Отговори
# 615
Еееееееее, браво, разписахте се най-сетне  Laughing

Стефииииии , чудно коремченце си имаш - малко и стегнато! Като се сетя с Константин какъв шкембак имах  Laughing Слагах си чиниите на него, за да ям, че не можех да се напъхам около масата  Joy  Joy  Joy  Почти всичките 16кг, наддадени по време на бременността, бяха на шкембе  Laughing
Снимките ти пак са с много настроение, много се радвам на пътуванията и веселите ви компании   bouquet
Аз тук съм по-изолирана от приятелки, обаче всичко друго си ми е супер!!!
Нямам търпение още малко да порастнат дребните и да обиколим с тях Италия и Франция! Мечтата ми е един уикенд с трите деца в Дисниленд в Париж!!!

# 616
  • БГ
Момичетааа, благодаря за хубавите думи,   Hug  незнам как изглеждам от страни, но в моите си очи съм си шишкава, макар всеки да ми казва, че бременността ми е само на коремче.  Embarassed

OlympiaPappas, искам и аз в Париж!   Hug  Засега, обаче, ще се задоволим с пътувания Хасково-Пловдив и обратно.   Confused  И все пак съм оптимист, едва ли ще пропуснем моренцето лятото, та с тази мисъл се успокоявам.   Peace

mama na niki , кой знае колко пъти сме се засичали по паркчетата в Хасково?! Живеем в центъра, срещу зала Дружба, кафе Чилаут и пицарията Уно Пио, а там са и единствените надуваеми пързалки, сигурно сте ги посещавали и вярвам, че на пролет, живот и здраве, като започнем да излизаме с количката ще се запознаем!   Peace  И ние като вас имаме чудесната възможност, като ни стегне шапката, да сменяме обстановката, майка ми си е в Пловдив, имаме къща и голям двор с дръвчета, а тук сме в апартамент, родителите на съпруга ми пък са във вилната зона на Хасково - Кенана, та варианти не ни липсват.

Atrakcia, днес чух по новините за чудесната инициатива на кмета ви да определи зони за засаждане на коледните дръвчета от саксии, на определени за залесяване места, похвално!  Peace  Ние все още се чудим къде да посадим нашето?!   newsm78  Имаме градинка между двата блока, но там в момента има 4 огромни бора, които са високи колкото блока ни (3-етажен), Марти си има чудесна гледка от прозореца на детската стая - вечно зелен бор, приказка!  Flutter  В парка, срещу нас, има площи с малки борчета, но за там пък трябва специално да търсим човек, който отговаря за поддържането им и да вземем разрешение от арендатора на терена?! В двора в Пловдив имаме вече 4 елхички и май са достатъчно, а и транспортирането до там ще ни е проблем, та така, времето си минава, а ние все още се чудим!

Хайде, чао от мен, с пожелания за чудесен уикенд!    bouquet

# 617
Стефи,доста често пием кафе там.А на надуваемата пързалка лятото бяхме през ден.Хубав е града.Първото нещо ,което ми направи впечетление,е че е много чист град.С още две мами цяло лято обикаляхме пързалките и люлките.Желая ти,леко раждане и едно здраво бебче.Което да радва мама и тати.  bouquet

# 618
Олимпия, благодаря за сайта с идейки   bouquet А относно дядо Мраз, със сигурност вярва с съществуването му-убедена съм. Липсата на реакция според мен се дължи на факта, че наистина знае, че не е била послушна  Naughty

