малко, след което почистих с реванол. Лайката ми се струва слаба за целта, но това е лично мнение.

Какво представлява теста за олово, заради изкуствените млека ли се прави ?

Ще очакваме снимки от твоята вече голяма госпожица. Винаги ми е много интересно като пишеш за живота ви там. И ние имаме близки в САЩ, но те още нямат деца и животът им е предимно работа и пътувания, затова се радва да прочета и нещо за детството там.

# 138
mama nina, Митко за щастие сам си я мие. Той си е решил, че си има две пишлета - голямо и малко  Mr. Green И аз се възползвах от това и му обяснявах, че малкото трябва също да го къпем, защото то се е скрило...и т.н. някакви глупости  Laughing От тогава в банята като е почти всеки път ми казва "Аз ще си измия малкото пишле" и сам си я забелва  Laughing

# 139
Здравейте мамета!
Искам да поздравя СЛЪНЧО за вчерашния й рожден ден, бъди здрава и много щастлива!   bouquet
Моята щерка днес  е "абитуриентка", от понеделник вече няма да ходи на градина, подадохме заявление в училището. В понеделник Момчил вече ще е първа група в ДГ, на Криси госпожите ще го поемат, той горкия много ги харесва и няма търпение да го преместят.
Нинче, Момчил също сам си забелва пишока и сам си го мие. На мен не ми дава да пипам, от което аз съм много доволна, и при нас има една малка част от кожичката която е все още не се отделила навсякъде, но и това ще стане.
Ботци, честити ви зъбчета..........
Много ми е мъчно като чета за болни дечица и особено за болници, за мен това беше голям кошмар и не го пожелавам на никой.....
Хайде лек ден от мен!

# 140
Слънчо, зло да те забрави!
Честит рожден ден на патерица, желая ти да си здрава и усмихната

# 141
  • БГ
Ето ме и мен на хоризонта!   Hug  Изчезнах за кратко и много ми липсвахте, нета в работата ми е много непостоянен, а времето навън е чудесно и всяка вечер окъсняваме по градинки и пързалки, а като се върнем, кое по-напред...
Марти ходи упорито на градина, вчера също, и приключихме успешно месеца!!!  Peace  За съжаление голяма част от приятелчетата му отсъстват, тук върлува варицела и само 6 дечица от групата (27 са общо!!!) все още се държат, страх ме е, ако и Марти се зарази ще му е първа шарка, но няма как, все някога трябва да я изкара, така че по-добре сега! Имам и друго притеснение, госпожата смята, че Марти се справя много добре, достатъчно самостоятелен и любознателен бил, и иска Марти да си върви с групата и догодина, което значи септември да не повтаря първа група, а да продължи във втора?! Има ли и други като нас? Ох, струва ми се много мъничък, пък и в бъдеще трябва да тръгне на училище на 6 и половина?!  newsm78 

Слънчо, честит рожден ден (на патерици) и от мен - много здраве, щастие, любов и късмет да те съпътстват и занапред!!!   bouquet  Как са Ивана и Мелита, какво ново при вас?

Олимпия, чудесна стая за игра!!!   Peace  Марти като я видя припозна детското кътче, в което беше рождения му ден, обзавеждането там е подобно! Как сте вие, не си писала скоро? Топло ли е при вас, ходите ли вече на плаж?

Нинче,   Hug   не се притеснявай за храненето на Лъчето, ще му дойде времето и ще се изненадаш колко самостоятелен може да бъде, може би това е неговият начин да ти покаже, че му липсваш, иска да му обръщаш повече внимание, когато го храниш, ти си до него, което е и целта му. Проблемът с пишората и при нас е актуален, не ми дава много да го пипам, но и аз много не настоявам, не искам да му причиня болка и да го стресирам, засега сме на вариант сам да си я почиства в банята под душа. Кога е тържеството за завършването на Ники, ще се радваме да покажеш снимки!

botzi, честити ви зъбчета!   bouquet  Къде бяхте на планина, как изкарахте?

krasykm06, и при вас много новости!!! Успех на Мони в градинската група!!! Как се чувства Криси вече извън градината, ходи ли й се на училище?

danida82, как сте? Кой ще гледа малкият докато си на очни?

anitza, чакаме снимки!!!   Hug

Дикси, как е Калин, отминаха ли коликите? Регулирахте ли храненето?

ribkata, Atrakcia, tonita76, как сте, как я карате?

harmony_broken, докъде стигнахте с ремонта, отстранихте ли теча? Ние в момента сме в застой, масторите ни са на по-големи обекти и чакаме да им се отвори дупка - два-три дни - за да дойдат и в къщи...

