Великден в ИСПАНИЯ ❀ Ще боядисаме яйцата и с поредна среща ще стоплим сърцата !

• 16 403
  • 320
  •   1
Отговори
# 255
Добро Утро

При нас днес е празник(на цяла Castilla y Leon)
Лек,Приятен,Успешен и Слън4ев Ден Hug Hug Hug

# 256
  • La casa de Mickey Mouse
уф аз не знам още, ние от толкова чудене къде да отидем на пуентето накрая ще си останем тук, мъжо си сменя мнението през 2 мин и взе да ми писва, казва някаква дестинация и до колко пари да се вместим, аз с часове се ровя из нета и организирам и накрая представям плана и той хоп сменя всичко, няма да ви казвам виртуално през къде ли не минах, то не беше лондон, Париж, Рим, Толедо, гранада и най накрая никъде, ми писна ми с часове да организирам и накрая всичко по дяволите, така че другата седмица последно ще кажа, на мен ми е все едно датата, естествено при условие, че на пуентето сме тук, само времето да е хубаво
мимки ако идваме, можем да ви поемем от някъде, но чак тук долу, до тук няма как да се объркате има си табели по магистралата, държите дирексион мурсия, ще питам мъжо ние от къде ще минем и къде можем да ви поемем (ако идваме разбира се )
аз доколкото разбрах вал на 1 и 2 май не могат, но пак тя да каже
мимки леле какъв ужас сте изживяли, аз нямаше да оставя нещата без денунсия, а мъжо нямаше да се стърпи и щеше да стане страшно, аз за това предпочитам да му казвам такива неща след като съм ги разрешила, че да не ни пускат на нас денунсии после за побой, като си познавам човека, лятото комшиите над нас (руснаци) не спираха да хвърлят какви ли не боклуци и неща в терасата ни (постоянно я миеха, а е забранено), моята тераса е най широка от целия блок, правих забележка, няма, един ден мъжо си пие кафето на терасата (около 100кв.м. е) а малкия щъка с паяка и хоп върху детето започва да се лее вода, то се уплаши милото и ревна, мъжа ми като скочи, както е по халат, каци се горе обезумял, аз не насмогвах да бягам след него с детето на ръце да не направи някоя глупост, та разбраха се (малко на висок тон) и от тогава никакви проблеми

# 257
Ейииии, какво сте направили  ooooh!?! За 3 дена 8 страници, едвам ги прегледах и то препускайки  Whistling.

Дано да имате късмет с времето на втората дата за срещата   Peace

Много се ядосах на искането на този турчин  #2gunfire, българският език да не е задължителен  #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Подписах петицията  Peace

Ние се върнахме от Мадрид снощи в 3.30ч. Имаме временен паспорт за детето. Много бързо стана, не сме имали никакви проблеми. Даже пускаха хората с деца с предимство, много съм доволна  Grinning.

# 258
  • Ispania
мимки,ние няма да ходим на среЩата на 1_2 май.

# 259
АдаДеспейнада,този път си заплювам млечна салата,поне у нас я ядем много.Моя мъж е специалист. Laughing .За кой ден остава,за мен е без значение.
Мимии  аз малко обърках посоката  Joy

# 260
как сте милички? Ние за съжаление няма да можем да дойдем и на тази среща. Confused Cry
Ники е много уплашена, само да има някакъв силен шум и започва да пищи като обезумяла, направо не знам как да я успокоявам, на това отгоре отказва да се изхожда на гърнето, а преди с удоволствие сядаше на него, иначе се смее, закача се играе си с играчките все едно нищо не е станало. Моля ви дайте ми съвет какво да направя как да и премахна уплахата и да стане отново предишното ми детенце, Praynig направо ми се реве като си помисля какво и сториха тия изроди, проклинам деня в който ги приех в къщата си.  newsm61 \Cry как да я накарам отново да ходи на гърне? Преди никога не сме имали проблем с ходенето на гърне от 6 месечна започна да иска да ходи на гърнето, а сега предпочита да се изхожда в памперса. newsm45

# 261
Здравейте,отново Simple Smile,Времето е страхотно,и с Йоан си направихме една разходка,сега малко да smile3524,4е доста се поумори и после пак,

mimky мили4ка една голяма Hug,и мисля 4е не трябва да се от4айваш,за гърнето някъде 4етох  newsm78 ,4е някой деца се отказват временно от него въпреки 4е преди това са седяли на него с удоволствие,и тя Ще се върне пак към старите навици,не спирай да я слагаш на гърнето,но и не трябва да я насилваш Thinking,колкото до уплахата, сега пове4е от всякога трябва да усеЩа вашата   txtloves,да знае 4е винаги Ще сте при нея когато има нужда, и е много важно да не се от4айваш,да бъдеш сигурна в себе си, позитивна , това което излъ4ваш,твоето настроение и тн. го предаваш на нея,така 4е горе главата. Това е моето мнение,надявам се да съм ти помогнала Hug

# 262
Момичета почерпете се за здравето на моя мъж, че днес има РД, то не се празнува 40 годишнина, но поне виртуално мога да почерпя.

