Великден в ИСПАНИЯ ❀ Ще боядисаме яйцата и с поредна среща ще стоплим сърцата !

• 16 416
  • 320
  •   1
Отговори
# 225
Ада миналата година беше доста по спокойно, но тази година още от преди месец са навсякъде, като скакалци  ooooh!
Като не сега, може по нататък да се навиете Mr. Green

# 226
Мимки да ти кажа ме разтревожи с поста ти добре ли сте  Confused тези хора отдавна трябваше да се изнесат  не са стока ох....дано всичко се оправи и да си намерите свестни съквартиранти  Praynig знам че е трудно но стискам палци да имате късмет ...прегръщам те мила  Hug Hug
Момичета много съжелявам че времето не е било с вас за срещата и ви пожелавам на следващата да имате един топъл слънчев ден  Hug Аз само ще гледам снимки като сте ми толкова далече  Cry Даже гледах за кастеяно манчежка среща но и тя ми идва далечко  Sad исках да ви направя изненада  Simple Smile Тони много ми харесаха тези лагуни красиво място идеално за почивка  Heart Eyes
Пък ако искате заповядаите в Астуриас за среща   Laughing е това място е идеално http://www.apartamentoscamindepelayo.com/instalaciones.asp
На всички  Hug Hug Hug

# 227
  • En un lugar de La Mancha...
tony_t, снимките ти са разкошни  Heart Eyes.Казват наистина, че лагуните сега са с много вода и са много красиви . Ние все още не сме ги посетили тази година. А тази къщичка изглежда страхотно .От това, което видях аз ,само долния етаж излиза за около 300, а той си е с доста стаи и легла , другите два са по 90 и 120 евро, и са си самостоятелни жилища .

mimky, стряскаш ме  Shocked,какво е станало, че чак до полицията да е трябвало да ходите ?

# 228
  • En un lugar de La Mancha...
Ада, не ти е чак толкова далеч, наоколо 200 км. сте Wink . Горе-долу на колкото е до Мадрид .

# 229
  • Spain
 добро утро моми4ета
Saby ако сме по то4ни 280 Simple Smile което са около 3 4аса път и незнам дали мом4ето ще се навие на толкова .... но има време ще го обмислим

и понеже ве4е е сряда ще направя един малък импровизиран списък може да съм сбъркала някъде

Ада Деспейнада     1 или 2 Май       питка , салата ролца от раци , сладки , 1 пиле
 Рали 78                       1 или 2 май
Габи                             1 май
МариаА                         1 май
Силрай                         ?
Цветанка                     1 или 2 май
Мимии                   

хаиде добавяйте се в списъка и казвайте кои дати са ви удобни -

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 09:21 от АдаДеспейнада

# 230
Мимки Hug,ракажи какво е станало,че чак полиция е идвала...Стискам палци вече всичко да е наред .
Тони Hug,много красиви снимки. Лагуните са прекрасни...Дани е съгласен да се разходим по вашия край.
Мале,мале...ако имахме повечко парички,сигурно само по пътищата щяхме да бъдем ...Един ден,като оженим всички момчета,ще си вземем каравана,за да можем да си отпътуваме  Grinning
Ада Hug,навивай момчето,че да подсилим морското участие в другата сбирка. Praynig
Амига Hug,много сладурска къщичка...представих си всички деца на полянката веднага  Peace
Саби Hug,няма проблем с паричките мила .Момичетата предложиха още на дъждовната среща да ни ги дадат-на мен и Мария,но решихме,че ще е най-добре да се разплащаме на следващата среща.Да видим кой ще дойде,кой не...Продуктите са опаковани,няма проблем,надениците са прибрани във фризера . Ако се развали срещата ни,ще дам всички парички на Мария,а ние малко по малко ще си изпием пиенето ...само бирата ще ни узори   hahaha