Стефи, наистина си само на коремче  Simple Smile

# 619
Zdraveite,momicheta! Heart Eyes
dnes imam edin den pochivka i sqdam da vi pisha.Mnogo vreme ne sam se razpisvala,no....... :(nqmam vreme tuk e taka.....
kachih vi nqkolko novi snimki ot nas(v albumcheto,kadeto Luchko se e izlegnal kato kotence),ima snimki ot nashata nova godina(bqhme na restorant,klub po-tochno),beshe hubavo,mnogo dobre si potancuvahme,veselba i hora igrahme daje,shte me vidite ,vodq horoto bowuu.
Koledata mina dobre,s mnogo podaracite,vseki si poluchi kakvoto iskashe,dqdo koleda beshe mnogo dobar i za luchko i Niki,tq poluchi laptop"SONY",parfumi i grimove9kakvo drugo na tazi vazrast),a Luchko lubimite mu "LEGO",CARS i drugi neshta,mnogo shtastlivi bqha vsichki,napravihme chudesni snimki i klipove,nooo......ne moga da vi gi pokaja,zashtoto zagubihme vsichki tqh,preistalirahme stariq komp i vsichko se iztri,za sajalenie,dobre,che kachihme nqkoi v kompa na Niki,ta sega vi akchih nqkoi ot tqh,koito mu se gleda...molq Heart Eyes
sramuvam se,no dori ne moga da izcheta vsichko,koeto sam izpusnala.....
Olimpiq,tazi snimka e istinska,no choveka tam e ot vosak,nemojah da povqrvam,che e taka,tolkova istinski i realen. :crazyeyes:Mnogo e sladka tvoqta malka gospojichka,bonbon i polovina :love:kak barzo minava vremeto,koga se rodi,koga prohodi.....lele kak minava jovotaaa

Stefiii,ne mojah da te poznaq na snimkata,mnogo si se promenila ot predi kakto si te pomnq,slabichka,manichka,no znam ,vsichko e ot bremennosta,izglejdash mnogo dobre,pojelavam ti leko rajdane i shte chakame snimchici,jivot i zdrave.
kakvo da vi pisha za nas,izrejdame se sega s nqkakv virus vsichki podred,hrema e osnovnoto,dano se razminavame leko.Luchko prodaljava da si uchi english samostoqtelno ot TV,mnogo e sladak kato mi prikazva na drug ezik,umiram ot kef da go slusham Joy
Niki mnogo e porasnala,predi dva dni si postriga dalgata kosa i sega veche ima breton,mnogo e dovolna ot vida si,moje da q vidite,kachih i neini snimki tam,az sam dobre,rabotq kato luda,utre naprimer shte otvorq magazina v 8.00 i shte zatvorq v 10.00 vecherta,14 chasa rabota shte imam i dva chasa pat otivane i vrashtane,eto kak ni minavat dnite tuk,i malkoto svobodno vreme ,gledam da sam s decata .Tova e v obshti liniii ot nas,nishto novo....nadqvam se skoro pak da imama tolkova vreme da vi pisha,shet se optvam i da vi cheta po-chesto,za da znam kakvi sa novinite okolo vas i po-specialno okolo Stefi sega Heart Eyes
Pozdravi na vsichki ot men,otivam po magazinite da vidim kakvi saleve ima sega.

# 620
  • София
Хелоуу момичета!  Hug

Стефи, присъединявам се към всеобщото мнение, че изглеждаш чудесно  Flutter Само не разбрах откъде са първите снимки, личи си че си прекарвате страхотно?
Ние сме добре, аз не усещам, че съм бременна, джиткам си нагоре-надолу и даже понякога забравям за състоянието си  Crazy Кали си е вкъщи, няма да ходи на градина засега, понатам ще се опитаме да я преместим в една друга градина, която е по-близо до нас и е по-хубава. Аз си имам мои ангажименти и тогава я оставям при майка или на свекърва ми, а и на клубчета ходим мн.често.

Дикси, сурвакарчето е един път и половина, аз за първи път виждам толкова малка носия. Много парички е събрал със сигурност  Grinning

Мама Нина, много сте натоварени, но със сигурност си струва  bowuu Утре ще разгледам снимките, че стана късно.

За РД не съм мислила, досега винаги сме ходили на клубче и после вкъщи с домашните. Ако беше лятото щеше да я супер, имаме двор, имаме условия...но не е лятото. Ще го измисля, има време  Thinking

Благодаря ви за хубавите думи за Кали   bouquet

Бай-бай и до скоро!

# 621
Бързам да споделя моя ценна находка - онлайн песнички, придружени с текста. Могат и да се теглят, не знам дали защото съм в чужбина ми искат около 1.40 $ за песен  Rolling Eyes
Ама ние с Константин цял следобед ги слушаме и се скъсахме от танци   Laughing  Laughing  Laughing Излезе ми крем карамела през носа с това подскачане  Mr. Green
http://gabka.mylivepage.com/file/904_%D0%9F%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0 … D0%BA%D0%B8/first

