Великден в ИСПАНИЯ ❀ Ще боядисаме яйцата и с поредна среща ще стоплим сърцата !

• 16 406
  • 320
  •   1
Отговори
# 285
  • En un lugar de La Mancha...
Вени, и аз днес бях на личен и поисках направление за гинеколог и знаеш ли за кога ми го дадоха, за 1 декември  Shocked. Попитах дали ще могат да ми направят и мамография и ми каза, че в Кастия ла Манча се прави след 45 години  ooooh!. Така че си излязох като гръмната от кабинета и това след час и половина чакане .Така е, който иска да се грижи за здравето си явно трябва да се бръкне дълбоко в джоба и да ходи по частните кабинети  Confused.

amiga, дано всичко да е наред при тебе  Peace . А с тези пейзажи само ни съблазняваш, но и теб ще те посетим някой ден  Wink.

Rally_Y, напълно разбирам Ния ,като знам колко си сладкодумна, как няма да обича детето да му разказваш разни работи  Grinning.

mimky,  Hug.

# 286
  • Ispania
Добро утро и от мен Hug

Мимки,много ме притесняваШ с тези хора newsm78,те вси4кия багаж ли си взеха като се изнесоха?
Отивайте в полицията оЩе сега Naughty,не 4акайте да стане неЩо и тогава да отидете.Договора за апартамента САМО на ваШе име ли е???Ако е така отидете и подайте жалба ,4е искат да влезнат незаконно в жилиЩето ви.Така денунсията Ще пристихне до тях и най_вероятно Ще се отдале4ат от вас.
Ей така заради такова 4акане си пострадах и аз Close навремето,заЩото все не исках да пускам денунсия.Ама кой знае какво то4но се прави в тези слу4аи.....никой не иска да си намьква оЩе проблеми.
Ако трябва отидете до полицията и попитайте и там какво може да направите .Все пак до колкото разбирам ти си сама по цял ден с детето Thinking.
Два етажа под над нас живеят руснаци....... ooooh!няма да ти казвам колко пьти е идвала полиция Confused.Добре,4е поне са дале4е от нас.
Ако имате нужда от неЩо казвайте Hug

Тони_т,ни на масА ,ни на стол Joy,така Ще поотслабна поне Laughing.Две години на маса Mr. Green ми донесоха 10 килца в пове4е Laughing....А идва ляяяяятооооо Laughing.

Саби,нали знаеШ как са тук с 4асовете за специалисти Confused.....Аз 4аках една година за 4аса на Алекс за хирург ooooh!.Оба4е голям кьсмет извадих за мен hahaha,4аса за гинеколкога ми го дадоха за май.А го поисках март месец Sunglasses

Моми4ета благодаря ви Hug
НеЩо 10 дни без работа и ми доску4а Laughing,не мога аз да стоя без да правя ниЩо Laughing.
Ще взема да си родя едно бебе Joy,така Ще има с какво да се занимавам докато Алекс е на у4илиЩе hahaha

# 287
здравейте и от мен!! Hug Hugза срещата ми е все едно на коя дата ще бъде,само да е хубаво времето Peace Praynigа за яденето-мисля да взема мезата(салам,кашкавал...и тн.)и малко пържолки-пилешки,и нещо сладко за десерт,ама още не съм измислила какво точно-има време.
mimky да ти е жив и здрав мъжа(малко на патерици ама до като ви изчета.....),да се обичате и уважавате много  Heart Eyes Heart Eyes(и да те слушка Joy Joy)
хайде чао за сега Heart Eyes Hug Heart Eyes
лек и приятен ден!!

# 288
и аз днес бях на личен и поисках направление за гинеколог и знаеш ли за кога ми го дадоха, за 1 декември  Shocked.
А аз си мислех 4е неуредиците и забавянето е само при нас,и аз съм #Crazy как може за гинеколог да се 4ака толкова,и ако се слу4и 4е си с МЦ на тази дата newsm78,Ще си по4акаме не знам до кога...
Val 4естита нова работа,а това за   ylinfantне е лоша идея Simple Smile
mimky 4естит Рожден Ден на мъжа ти на патерици
amiga fingerscrossedвси4ко да е наред
Хайде на следобедното кафенце

# 289
Mimky , да им лепват на тия паразити една ограничителна заповед,на не приближават до входа ви,че ви стопиха нервите.

gaby , моля те само да ми кажеш колко човека общо ще бъдем(колко възрастни,и колко деца),и месо - само свинско или и друго.

