Какъв интимен гел ползвате? -2

• 208 432
  • 647
  •   1
Отговори
# 390
  • WonderLand
Лактацид, в момента съм със зеления и съм много доволна. Ползвала съм и геловете на Avon, но не ми харесаха

# 391
Mоля за мнение за Eucerin Intim-Protect.
Благодаря.

# 392
Благодаря.
Много съм от около 3 год. и съм много доволна, но понеже вече ми писна ще взема да пробвам нещо ново.

# 393
  • Пловдив
Преди Лактацид,сега такъв на "Билка". Peace

# 394
Аз понеже съм маниак на тема БИО и мисля, че е изключително важно да използваме био, особено за толкова нежната интимна зона, ползвам един продукт на немската био марка ЛОГОНА. Продуктът е малко нетрадиционен- гел "ЛаваЕрде" с бяла минерална глина и лотос за чувствителна кожа.
Освен под формата на гел, продуктът се намира и на прах- чиста глина, но на мен ми е по-удобен гелът. А глината сама по себе си е страхотно измиващо средство! Аз я ползвам за тяло, пилинг за лице и тяло и интимен гел...може да замясти и шампоана, но .. още не съм стигнала до тази фаза Simple Smile Горещо препоръчвам продуктите с глина на ЛаваЕрде, замислете се колко нежна е интимната зона всъщност  Hug  Hug

# 395
Rita_tita, интересен подход. Заинтригува ме определено. Отдавна наблюдавам тези продукти и умувам върху тях. За този ли говориш - http://shopthebest.eu/product/1713/logona-izmivasht-byal-gel-s-k … ove-ot-lotos.html

Аз скоро приключва също био продукт http://shopthebest.eu/product/3337/cattier-bio-izmivasht-gel-za- … giena-500-ml.html и за сега съм доволна от него, но май ще пробвам твоята идея

# 396
Давам глас за Saforelle,действително много добър като се има предвид,че съм с много чувствителна и проблемна кожа.Преди него използвах Sebamed,но чак сега открих десетте разлики  Wink Струва си!  Peace

# 397
Еусерин, страхотен е. Но в момента си взех да пробвам друг Личия-розов.

# 398
  • У дома !
Благодаря.

нищо особено....като нивеята е Naughty
Да похваля отново на буржоа интима,лека приятна миризма,а и цената му добра струва не повече от 5лв.Виждала съм го в Карфура и в Кауфланд да го продават.....

# 399
wilian
Ако не трябваше да се редуват интимни гелове ( с цел да не свикнеш към единия, разбира се ), щях да съм само с този на Юсерин - пробвала съм сигурно 95% от тези на пазара, и за мен той е най-добрия Simple Smile

# 400
Купих си нов Интимен гел на Арома с алое. Харесва ми, пак бих си взела! Много е приятен!

# 401

Вече този! Подходящ и за бръснене! Много ми харесва - много е нежен и е с приятен аромат!

# 402
Харесвам геловете на Билка, Нивеа, СебаМед. Последно си взех ето този за разнообразие

Окей е.

# 403
  • София
Ползвали ли сте?

# 404
  • София/Бургас

Да. Ето ти цитат на това, което сам писала за него :
Флоражин-не е лош гел,но с него не се чувствах чиста и ми миришеше странно самия гел,Едвам изчаках да свърши опаковката.
Миришеше ми на болница този цел. Цялата баня замирисване, след неговата употреба.
Ако искаш медицински гел препоръчвам СебаМед или Вагисан ( в пъти по добри са ).

Общи условия

Активация на акаунт