Великден в ИСПАНИЯ ❀ Ще боядисаме яйцата и с поредна среща ще стоплим сърцата !

• 16 413
  • 320
  •   1
Отговори
# 240
  • Ispania
mimky ,направо се разплаках като те 4етях Sad.Добре,4е са се изнесли ве4е Peace.
Аз сьс сигурност  Щях да пусна дедунсия,ве4е толкова сьм се напатила ,4е ми е пределно ясно,4е ако не се пусне денунсия край нямат неЩата Naughty.

tsvetanka75 ,ти пьк какво се притесняваШ за отминалата среЩа Naughty,ние сами сме си отиШли,ти не си ни накарала на сила Naughty.Няма такива работи да си мислиШ Naughty.

Искам да ви кажа ,4е на снимките от среЩата на 90 процента излиза Рози Joy,как е станала тази работа не зная Laughing.

# 241
mimky какво търпение имате,железни нерви,добре 4е сте се отървали
tsvetanka75 сигурно скоро няма да се сетиШ за руска салата Sickтака зву4иш
Val къде мога да разгледам снимките? newsm78 Praynig

# 242
  • Spain
Цитат
Ада Деспейнада         1 или 2 .05     питка , салата с  рyлца от раци , сладки , 1 пиле
Рали 78                        26.04   1 или 2 .05
Габи                              26.04    1  .05           питка,салата,шоколадов кекс и пилешки шишчета
МариаА                          26.04   1  .05
Цветанка                      26.04   1 или 2 .05  млечна салата
Мимии                                       1 или 2.05
Искра                           26.04   1 или 2 .05  баницата , сладки
Рали                       ?
Гери                       ?
Анет                       ? 
Венелина               ?  

моми4ета  "актуализирах" списъка
в краина сметка според мен или тази неделя или в петък явно . тези които са казали 4е им е все едно съм ги писала и за 3- те дни ако не съм вклю4ила някого е защото не е потвърдил
нека всеки вземе някакво коли4ество месо (каквото и колкото смята за добре и да го осоли , маринова или не прави нищо както смята за добре - там ще си го съединим и изпе4ем заедно  ,само моля ви да ми кажете какво ще е за да го добавя в списъка  ). времето мен специално не ме вълнува особено . все пак някои ако има голямо руло  наелон да вземе някои друг метър за всеки слу4ай , ако няма здраве да е . аз ще взема 1 пиле за скара . 4асът ще го уто4ним по късно след като разберем кои ден ще е .

като  цитирате списъка сами  можете да впишете името си , удобните ви дати и  продуктите които ще вземете !

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 14:43 от АдаДеспейнада

# 243
nadqsf,само картофите ми бяха 3 кг.,направи си смедка в какав сад сам я баркала.Не,в близко бадеще неща и да чуя  Crossing Arms .Ада аз казах че за мен не е проблем,проблем е че сага сам с 39 градуса,но до сабота сам кукуряк.Нали сам мъжко момиче няма да се предавам я!!!!!!!!!!!!!!       

# 244
  • Murcia, Spain/Ruse
хей,нямам време да пиШа Laughingсамо чета,и аха да започна звяра ревва Mr. Green
ами аз незнам,уточнете се и то е най лесно да се запиШем.Мими,Ще я вземем разбира се,стига времето да е с нас.ей го сега 30 гр жега е навън,пот се лее ooooh!
Мимки,радвам се че сте се отървали,но това си е било жив терор ThinkingНики добре ли е?
Цветанке,какви са тия извинения?За ниЩо не си виновна,даже колко пъти предложихте да се ходи у вас.Хайде оправяй се Hug
А и аз няма да правяот тая салата че оЩе си я ям Mr. Green
Сис,накъде без вас Sad
Вал,къде са наистина снимките Laughing

# 245
  • Spain
Вени то е ясно 4е ще доидете но поне трябва да кажеш кога ви е наи удобно за  една от трите дати . за да видим кога се събират най много хора и тогава да е

# 246
 Sad Момичета ние се отказваме от пикника, за съжаление, финикииските знаци не са достатъчно и трябва да бъде или така или иначе...
Кажете само за паричките по колко излизат на семейство за да мога да ги пратя по Гери, ако те идват, ако ли не, Габи ще се уточним с теб на лични.

# 247
  • Murcia, Spain/Ruse
ами утре Ще ви кажа,ок?

# 248
  • Ispania
Вал,къде са наистина снимките Laughing
Ами в апарат4ето Laughing,4акат мирно и послуШно някой да се сети за тях Laughing

Силрай4е....много гадно ,4е няма да можете да отидете на среЩата Sad,без вас няма да е сьЩото Confused.

# 249
Момичета,ами на мъжът ми ще му платят м/у 4.05 и 8.05,а за другата седмица определено нямаме възможност.
Няма ли вариант за някой следващ уикенд? Embarassed Rolling Eyes

# 250
  • Murcia, Spain/Ruse
момичета,как казвате че искате цитонамазка newsm78

# 251
  • Spain
момичета,как казвате че искате цитонамазка newsm78
citologia искаш

# 252
venelina81 казва се citologia,и трябва да отидеш в centro de salud,и да искаш час за гинеколог ....и тн,и там да и кажеш че искаш да ти направят или в centro de planificasion familiar,аз лишно си правя всяка година в БГ,тук много се бавят newsm78

# 253
Поговорихме,и решихме да с запишем за 1-2 май.
Важен впрос - Освен Вал , коя още от мамите записали се за срещата е близо до нас? - искаме да знем,за да се разберем за "срещичка" някъде по маг.А-3,защото малко се притесняваме как ще се доберем до там,и най добре да води някой вече ходил(мали,дано не е мого налудничава молбата Rolling Eyes).Момичета,за нас са 307км(3ч и 40мин път),и се шашкаме да не се объркаме.
И друго - аз какво да приготвям?

# 254
  • Spain
Мимии с най голямо удоволствие те добавям в списъка  Mr. Green  докато мога Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт