И моя мъж днес е рожденик, наздраве

, честита ти розова новинка
Още една красавица в семейството - таткото ще си навири носа високо 

) ; Джиа ще е с червено-черна рокля и червен чорапогащник...
Иначе е спокойно и добричко бебенце. В сравнение с Ивана доста изостава с материала-все още не лази, не се изправя сама, а Ивана тези работи ги правеше края на шестия месец. Иначе двете умират една за друга и вечер след градината на Ивана много си играят. Относно яденето - Мелита до скоро не щеше нищо да яде-беше само на кърма. Сега, обаче, яде с кеф ,но не пюрета, ами непасирани храни във вид на супи, плодове на парчета и т.н. Иска си храни като за големите детето
Вие как сте с храненето?

Браво на Мелита, че яде вече непасирана храна, аз все още пасирам манджите на Али. Сега си мисля, че може би и затова да не иска да ги яде... Ще я пробвам утре с непасирани....
От сърце ви благодаря за чудесните пожелания, да ви се връщат стократно!!!
Олимпия, специални благодарности и на теб, че винаги своевременно научаваш и предаваш новините!!!
Дикси, имаме си адашчета!
Бяхме в Пловдив цялата седмица и затова не ви писах, иначе вариантите за раждане бяха в петък или понеделник. Вчера ни изписаха и в късния следобед се прибрахме у дома, в Хасково. Раждането протече повече от експедитивно, имаше много приятни моменти, смях, закачки, абе, все едно не съм на операционната маса. Екипът беше двоен, от всички специалисти по много, май не си спомням така да е било предния път, пък и тогава припаднах и ми се губят часове, а сега влязохме в операционната в 12,30ч, Калин се роди в 12,55ч, в 13,25ч вече бях готова. Бях със спинална упойка и си усетих пръстите на краката чак в 19,30ч, на следващия ден в 12ч ме раздвижиха и в 15ч Калин беше вече при мен с първи опити за кърмене, имах коластра, така че нещата се подредиха от само себе си. От вчера вече и кърмата ми слезе и макар и засега да ми е малко болезнено смятам кърменето да продължи както при Марти, поне една година!
Той, милият, е много грижовен и досаден батко, постоянно виси на главата на бебето, незнам докога?!
Таткото ни, колкото и да искаше момиченце, си личи, че е много щастлив и горд с втори син и си взе отпуск по бащинство, за да ми е под ръка. 

Браво, че всичко е минало по вода и толкова бързо са ви изписали. Чакаме снимките, когато имаш време 

...?!! 

Пожелавам им много здраве, щастие и късмет да ги съпътстват занапред!!!
Жалко, че тя вече не пише в темичката, някой знае ли нещо?
Ясно е, че на сила хубост не става, но пробвай да го оставиш макар и за 2-3 часа с децата, пък може и сам да поиска да повтори престоя!? А честно казано, ако и Марти имаше на разположение вашата стая за игра и разкошна градина с райграс, едва ли бих намерила довод да го замъкна в детската градина!