Момичета,днес мъжът ми пак пострада.Аман.Този път си е отрязал показалеца на едната ръка до края на нокътя.Обади ми се от болницата в Куенка,там е  с шефа ци.Шили са го,сега е на система с антибиотик.Направоооо... ooooh!

# 290
  • Ispania
Момичета,днес мъжът ми пак пострада.Аман.Този път си е отрязал показалеца на едната ръка до края на нокътя.Обади ми се от болницата в Куенка,там е  с шефа ци.Шили са го,сега е на система с антибиотик.Направоооо... ooooh!
ShockedМими,мислили ли сте да си смени работата мьжьт ти Rolling Eyes.Господи дано се оправи скоро Praynig
  bouquet

# 291
Момичета,сори,но ни отписвайте и от тази среща.Лъчи е на антибиотици,болкоуспокояващи,изобщо не е розово положението.И трябва да ходи в болницата на превръзки...Лоша работа,до първата сгъвка на пръста(под нокътя) е срязан.И то на същата ръка,където се поряза преди.

Вал , тък просто друго не се работи.Всички са дърводелци,с изключеие на лекаря и даскалите Laughing.

Аз ви казах,че сме каръци,вие не вярвате  Rolling Eyes!

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 17:00 от **mimi**

# 292
Благодаря ви още веднъж за подкрепата момичета! Още веднъж се убеждавам че сте ми едни от най близките хора. Hug  love001 Може би ме е хванала параноята, но определено няма да издържим много много в този апартамент, а така ми харесваше, не само финансово имам в предвид.  Weary А започна да ми харесва квартала, има толкова удобства тук, и за нас и за детето, под нас ми е магазина на 50 метра ми е парка от двете страни на блока има училища, амбулаториото ми е на 200 м.  Даже започнах да спортувам в парка, там има фитнес уреди, мога да се похваля че вече влизам в старите си дънки, лошото е че нямам тук познати българи, на които мога да разчитам при някакъв проблем. Едните от приятелите ни ни казват за пореден път да отидем в техният орбанизасион да живеем, там къща  с двор се дава за 500 евро на месец, което е почти с 200 евро по малко от това което плащаме сега. Ох какво да кажа ще го мислим да видим какво ще направим и до колко ще издържим. newsm78 Стига толкова мрачни мисли съм ви пускала и съм ви притеснявала от всичко лошо което ни се случи напоследък да се похвалим че Никол проходи и прави доста крачки самичка, та си мисля тази събота да направя пощапулник, та да ви питам какво точно се прави за пощапулника, знам че трябва да омеся пита и да я изпеча но какво друго? newsm78
Анет успех на срещата ти с шефа,  fingerscrossed За таксата за градината не ме учудва въобще, и в Мадрид са същите, една позната се оплакваше че детето и ходело 10 дни от цял месец и трябвало да плати сумата за цял месец, плюс комедора независимо че не  е ходило детето през целия месец на градина.
Вал честита нова работа, макар и на 4 часа пак е нещо.  Hug Hug Hug Да всичкия багаж си изнесоха, но аз пак трябва да проверя по всички шкафове и гардероба и каквото има останало да го изхвърля на боклука, дори само боклуци да са.
Мими лоша работа, дано бързо зараснат раните на мъжа ти, горкия хич не му върви напоследък. #Crazy
Рали ами все някак трябва да се прилъгват мъниците, като започна да пея на Никол и тя след мен повтаря като папагалче, сега се е научила да казва кококо така казвала кокошката, много е сладка като свие устичките.
Рози радвам се че сте по добре, дай някоя снимка да видим хубавеца Heart Eyes
Габи да те питам мила знаеш ли някоя рецепта за вита пита? и как е Додо слуша ли те?
Тони, Вес много ни изкушавате с тези хубави места за пикник и среща. newsm41

# 293
  • Ispania
mimky ,500 евро????????Ми то по евтино от тук даже Wink.И даже е кьЩа Wink.

Тьрси там из парковете Laughing други майки с които да си говориШ и с времето Ще се сближите.Така Ще имаШ на кого да ра4итаШ та даже и да е за малко.
Испанците са много отзив4иви когато става вьпрос за деца Peace

# 294
Мими, абе заЩо не му направиШ на твоя мъж един курбан,ето сега идва Гергиовден, подходяЩ, светъл празник. Направи му един курбан за здраве да не му се слу4ват такива неЩа.