За нашата среща,на нас най-ни е удобно на 1-ви май,но и тази седмица да я направим ...няма проблем.Дани и Гого са във Валенсия петък и събота за изпита на Гого,но се надявам да се приберат навреме.Канени сме на паея в съседите,но няма нищо...ако се съгласят ,може да ги домъкнем на срещата  Mr. Green
На мен ми пишете питка,салата,шоколадов кекс и пилешки шишчета /Ако искате пък да направя заготовки и да си направим на място една рибна или месна паея /

Момичета,не се отказвайте - Рали,ГериП  Hug Hug...навивайте мъжете,че иначе ще дойдем на място да ги измъкнем ..Силрай  Hug ,оздравявай бързо,няма смисъл да правиш торта и този път...само елате

# 231
gaby_s  Hugмисля 4е ще успея да го убедя да дойдем, но за сега не искам да избързвам. Още нищо не ми е казал със сигурност, но едно от условията му е да не вали  ooooh! и да не става рано  Blush. Но като се уто4ни за кога ще е срещата ще кажа със сигурност.
Мими а за вас поканата за преспиване важи. Flutter
Мимки разкажи какво е станало, 4е много се разтревожих.

# 232
На 2 май съм на работа до обяд, не мога да обе6тая ни6то. У нас условията са като у Рали. Mr. Green

Мимки,какъв е тоя екШън у вас,  разтревожи духовете. Дано вси4о се пдреди положително за вас  Praynig

4ао за сега

# 233
Аз не разбрах последно за 25-26-ти ли да говоря с мойте или за 1-2-ри?
За 1-2-ри май е абсурд, доколкото разбрах Рожденният ден на които ще сме ще е наобяд на 2-ри, а на първи Диди е до обяд на работа това означава, че в 14 и 30 часа се прибира в Торревиеха и от там о към 15 и 30 часа можем да стигнем до Бигастро и това ако тръгнем веднаа той като се прибере...
Ако срещата е сега за тази седмица ще видя дали можем да дойдем....нищо не обещавам....кесииката изтъня доста  Tired

# 234
  • La casa de Mickey Mouse
привет
аз за сега нищо не мога да ви кажа за срещата
обмисляме да отидем някъде през пуентето, щяхме да ходим в Англия, но се объркаха нещата в последния момент и не ми се стои тук 3 дни, но ако не успея да се организирам, ще дойдем, мъжо е за, само да не е лошо времето, че при мен условието е не само да не вали, ами да не е лошо времето като цяло

# 235
Поздрав и от мен,
гледам пак се заформя някакъв списък, в седмицата 1-2 ри май ни устройва, така, че може да ме пишете ЗА, а ако е за друг път, пак съм ЗА.  Flutter

На 1-ви май е друга фиеста, така че, няма да си носим боядисани яйца. Оставам с баницата и сладките, нали!

Цветанке, живеем близо до Бигастро, и ако мъжът ми не е на работа в деня на срещата, не ме притеснява да дойдем по-рано да запазим масите, но.... пак да кажа...... зависи от мъжът ми.

А за всички останали  Praynig се да дойдете всички.

Бай

# 236
Здравейте,хайде на по едно следобедно кафе

аз си го пийвам докато ви 4ета
amiga,toni_t страхотни места,ние никъде не сме ходили,а така ми се иска...все Ще стане някога Praynig
Mimky много неприятно се е полу4ило при вас,4акаме с нетърпение да пиШеШ как са се развили събитията Hug,и ние от както сме тук винаги сме със съквартиранти.

