Какъв интимен гел ползвате? -2

• 208 564
  • 647
  •   2
Отговори
# 405
  • София

Да. Ето ти цитат на това, което сам писала за него :
Флоражин-не е лош гел,но с него не се чувствах чиста и ми миришеше странно самия гел,Едвам изчаках да свърши опаковката.
Миришеше ми на болница този цел. Цялата баня замирисване, след неговата употреба.
Ако искаш медицински гел препоръчвам СебаМед или Вагисан ( в пъти по добри са ).
Бррр,мерси,отказа ме  Joy
  На Себа мед го ползвам от години,редувам го с Лакдацит и А Дерма ама си мислех малко да посменя.

# 406
  • София/Бургас

Да. Ето ти цитат на това, което сам писала за него :
Флоражин-не е лош гел,но с него не се чувствах чиста и ми миришеше странно самия гел,Едвам изчаках да свърши опаковката.
Миришеше ми на болница този цел. Цялата баня замирисване, след неговата употреба.
Ако искаш медицински гел препоръчвам СебаМед или Вагисан ( в пъти по добри са ).
Бррр,мерси,отказа ме  Joy
  На Себа мед го ползвам от години,редувам го с Лакдацит и А Дерма ама си мислех малко да посменя.
В една от старите теми съм написала отзиви за всичко, което съм ползвала и като се замисля Вагисана и Себамеда не сменям за нищо. Аз си ги редувам. Не можах да си намеря евтин заместител на тях, пък и не смея да експериментирам.

# 407
Rita_tita, интересен подход. Заинтригува ме определено. Отдавна наблюдавам тези продукти и умувам върху тях. За този ли говориш - http://--reklamen-spam--/product/1713/logona-izmivasht-byal-gel- … ove-ot-lotos.html

Аз скоро приключва също био продукт http://--reklamen-spam--/product/3337/cattier-bio-izmivasht-gel- … giena-500-ml.html и за сега съм доволна от него, но май ще пробвам твоята идея

Здравей,
да, за него става въпрос. Опитвам да "промивам" мозъците и на приятелки относно био продуктите (в добрия смисъл. разбира се), просто са страхотни.
Специално на този продукт последното му свойство е интимен гел. Може да се използва за различни цели, например като пилинг или маска за лице, скрап за тяло, защото има нежни жулещи частици, дори и за измиване на коса, понеже си е чиста натурална глина, но още не съм го пробвала с тази цел Simple Smile

# 408
Сега взех един на HYGIEIA (дано съм го записала правилно) - ansei с PH 4.4 за перианалната област - много съм доволна.  Peace

# 409
  • София
Sebamed.  Heart Eyes

# 410
Аз в момента ползвам този на билка и съм много доволна.

# 411
Ползвала съм на Билка, но аромата ми втръсна много бързо.
Сега си купих ето този:

Много ми допада. Мирише на водна лилия.  Heart Eyes

# 412
Аз ползвам intimo vegetale. Ползвала съм какви ли не гелове, пяни, но това е най-доброто за мен

# 413
Добре де...извинявам се за може би глупавия въпрос...но по какво разбирате,че един гел ви харесва?
За мен всички са еднакви като усещане  Laughing Способстват ли за нещо друго или качеството им се определя само според усещането,което оставят след себе си  Thinking

# 414
нека поне не получаваш сърбеж от гела  Laughing

# 415
  • София/Бургас
Добре де...извинявам се за може би глупавия въпрос...но по какво разбирате,че един гел ви харесва?
За мен всички са еднакви като усещане  Laughing Способстват ли за нещо друго или качеството им се определя само според усещането,което оставят след себе си  Thinking

Не предизвиква сърбежи, раздразнения. Има приятна миризма ( например Флоражил ми мирише на болница ). Също така да се чувстваш по чиста от преди да си го ползвала ( малко кофти го обясних, ама не виждам как да го кажа без да ме цензурират ).

# 416
Ха-ха...разбрах всичко.
Значи на мен всички ми харесват  Mr. Green Не съм получавала никакъв дискомфорт с нито един от тези,които съм ползвала,не мога да кажа кой ми харесва най-много.

Но няма значение де...и без това от доста време се мия само с бебешки сапун и с него ми е екстра  Laughing Но ако не забравя следващия път ще пробвам някой нов гел  Thinking

Всъщност това,което не харесвам 100% при геловете е,че оставят едно такова влажно усещане.Незнам как да го обясня,но след сапуна ми е сухо и чисто,а след гел едно такова меко и "сочно"  Joy Като след къпане с душ гел например  Crazy

# 417
Ползвам отдавна само на Нивеа. Доста отдавна преди това на Орифлейм. Пробвала съм и на Ейвън и Лактацид. Общо взето аз разлика не намирам и оплаквания нямам.С всички просто имам свежо усещане след това. Сигурно ще пробвам този на Bourjois защото изглежда доста симпатичен.

# 418
Дъщеря ми се роди в Италия, и педиатърката ми изписа интимен сапун с който каза да я мия докато порастне. Първоначално го ползвах само за нея, но веднъж реших и аз да го пробвам и ми хареса и сега цялото семейство се мием с него. Аз съм много доволна, защото нося прашки и впити панталони и често се случва да чувствам дискомфорт, но откакто го ползвам нямам проблеми. Лошото е, че го няма в България, но все пак ще сложа снимка, казва се Revival.

# 419
И аз използвам отдавна само на "Нивеа" и съм доволна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт