Отговори
# 630
Здравейте, момичата!
Хармони, много си весела, дано успееш, аз също си мечтая за второ висше, но се целя доста високо и знам, че никога няма да намеря това  време.
Ели, честито, дано всичко мине успешно!
Стефи, къде се загуби?

# 631
Влизам само за да съобщя,че

Stefaniika е родила днес сина си - Калин - 3,580 кг./51см., със секцио......

Честито на мама Стефи, бързо възстановяване й желаем  Hug

Добре дошъл на Калин  Hug

# 632
Честито,на мама Стефи.Да им е жив и здрав,синът им Калин.Много да радва мама и тати.

# 633
Еййй, познах  Party

Добре дошъл на Калин, много здраве и късмет!
Стефи,  Hug

# 634
  • София

Да е жив и здрав малкият Калин! Да радва мама и тате и да е другар в игрите на бате!

# 635
  • София

Честит да е Калин на цялото семейство!  bouquet
Да бъде много здрав, игрив и талантлив!

# 636
Привет, момичета! Hug

Стефи, Честит Ви Син и Добре Дошъл на Калин!!! Да ви е здрав и да ви носи много, много радост!!!
На теб желая бързо възстановяване!!!
  bouquet

Ели, две госпожици ще са значи. Страхотен подарък за Кали, щом и тя иска сестричка. Какво е това чудо. Всички еднополови деца раждаме. Само Олимпия успя да ги разнообрази. Grinning

Хармъни, доста цели си си поставила и всичките много сериозни. Пожелавам да намериш желаното от теб време, за да ги реализираш.

Оли, ти ли прави снимката с мечетата? Да не би да е имало Пикник с Мечета. Тук веднъж на една детска площадка имаше табела, че еди кога си ще се проведе пикник с мечета и всички деца се приканваха да донесат любимците си. Имам снимки и на следите и от Коледа. Ще кача някои, за да ги видите.

Нещо не мога да се организирам напоследък да седна и драсна два реда. Габи е все още в лятна ваканция. Започват на 25 януари и по цял ден се чудя как да разнообразя ежедневието й. Трудно ми е да съчетая режимите на двете. Али не обича да спи навън в количката и излизанията са ми доста ограничени. Да се похваля – живот и здраве в петък пристига мама. Ще гледа Али за девет месеца. Много се вълнувам. Аз се връщам на работа на осми февруари. Хем ми се тръгва, хем не. Сега сме се заели и с търсене на по-голяма квартира, защото нашата къща е само с две спални и с идването на майка доста ще ни отеснее. Можем да се сместим разбира се, но ще сме като в дядовата ръкавичка.

# 637

Добре дошъл на малкият Калин! Да е здрав и много, много щастлив!
Стефи, честит ви син на цялото семейство!
Бързо възстановяване!

# 638
Честито ти второ синче, Стефи! Да пълни къщата ви с много радост и веселие!

Руми, и ти ли си от бързо завръщащите се на работа? Няма ли да ти е мъчно за малката? Ти не кърмиш ли?

Мерси  Grinning Как така 2012, тогава ще свърши света  Joy??? Още 2010 ще сме по плажа живи и здрави, но може би ще е малко по-късното лято.

Супер, значи още тази година може да заформим лудницата  Laughing

# 639
  • София
Руми, нали знаеш, че нищо не зависи от нас , а от татковците  Wink Живот и здраве който желае трето може да внесе разнообразие.
irinopolis, много сладък надпис - ..бебече  Laughing

Честит имен ден, Тонитка! Да си жива и здрава и да имаш много поводи да се усмихваш!

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 20:16 от elix

# 640
Здравейте мами!Искам да попитам,някоя от Вас давали на децата от витамини "Марсианци"и дали сте доволни от тях.

# 641
ЧЕСТИТ ВТОРИ СИН КАЛИН НА СТЕФИ! ЖЕЛАЯ И ДА БЪДЕ МНОГО ЗДРАВО,ЩАСТЛИВО,ПОСЛУШНО И ЛЪЧЕЗАРНО ДЕТЕ.   bouquet
ЕЛИ,благодаря ти миличка за пожеланието. Hug Черпя ви виртуално  newsm68
Мама на Ники,аз не мога да ти кажа нищо за Марсианците,понеже не давам тях,а други витамини,от които съм най доволна.Какви ли не съм му давала през годините,но от тези най виждам ефект.Не знам дали е от тях или защото е по голям вече но......те са дъвчащи мултивитамини и минерали на Амуей. Grinning

# 642
Chestito ti bebche,Stefi!Neka raste zdravo detence i mnogo da vi radva! Heart Eyes
Pregarashtam te silno i ti jelaq barzo vazstanovqvane,a kogato si doidem v Bg,shet napravim pak sreshta na batkovcite i shte vidim malkiq Kalin Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Mami,po vaprosa,zashto ne mojete da osharite decata,shet vi kaja,che kogato te imat golqma razlika,togava se sharqt,vijte ni nas,s 10g. razlika...i eto oshareni sa... Sunglasses :bowuu:Taka i pri Olipmiq... Hug

Chestit Imen den na Toni na paterici,i chestito na vsichki imennici ,koio nosqt imeto na sv.Atanas,da im e svqto imeto  bouquet

# 643
Слънчо, работното ми място се пази за година само, така че нямам голям избор. Излязох в майчинство на пети февруари, но шести и седми се падат събота и неделя и затова започвам чак на осми. Хем ми се тръгва, хем не. Ще ми липсва бебка, а и тя е много привързана към мен. Надявам се бързо да свикне с майка. Кърмя я още, но от две седмици започнах да пропускам обедното кърмене. Вие как я карате? Бързо минава времето и бебчетата ни пораснаха вече. Обича ли да си похапва, да играе с кака?
Тони, и от мен на патерици - Честит Имен Ден!!! Със здраве да си носиш името!
Днес аз пък имам рожден ден и ви черпя с тортичката, която хапнахме по случая.

# 644
  • София

Rumyana, честит рожден ден! Бъди много щастлива! Успех във всяко начинание!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Руми - много хубава торта. А сигурно и на вкус е прекрасна.  smile3501

Олимпия, още не съм решила какво ще е менюто за РД на Рая. Пада се в понеделник, и ще черпим в градината - торта, сок, бонбони, солетки. Тортата ще е поръчка, защото не ми се вярва да приемат домашна торта там. А дечица ми се искаше да съберем 2-3 в нас, в съботата след рождения ден, но едно, че живеем в гарсониера, друго че и бабите и дядовците ще пристигнат...Няма да мога ад ги събера всички в нас. Като се замисля, заради редовното гостуване на бабите и дядовците за рождените дни /къде канени, къде не/ не можем да си поканим приятели...Но здраве да е.

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 18:09 от irinopolis

Общи условия

Активация на акаунт