Какъв интимен гел ползвате? -2

• 208 495
  • 647
  •   1
Отговори
# 225
От скоро ползвам Нивеа - розова, за чувствителна кожа, много е добър,но имам усещане че трудно се отмива. Ползвала съм и СебаМед, ама е малко скъпичък.

# 226
  • У дома... някъде
Преди се миех с Леокрема.Сега съм си взела на Ейвън да го пробвам.

# 227
От скоро ползвам Нивеа - розова, за чувствителна кожа, много е добър,но имам усещане че трудно се отмива. Ползвала съм и СебаМед, ама е малко скъпичък.
И аз имам такова чувство. Но определено е най-добрият интимен гел, който съм ползвала досега - след Леокрема, Лактацид, Керфрий, Ейвън, Буржоа...

# 228
И аз имам такова чувство. Но определено е най-добрият интимен гел, който съм ползвала досега - след Леокрема, Лактацид, Керфрий, Ейвън, Буржоа...
Зеления май е по-хубав поне според мен, макар че аз минах на лактацид и няма да го сменя Simple Smile

# 229
От 2 месеца ползвам Вагизан и не бих го сменила повече с друг.
Много съм доволна.

# 230
Зеления май е по-хубав поне според мен, макар че аз минах на лактацид и няма да го сменя Simple Smile
Още не съм ползвала зеления, като свърша с тозиу ще го тествам.

# 231
забелязвам, че различните интимни гелове имат различно ph
какво трябва да бъдето ph-то знаете ли?

# 232
  • София
аз знам че трябва да е под неутралното,дефакто под 5.5.Но различните интимни гелове са с различно пх и не знам.Аз като гледам майче само Себа Мед е с най ниското пх 3,8,другите са над 4.Аз определено с него съм много по добре от другите.

# 233
От 2 месеца ползвам Вагизан и не бих го сменила повече с друг.
Много съм доволна.

но аз го ползвам от 6 месеца

# 234
  • в.преслав
Ползвах първо на Ейвън.Сега от дълго време съм на Лактацид.Днес питах един мой познат гинеколог,който работи в Щатите кое е най-добро да се ползва.Каза ми външно-интимен душ гел "Силапант",вътрешно-промивки с Йодасепт 1:20 или 1:50.Този интимен душ гел го гледах в един сайт,че е 22.95лв.Лично на мен ми идва множко като цена,но дано наистина да си заслужава парите.

# 235
# 236
Момичета, не знам дали е съвсем по темата, но четох, че при проблем с гъбички е противопоказно да се ползва интимен гел с киселинно PH, тоест по-ниско от 5.5. Всички (и аз включително) си мислим, че колкото по-ниско PH, толкова по-добре, но се оказва, че при наличие на кандида, нещата не стоят точно така. Трябва да се ползва гел/сапун с неутрален или алкален състав, тъй като киселото PH създава благоприятни условия за размножаването на гъбите.

Лично аз бях супер изненадана като го прочетох и реших да го споделя, касае все пак един много често срещан женски проблем. А го пише в листовката на вагинални глобули Ломексин, които се ползват за лечение точно на гъбички  Peace

# 237
  • София
ами реално като се замисли човек ако ползвая обикновен сапун за миене на интимните области просто гъбите са почти задължителни,дори и за тези с здрава имунна система.Аз лично съм от доста податливите на гъби и подобни и едно време като нямаше интимни гелове,си бях все с гъбички.Та накрая станаха хронични.Откакто започнаха да излизат на пазара подобни гелове,аз лично имам доста по малко срещи с гъбичния вид Simple Smile Просто така са направени че да не пресушават кожата и да оставят полезните бактерии да си виреят.Поне този който ползвам аз в момента ми е перфектен и се чувствам повече от добре,като се има предвид какви дискомфорти съм преживяла във времето.Но пък съм на мнение че не трябва да се прекалява с подобни гелове,з-то и в тях има пенители и не са от най безобидните и както сапуна така и гела,от прекомерна употреба вместо да помогне ще навреди.

# 238
Момичета, не ви ли е страх да си купувате интимни гелове от Ейвън и Орифлейм ?  Rolling Eyes
Все пак за толкова деликатно място не бих си позволила да взема точно от тях продукт.

# 239
аз от12 години ползвам интимен гел на орифлейм и никога не съм имала проблеми

Общи условия

Активация на акаунт