# 622
Здравейте,мами!Вчера,взехме снимките от градината с Дядо Коледа и Снежанка.Направо нямам думи.Всички момченца,облякани с бели широки плюшени панталони(трябва да се вгледаш за да разбереш,че е панталон),който приличаха повече на поли.С бели тениски на мъниста,и на главата заешки уши.Попитах,госпожата защо са ги облекли като момичета?Отговорът беше,че нямало друго ,с което да ги обличат.Казвам,да бяхте ги оставили с тяхните си дрехи.Отговорът беше,така сме решили важно е снимки да има,и да ви вземем парите. Shocked

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 13:45 от mama na niki

# 623
Стефи, тук ли си още? Обозначи се  Peace

# 624
  • София
Чакаме включване от Стефи   Simple Smile

Първоначалните прегледи лъжат - да знаете  Mr. Green   Чакаме госпожица  Hug Кали си искаше сестричка и живот и здраве ще я уредим. Хармъни, права си, пикантните храни са на женско  Laughing Аз си имах някакво усещане и то се потвърди. Ходих на фетална морфология и се видя че всичко е наред, което най-най- важното.

Това е засега и приятен ден!  bouquet

# 625
elix,права си че първоначалните прегледи не са много точни.На мен до последно ми казваха момиче.Дори преди да родя,пак казаха момиче.А аз винаги съм имало някакво вътрешно чувство,че ще имам две момчета.За сега е само едно.Лека бременност ти пожелавам.

# 626
Здравейте момичета,

Честита розова новина, Elix!

Аз не съм много в писането, а и в четенето, доста съм натоварена напоследък и с нищо не се справям.
И все пак накратко- празниците минаха. Коледа семейна и малко тъжна  у дома- първата без баба и дядо. Нова година Весела и многолюдна. Бяхме 4 приятелски форумски семейства заедно извън София и бе забавно, тъкмо като за идващия семеен Биг Брадър !
Децата полудяха, ние също, на мен ми хареса и въпреки че е трудно да се угоди на няколко домакини - справихме се май.
Посетихме даже щраусова ферма, където може би на родителите ни бе по-интересно. Много бе сладкодумна домакинята там Simple Smile

Аз нямам нищо вълнуващо за споделяне засега - в едно русло сме и там си дълбаем.
Работа, детска, у дома- домакинстване, понякога срещи с приятели и туй то.
Посъбрали сме умора и еднообразие доста, което разнообразихме с новогодишното пътуване.
Домашните уроци по английски ги спирам поради по-голямата си натовареност, колкото и да не ми харесва.
За тази година имам грандиозни планове, които надали ще осъществя, но не пречи да помечтая. Извън обичайните и важни неща да сме здрави, спокойни и подсигурени, искам да имам мно-о-о-го време, за да :
-сваля кила;
-взема книжка;
-изкарам един специален курс успешно;
-запиша 2ро висше за кеф;
-да намеря куфар, безнаказано да разполагам с париte и да осъществя мечтана инвестиция- макар и скромна ;
-да стана спокойна, уравновесена, и по-авантюристична;
-да мога да си позволя и да намеря добра „баба под наем”, която да остане с нас за дълго и така да се реша да имам 2ро дете и много други неща, ама спирам...

# 627
Elix, добре дошли в отбора с по 2 моми  Grinning Вече започнах да си представям каква банда ще сме с вас например лято на море 2012г  Party

harmony_broken , мечтите ти наистина си заслужават  Peace Дай боже да ги постигнеш всичките успешно  Praynig

Стефи  Hug

# 628
  • София
mama na niki, Хармъни, мерси  Hug

Хармъни, ще се справиш с всичките набелязани цели, ти си амбициозен и упорит човек. Свалянето на килца ще е по-трудно, ако си правиш редовно  страхотните торти и други подобни екстри  Crazy

Elix, добре дошли в отбора с по 2 моми  Grinning Вече започнах да си представям каква банда ще сме с вас например лято на море 2012г  Party
Мерси  Grinning Как така 2012, тогава ще свърши света  Joy??? Още 2010 ще сме по плажа живи и здрави, но може би ще е малко по-късното лято.

# 629
Ели, честити розови гащи!Пак  Laughing
Утре сме на кръщене на племенницата.Толкова бързо мина 1 година Whistling
Стефиии...?  Peace Пророкувам,е може и да имаме бебе-Стефанийка от понеделник не е влизала у форОма  smile3530

Общи условия

Активация на акаунт