# 263
Мимки,дано да е временна уплахата на Ники.Не я насилвай с гърнето няколко дена,наблюдавай я и ако сметнеш за необходимо я заведи на лекар.
Да ти е живо и здраво мъжленцето .Да изживеете много хубави моменти заедно и повече да не се ядосвате за нищо !  bouquet

# 264
  • Ispania
mimky ,да ти е жив и здрав сьпругьт ти  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetИ мноооооооооооого години наред да си ви гледа.

А заЩо не се празнува 40 годиШнина??? newsm78

Спомням си преди години имах една позната 4ието дете се беШе оплаШило много от неЩо.Доктора тогава и каза,4е е най_добре да го сьбира колкото се може с пове4е деца,за да свикне с Шумовете.ОЩе пове4е,4е като е с деца Ще види ,4е Шумовете ги правят децата и няма да се плаШи.ПОДЕЙСТВА.

Ако мислиШ,4е е голям проблем по добре се посьветвай с лекар,ако ти  каже сьЩото  Wink,4акам да ви видя на снимките от среЩата Laughing.Но си мисля,4е не е много хубава идея сега да го изолираШ детето само в кьЩи newsm78,знам ли.......

Както и да е Hug Hug HugДано се оправи скоро  bouquet

# 265
Благодаря ви за съветите момичета, няма да я изолирам напротив ще излизаме по често за да може да общува с повече дечица, а същевременно ще се посъветвам и с лекаря за всеки случай да видим той какво ще ми каже. newsm78
Благодаря ви и за поздравите за мъжлето ми.
Вал не знам защо не се празнува, това го чух миналата година от една приятелка.

# 266
  • Ispania
ще се посъветвам и с лекаря за всеки случай да видим той какво ще ми каже. newsm78

Той най_добре Ще ти каже Wink,ние ниЩо ,4е сме най_умните  Party (аз на пьрво място Laughing),винаги е най_добре да се посьветваШ сьс специалист Wink

# 267
mimky,желая много,мого здраве и късмет на съпруга ти.Тряба да те запозная с една моя приятелка,тя е същата паника като теб  tooth .Я го дай по скоко.Детето ще се оправи,не го насилвай.Извинявай за товакоето ще ти кажа,но.........аз си мисля,че ти си по стресирана.Жена тия идиоти ги няма.То си е изтина,че ния не сме доктори,но затова сме тук за да си помагаме(поне така аз си мисля),кой с кавото може,или поне да си даваме съвети. newsm51                        

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 18:25 от tsvetanka75

# 268
Момичета,преди време ена от вас беше писала,че има някакав проблем с гърдата.Преди 6 месеца и аз ходих,но не на гинеколог,а ме изпратиха от аюдатаментото(дано не сам згрешила как се пише).Това е някакво здружение.Има си гинеколог който те преглежда и ако прецени ви правят снимка на гърдите.Никой не ти изка пари.Да,да добре ме разбрахте безплатно е.Има един проблем намерих адреса,но не и телфона.Тази от  аюдатаментото не ми ги даде,но аз ги взех от една приятелка която  сега ще ходи.Ако има някои от Alicante и има възможност  да отиде до там да вземе тел. мисля,че  всяка една може да си вземе час свободно. Ето го адреса:c/Catedratico Soler 7bajo ,Alicante .Мисля,че ви помогнах доколото можах.         А това е линк:           http://maps.google.com/maps?hl=es&rls=com.microsoft:es:IE-SearchBox&rlz=1I7GPCK_en&q=c%2FCatedratico%20Soler%207%20%2CAlicante&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=il       

# 269
Среща - 1 май,2009 - Бигастро - 11.30-12.30 ч.

Ада - питка , салата с  рyлца от раци , сладки , 1 пиле
Рали 78                       
Габи   - питка,салата-стъргана картофена ,шоколадов кекс и пилешки шишчета
МариаА                        
Цветанка - млечна салата
Мимии  - Confiletas - Vols Au Vent , палачинки , маслено-какаово руло
Искра - баница , сладки
Рали                     
Гери    - пилешко, зелена слата  и  десерт
Анет     - руска салата , баница, месо 
Венелина               ?
Парабол                 ? 

Така...всеки взема месо някакво/според мен за около 4-5 евро/ и салата / десерт или др./
Имаме безалохолни,бира и вино,покривки,еднократни прибори и чинии,сосове,маслини,чушки кисели,снакс за децата,салфетки...с общата фактура

Кой ще вземе въглища за скарите момичета

За часа-някои момичета ще закъснеят...но който може да отиде по-рано.
Ние ще сме там между 11.30 и 12...Живот и здраве

Хайде,допълвайте ,поправяйте...

Цветанка,благодаря за линка и адреса  bouquet

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 12:20 от gaby_s

Общи условия

Активация на акаунт