КАто казах курбан, аз го пропуснах тази година, беШе на Великден, та Ще го направя тази неделя.

# 295
Мими, ужас  #Crazy! Какво прави твоя мъж, тези пръсти за нищо ги няма  ooooh!. Не намериха ли отрязаната част от пръста, че да го зашият? Питам те, защото и аз съм работила във фабрика за мебели и е имало такива случаи, ако успеят да го зашият на време може да спаси пръста. Със сиерра ли работи той, че толкова често му се случва ?

# 296
Мими, ужас Shocked Направо ми се сви стомаха Sad  Наистина не е шега работа това...
Вземете да мислите за друга работа, кофтито е че сега с тази криза не е лесно. Tired
Зарежи срещите, ще има и други срещи, той как се чувства , да не вземе да се депресира? ooooh!
Пишеш "шили", значи ли наистина, че са му зашили парчето, ох дано Praynig

Саби и тук е така, а освен чакането гинеколозите са отврат, колко пъти съм излизала с рев от кабинета не искам да се сещам. Мислех срещу един да пускам оплакване, пък той взе, че се пенсионира за моя радост.  Mr. Green
Едно труко да ти кажа, изчакваш да мине месец, и отиваш в болницата - атенсион ал пасиенте . Измисляш си нещо там, че имаш болки, притеснения и че искаш да ти издърпат часа напред. Ще те впишат в един списък с обещанието да се обадят когато някой се откаже. Ако мине известно време и няма ефект, отиваш пак Wink Те самите могат да ти кажат да минаваш периодично да проверяваш Wink Аз така си съкращавах чакането на мах. 2 месеца.
А за мамографията мисля, че ако кажеш, че в рода ти е имало проблеми, веднага ще запеят нова песен Laughing
Леле какъв съм спец по номерата Joy, но то просто няма друг начин Rolling Eyes

# 297
И аз да се вклу4а за гинеколозите, макар 4е за момента нямам право да се оплаквам. Преди 1 седмица ходих в БГ, в4ера бях тук. Ами за отноШение няма да говорим, тук държавните се отнасят с теб по добре от колкот 4астните там. Не 4е не съм псувала тук де ,особено като ми се падна един гей и аз неразположена. Не знма завидя ли ми тоя 4овек, оба4е като ме попита"Ами ти за какво си ми доШла", сире4, Що мо губиШ времето, и ми се искаШе да го удуШа. Но напоследък тук са се разработили, внимателни, услужливи, да не повярва 4овек, 4акай да ги заплуя да не ги уро4асам, 4е току виж ме изпратили на края на годината. Може би заЩото има прекалено мног 4ужденци и не им изнася да са лоШи, нали от тях живеят. А и лекарите са все "4ужди". До сега съм имала кубинец, полякиня и оЩе някаква, националност, в4ера беШе първата испанка... Ве4е познавам май цялото отделение..

# 298
Габи, въглиЩата се намокриха ,дори не знма дали сме ги прибрали или са си останали там. Ще питам главния готва4 и Ще пиШа.

# 299
tony_t, питаха ме точно тези неща, дали имам в семейството някой с такива проблеми ,ама мен хич не ме бива по лъженето , а и сигурно има по-нуждаещи се хора от мен и затова не смея . За прегледа при гинеколог казах ,че е рутинен , нямам някакъв проблем за сега просто искам да ме прегледа и да ми направят цитонамазка . Момичето , което ми даде час за декември, като видя каква физиономия направих ме успокои, че обикновено се обаждали по телефона и издърпвали датата напред . Не знам , може и в България да отида на частно, ама там ме притеснява точно това,което казва Гери  Confused

Общи условия

Активация на акаунт