Честито бременеене на Мишонка и от мен!!!    Heart Eyes

# 142
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ ДЕЧИЦА! БЪДЕТЕ МНООООГОО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ.  bouquet
Слънчо,Честит рожден ден и от мен!  Hug  bouquet
Благодаря,на всички за пожеланията за рожденният ми ден. Heart Eyes Много сте мили. Hug
Чечо от днес е в градината много е гот там и сигурно ще му хареса много.Госпожите и лелята също са много мили и любезни.Надявам се,да ходи вече с желание там.Иначе сам се облича,може сам да се храни,абе много ми е самостоятелно и оправно детето Embarassed.  Ние имахме два дена гости и моя звяр полудя,то бяха игри,много викове,разходки с другото дете и накрая познайте кво стана  Sad кашлица и сополи.Пет пъти го преобличах на разходката даже и слипчетата,то беше голямо потене и вечерта като се закашля на сутринта пък носа му взе да сълзи и веднага почнах да го лекувам сама.Днес нямаше как да пропусне ходенето на новото място и затова утре ще го водя на лекар.Както и да е. С чурито нямаме проблеми в смисъл,че или аз му го забелвам зада го измия или той,както дойде.И при него има още малко зада се забели напълно.
Стефи,по добре сега да се зарази с варицелата докато е малък още отколкото после.Май няма други като вас напреднали за градината. Grinning Дали ще продължи във втора група само ти можеш да прецениш и да решиш.Ама наистина ако трябва да повтаря то няма смисъл.... newsm78
Ботци,честито за зъбчетата! ти щеше да пускаш снимки и да кажеш как сте изкарали в планината  Simple Smile
Олимпияяяяяяяяяя,къде изчезна? Черна точка ще ти сложим. Joy Разказвай какво правите.

# 143
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДЕЧИЦА,
РАСТЕТЕ ЗДРАВИ, РАДОСТННИ,ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!!!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ДА СЕ ПОХВАЛЯ ПРИЕТИ СМЕ НА ГРАДИНА ЩЕ ХВРЪКНА ОТ РАДОСТ  newsm44 newsm68 newsm44,А БОБИ Е НАЙ-ОЧАРОВАН,
по късно ще пиша слънчев ден момичета   bouquet

# 144
  • София

Честит празник, сладки дечица! Бъдете здрави, весели и щастливи!

Боци - честито Ви приемане в детската градина! Представям си каква радост е във вас!

Аз чета редовно, но рядко пиша. Рая продължава да е на село, ние ходим в края на седмицата при нея. Мъчно ми е, че не е при нас, но там наистина й е добре. Днес са ходили в Лом, гледали са куклен театър, обикаляли магазините...изобщо на празник като на празник.

Олимпия - детската стая е прекрасна.

# 145

Преди да е станало 0 часът, поздравявам всички дечица с 1 юни!
Растете здрави и щастиви, милички!

Ние сме супер, тук е разгара на лятото и сме всеки ден на море, а следобед на басейн на покрива вкъщи  Sunglasses
Ще пиша когато ми остане малко време за това  Peace
Целувки  Wink

# 146
и сме всеки ден на море, а следобед на басейн на покрива вкъщи  Sunglasses
Как ти даде сърце да го напишеш това  Laughing
Ние всеки ден сме по прашните плевенски улици, маам гащи с количката и ми се откачат краката.
Крепи ме мисълта за августовката скромна седмица на морето.

# 147
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА на патерици! Дано сте си прекарали добре вчера...
Моята кака пак не беше в настроение, исках да я водя на детския празник на главната, но тя искаше да си остане вкъщи и да си реди новия пъзел  Rolling Eyes Е, за мен беше по-добре, че на главната и в градината беше голяма лудница.
и сме всеки ден на море, а следобед на басейн на покрива вкъщи  Sunglasses
Как ти даде сърце да го напишеш това  Laughing
Ние всеки ден сме по прашните плевенски улици, маам гащи с количката и ми се откачат краката.
Крепи ме мисълта за августовката скромна седмица на морето.
Дикси, а бебето кой ще го гледа? Или заедно с него ще ходите на море? На мен много ми се ходи, но не искам да мъча мъничето да пътува толкова за едното нищо, само ще стои под чадъра. А каката ще ходи сама с таткото, даже са си харесали вече хотел, ама как ще се оправят сами незнам Confused А като си помисля как ще пътуват само двамата в колата и ми става лошо.

Гледам тръгнали сте на градинка, а ние тук още си чакаме списъците...
Олимпия, благодордно ти завиждаме! Давайте в същия дух!

# 148

Това ни е басейнът - да не помислихте, че имаме истински  Laughing
Ето малко снимки тук нагледно:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1317865996&ref=name#/ … amp;id=1317865996
Нещо ме боли глава, по-късно ще се включа по-подробно  Peace

# 149
Дикси, а бебето кой ще го гледа? Или заедно с него ще ходите на море? На мен много ми се ходи, но не искам да мъча мъничето да пътува толкова за едното нищо, само ще стои под чадъра. А каката ще ходи сама с таткото, даже са си харесали вече хотел, ама как ще се оправят сами незнам Confused А като си помисля как ще пътуват само двамата в колата и ми става лошо.

Кате, ще ходим само с Митко.Бебето ще го гледат нашите. Резервирахме за края на август, когато ще е на 4 месеца вече. На адаптирано мляко е, така че не е проблем кой ще го гледа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт