Отговори
# 645
Честит рожден ден, Rumyana Много здраве, щастие, късмет!!

И моя мъж днес е рожденик, наздраве

# 646
РУМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА. Много ти е хубава тортата,ти ли я прави?  bouquet Hug Heart Eyes Grinning Много благодаря на теб и мама Нина за пожеланието. Hug
Честито на всички,които празнуват днес!

# 647
Честит рожден ден на Rumyana  Hug
Честит имен на tonita76  Hug

Бъдете усмихнати, дръзки, привлекателни жени   bouquet

Еликс  Hug, честита ти розова новинка  Hug Още една красавица в семейството - таткото ще си навири носа високо  Wink

-сваля кила;
-взема книжка;
-изкарам един специален курс успешно;
-запиша 2ро висше за кеф;
-да намеря куфар, безнаказано да разполагам с париte и да осъществя мечтана инвестиция- макар и скромна ;
-да стана спокойна, уравновесена, и по-авантюристична;
-да мога да си позволя и да намеря добра „баба под наем”, която да остане с нас за дълго и така да се реша да имам 2ро дете и много други неща, ама спирам...
 [/b]
Мила, пожелавам ти всичко да ти се сбъдне тази година, ама за първата половина на списъчето ти само ти отговаряш  Wink
Другите ти ги пожелавам от сърце и душа, ти заслужаваш  Hug

Аз мисля само за РД на Костаки и Джиа, че нали са един след друг и чак не мога да спя - чета сайтове с организации на детски партита, избирам украси....Единственото готово са дрешките им  Mr. Green Купих на Константин черни дънки с бели шевове и сиво-бяло-черна риза, и двете на Майорал (да се вържат на пиратската тема  Sunglasses) ; Джиа ще е с червено-черна рокля и червен чорапогащник...
Много организиране и тичане, обаче искам да прекарат чудесно! Дано сме здрави само - и ние, и гостите  Laughing

# 648
Честит Рожден Ден, Руми! Много успехи и сбъднати желания!

Вие как я карате? Бързо минава времето и бебчетата ни пораснаха вече. Обича ли да си похапва, да играе с кака?

Наистина бързо мина времето. Толкова исках да порастне беборана и ето че вече си е едно голямо бебе  Grinning Иначе е спокойно и добричко бебенце. В сравнение с Ивана доста изостава с материала-все още не лази, не се изправя сама, а Ивана тези работи ги правеше края на шестия месец. Иначе двете умират една за друга и вечер след градината на Ивана много си играят. Относно яденето - Мелита до скоро не щеше нищо да яде-беше само на кърма. Сега, обаче, яде с кеф ,но не пюрета, ами непасирани храни във вид на супи, плодове на парчета и т.н. Иска си храни като за големите детето  Peace Вие как сте с храненето?

Аз мисля само за РД на Костаки и Джиа, че нали са един след друг и чак не мога да спя - чета сайтове с организации на детски партита, избирам украси....
Много организиране и тичане, обаче искам да прекарат чудесно! Дано сме здрави само - и ние, и гостите  Laughing

Олимпия, и аз съм на същото дередже-направо съм луднала. При нас, обаче, готови са само поканите  Tired

# 649
Благодаря на всички за хубавите пожелания!!!  Hug

Вие как сте с храненето?
Всичко вървеше добре до около две седмици. От тогава като е казала, че ще върти главата на ляво и дясно след първите 4-5 хапки и това е. Много е изнервящо на моменти, особено след като съм се старала да й наготвя нещо хубаво. Все й се заканвам, че ще я оставя гладна....  Grinning Браво на Мелита, че яде вече непасирана храна, аз все още пасирам манджите на Али. Сега си мисля, че може би и затова да не иска да ги яде... Ще я пробвам утре с непасирани....
Олимпия, колко си ентусиазирана за рождените дни. Аз все още не съм мислила за нищо, а ти дори и тоалетчетата си нагласила вече.
Атракция, много здраве, късмет и щастие и за твоя съпруг. Да бъде любящ съпруг и татко!

# 650
  • БГ
Здравейте, милички!!!   Hug  От сърце ви благодаря за чудесните пожелания, да ви се връщат стократно!!!   Hug  Олимпия, специални благодарности и на теб, че винаги своевременно научаваш и предаваш новините!!!   Hug  Дикси, имаме си адашчета!  Heart Eyes 

ЧЕСТИТИ ИМЕНИ И РОЖДЕНИ ДНИ НА ВСИЧКИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!!!   bouquet  БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!   bouquet

С две думи - добре сме!   Peace  Бяхме в Пловдив цялата седмица и затова не ви писах, иначе вариантите за раждане бяха в петък или понеделник.  Вчера ни изписаха и в късния следобед се прибрахме у дома, в Хасково. Раждането протече повече от експедитивно, имаше много приятни моменти, смях, закачки, абе, все едно не съм на операционната маса. Екипът беше двоен, от всички специалисти по много, май не си спомням така да е било предния път, пък и тогава припаднах и ми се губят часове, а сега влязохме в операционната в 12,30ч, Калин се роди в 12,55ч, в 13,25ч вече бях готова. Бях със спинална упойка и си усетих пръстите на краката чак в 19,30ч, на следващия ден в 12ч ме раздвижиха и в 15ч Калин беше вече при мен с първи опити за кърмене, имах коластра, така че нещата се подредиха от само себе си. От вчера вече и кърмата ми слезе и макар и засега да ми е малко болезнено смятам кърменето да продължи както при Марти, поне една година!   Peace Той, милият, е много грижовен и досаден батко, постоянно виси на главата на бебето, незнам докога?!  Laughing  Утре ще ходи и на градина, няма търпение да се похвали и да почерпи приятелчетата си.   Party  Таткото ни, колкото и да искаше момиченце, си личи, че е много щастлив и горд с втори син и си взе отпуск по бащинство, за да ми е под ръка.   Heart Eyes

Обещавам скоро пак да се включа, имам и снимки, но още не съм ги свалила, приликата между братята е повече от очевадна, поне в тези първи дни.   Heart Eyes

# 651
Стефи, добре дошли  Hug
С не Hugтърпение чакам да видя снимките.

# 652
  • София
Стефи, добре сте се дошли  Hug Браво, че всичко е минало по вода и толкова бързо са ви изписали. Чакаме снимките, когато имаш време  Peace

Руми, честит рожден ден с малко закъснение! Много щастливи мигове да те очакват!

Тортата е ммм... Heart Eyes Crazy

Как сте във Варна, зимата и вас ви "изненада", както и нас винаги ни изненадва  Close...?!!

# 653
Стефи,добре сте си дошли.Руми,честит рожден ден със закъснение.
Днес и нашия тати е рожденник.Та от работа ме чака доста работа в къщи.Четири приятелски семейства с по 2 деца ще са на гости.Ще е много весело и пълна лудница. LaughingЛек ден на всички.
За малкият,още не сме решили във вкъщи ли,или на вън ще правим рожденият ден.Но трябва да решим ,че остават броени дни.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 15:52 от mama na niki

# 654
Стефи, честито ти синче, много ти се радвам! Да расте здрав и доколкото е възможно послушен! На баткото специални целувки!
На моите деца разликата е също точно 4-ри години, добра разлика е според мен. Сега са големи приятелчета и си помагат много. Пожелавам и на вас същото, особено и като са от един пол.

# 655
Здравейте мами!Да попитам,че съм забравила за детските.Началото на март ли се подаваха.Помня,че една година назад трябваше бележка за доход.Но като е роден февруари,февруари или март трябва да се подаде декларацията.Извинявам се,но съм забравила.Благодаря предварително.  bouquet

# 656
Добър ден  bowuu
Разглеждам темата в готварския за тортите и попаднах на пост от Хармъни със снимки. Ми поздравления за майсторлъка, що не си се хвалила до сега какви ги твориш,а?
Търся торта,достойна за мистър Каприз-Божидар, нищо не му харесва  Crazy

# 657
Брависимо на майките - сладкарки  Hug
Ние май ще вземем торта със снимка отгоре - с пирати, разбира се  Wink
Леле, заспивам права вече....
Ама да си кажа - днес ходихме до една частна ДГ с Константин. Хареса му много, игра с децата и въпреки че му бяха били по една ваксина във всяка ръчичка и беше станал в 8.30 (обикновено се излюпва в 10  Laughing), беше много добър и възпитан  bowuu
На въпроса на директорката "хареса ли ти тук?" отговори "ДАААА!". "А ще идваш ли всеки ден при нас?" - "НЕЕЕЕЕЕЕ"  Rolling Eyes
Ха сега де!
Мислех април да го дам там - от 9 до 15.30ч; със страхотен зелен двор, окъпан в слънце и нови, модерни играчки и занимавки - катерушки, люлки....
Как ли не го уговарях - нъцки...
Дано татко му направи нещо по въпроса...

# 658
  • БГ
Момичетааа, Митачето на didun4o, днес има рожден ден!!!   Hug  Пожелавам им много здраве, щастие и късмет да ги съпътстват занапред!!!    bouquet  Жалко, че тя вече не пише в темичката, някой знае ли нещо?

Направих албум на Калин в снимка.бг, user: january2010, pass: 2010new! Заповядайте!  Hug

Олимпия, твоят Коки е невероятен, как само успява да се измъква от неудобни ситуации!  Joy  Ясно е, че на сила хубост не става, но пробвай да го оставиш макар и за 2-3 часа с децата, пък може и сам да поиска да повтори престоя!? А честно казано, ако и Марти имаше на разположение вашата стая за игра и разкошна градина с райграс, едва ли бих намерила довод да го замъкна в детската градина!  Rolling Eyes 

# 659
Честит РД на Митачето!
Наистина Дидунчо никаква не се вясва  newsm78

Стефи, при вас как е положението? Бебчо как е?

Общи условия

Активация на акаунт