ТОНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
/НА ПАТЕРИЦИ / ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И УСПЕХИ!

ние се завърнахме от почивка в планината, по-късно отново ще се влюча ,че Коки се събуди и е много кисел има защо имаме си 2 зъбчета

целувки за сега

Ще ви показвам снимки...."Когато му дойде времето" 

Изчезнах за кратко и много ми липсвахте, нета в работата ми е много непостоянен, а времето навън е чудесно и всяка вечер окъсняваме по градинки и пързалки, а като се върнем, кое по-напред...
За съжаление голяма част от приятелчетата му отсъстват, тук върлува варицела и само 6 дечица от групата (27 са общо!!!) все още се държат, страх ме е, ако и Марти се зарази ще му е първа шарка, но няма как, все някога трябва да я изкара, така че по-добре сега! Имам и друго притеснение, госпожата смята, че Марти се справя много добре, достатъчно самостоятелен и любознателен бил, и иска Марти да си върви с групата и догодина, което значи септември да не повтаря първа група, а да продължи във втора?! Има ли и други като нас? Ох, струва ми се много мъничък, пък и в бъдеще трябва да тръгне на училище на 6 и половина?!
Как са Ивана и Мелита, какво ново при вас?
Марти като я видя припозна детското кътче, в което беше рождения му ден, обзавеждането там е подобно! Как сте вие, не си писала скоро? Топло ли е при вас, ходите ли вече на плаж?
не се притеснявай за храненето на Лъчето, ще му дойде времето и ще се изненадаш колко самостоятелен може да бъде, може би това е неговият начин да ти покаже, че му липсваш, иска да му обръщаш повече внимание, когато го храниш, ти си до него, което е и целта му. Проблемът с пишората и при нас е актуален, не ми дава много да го пипам, но и аз много не настоявам, не искам да му причиня болка и да го стресирам, засега сме на вариант сам да си я почиства в банята под душа. Кога е тържеството за завършването на Ники, ще се радваме да покажеш снимки!
Къде бяхте на планина, как изкарахте?

Много сте мили. 
кашлица и сополи.Пет пъти го преобличах на разходката даже и слипчетата,то беше голямо потене и вечерта като се закашля на сутринта пък носа му взе да сълзи и веднага почнах да го лекувам сама.Днес нямаше как да пропусне ходенето на новото място и затова утре ще го водя на лекар.Както и да е. С чурито нямаме проблеми в смисъл,че или аз му го забелвам зада го измия или той,както дойде.И при него има още малко зада се забели напълно.
Дали ще продължи във втора група само ти можеш да прецениш и да решиш.Ама наистина ако трябва да повтаря то няма смисъл.... 

Разказвай какво правите. 

Препоръчани теми