# 237
Момичета, вече сме добре, но вчера си изкарах акъла, на обед както винаги сложих малката да спи и излезнах на терасата да просна дрехите и видях че прането на съквартирантите стои вече 3-4 ден на тела и нямат намерение да си го махат, на мен ми омръзна да се моля и им го отсраних в края на тела, малкия по едно време излиза и ми вика защо съм му изхвърлила прането, казах че не съм и го чакам 3 ден да си го вдигне, общо взето се скарахме с него, и ми каза че щяло да ми се случи нещо лошо, при което аз му отвърнах че ако направи нещо ще му го върна тъпкано, при все че си беше пуснал цяла пералня само за една тениска, така и той се врътна и трясна вратата, нашата врата беше полуотворена при което чувам писъка на Ники, отивам тя на земята и крещи неистово, в този случай какво ще си помислите момичета на мое място, аз си помислих че е той е бутнал малката от леглото ако ли не той е виновен тя да се стресне и да падне, лошто е че не съм го видяла иначе щях да имам доказателства и щях веднага да го денунсирам, цялта се разтреперах от яд и притеснение, веднага се обадих на мъжа ми а той в тоя момент нямаше покритие за това му написах съобщение, той ми се обади и дойде с други двама колеги да им изнасят веднага багажа от вкъщи, но малкия си беше взел чантите в стаята и не искаше да излезне от стаята, за това ги заплашихме че ако не излезне от стаята ще викнем полиция и те ще го изкарат, изчака майка му да си дойде и започнаха да се изнасят а онази започна да сипе обиди и тем подобни не ми се влиза в подробности, но си изнесоха багажа, те и преди това не искаха да си платят разходите, сега още по малко и на това отгоре с цялата си нахалност да сме и върнели половината наем, което няма да стане, тока и газта които са изхарчили за един месец надминава 100 евро, да не говоря че вкъщи си водеше мъже и приятелката си да спи без да ни предупреди използват банята за общи нужди която един път не я изми, приборите ми също, но един път не е хванала метлата да измете един път не е хванала фрегоната да измие един път не е хванала парцала да си избърше масата или пък печката която е накапала с мазнина, абе живяха на пансион все едно, на мен ми писна момичета на това отгоре като им направиш забележка ти правят напук, влючваха ни парното в 2 през ноща праха перални по същото време ставам правя забележки, спирам парното след мен се пуска наново, ох още толкова много работи са че свят ще ви се завие. И ги търпяхме 2 месеца, което си е доста при условие че всеки ден ти правят мизерии.  Да не забравя да спомена още първата седмица малкия натири на терасата два кашона с л.....на щото  му бях направила забележка, и се оправдаваше че съседите са го направили, а тогава никой не ме познаваше, само съседката отсреща, и се оправдаваше че може и тя да го е направила, а това си беше човешко л.....но. Както и да е не ми се разправяше тогава, но нещата ставаха от зле по зле. Размина им се полицията благодарение на мъжа ми, ако бях аз щях да ги денунсирам за нанесени щети. Ето с това се разправяхме вчера, извинявам ви се че съм ви разтревожила, благодаря ви милички че ме подкрепихте. Hug  bouquet
П.П. казаха че нямало да ни върнат ключовете от апартамента, докато не сме им върнели половината наем, това много много не ме касае защото ние сменихме бравата още снощи като си тръгнаха.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 16:36 от mimky

# 238
nadqsf ,  Hug,благодаря за кафенцето!Възползвам се,че и в 16.30ч заминавам пак в карпинтерията да побачкам.

Мимки,добре е че са се изнесли вече,знам прекрасно какво е да си като прислужница на някого.Все още съм,ама до края на май Mr. Green.После - самички и ние.Пор фин! А разбра ли какво всъщност е станало с Ники,оня ли я е блъснал?Тя добре ли е или само уплашена?

Rally Y,благодаря ти отново,този път ще дойдем.Ще се доразберем в Скайп или по телефона.Пиши ми на лични твоя,или аз да ти дам моят newsm78?Както кажеш.

gaby s , какъв изпит има Гого?Желая му успех Peace!

venelina,вие този път ще вземете ли Ели,ако е слънчево де?

# 239
Мен не ме притеснява кой ден ще се събираме,аз съм си вкъщи.Моля ви да не правя руска салата защото имам още от нея.

Общи условия

Активация на акаунт