Какъв интимен гел ползвате? -2

• 208 512
  • 647
  •   1
Отговори
# 255
Арома сега пуска на пазара 2 вида интимни лосиони и 1 гел, приблизително към 4 лв ще струват по магазините.
4.20 го видях....мнения?

# 256
  • в Кошера
Не знаех, че Еусерин имат интимен гел, но понеже съм доволна от всичко, което съм си купила от тази марка, бих го пробвала. Ти доволна ли си от гела?

newsm10

# 257
Момичета, вероятно не съм се изразила добре в предишния пост. Не съм имала предвид, че интимен гел с киселинно PH предизвиква кандидоза, а че при наличие на такава и по време на лечението й, може да не е най-подходящият. Тоест, че е удачно да се избере някой с неутрално Ph, такъв е например на А-Derma. Споделих го като нещо прочетено, не изпитано. Освен това става въпрос само и единствено за гъбички, не за бактерии.

Самата аз ползвам от много години интимен гел всекидневно, Себамед ми е един от любимите, а на него Ph-то му е само 3.8. Както съм податлива на гъбични инфекции, ако гелът ги предизвикваше, щях през целия период на ползването му да съм с такива. Ясно е, че всичко опира най-вече до организъм  Peace

И само за информация  - ето я все пак листовката към лекарството, може пък на някой да му бъде полезна. 

От кой си по-доволна - А-дерма или Себамед? От А-дерма имам лични впечатления и съм много доволна. Но ако Себамед е по-добре може да го сменя....  Thinking

# 258
От кой си по-доволна - А-дерма или Себамед? От А-дерма имам лични впечатления и съм много доволна. Но ако Себамед е по-добре може да го сменя....  Thinking

Не мога да кажа, и двата са страхотни. Просто нямам забележки нито към единия, нито към другия. Страшно нежни, деликатни, моето лично усещане е за пълен комфорт, без намек за дразнене или изсушаване.

Но ако просто за разнообразие искаш да смениш със Себамед, няма да сбъркаш  Peace

# 259

Не мога да кажа, и двата са страхотни. Просто нямам забележки нито към единия, нито към другия. Страшно нежни, деликатни, моето лично усещане е за пълен комфорт, без намек за дразнене или изсушаване.

Но ако просто за разнообразие искаш да смениш със Себамед, няма да сбъркаш  Peace

Благодаря много! А-Derma ми е топ интимен гел, но задължително ще пробвам и Себамед.  Hug

# 260
флоражин и сафорел

# 261
За да не псукам нова тема, ще попитам тук, дано някой да ми отговори.Онзи ден видях в един магазин нов интимен гел на лактацид: http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.121.ro/media/ce_e_ … p;tx=68&ty=61
Обаче се чудя дали е хубав.Е, някой пробвал ли го е?

# 262
Може ли малко повече инфо ?  Rolling Eyes
За първи път го чувам.

# 263
http://media.parabebes.com/productos/1/6/4/l.parafarmacia-safore … co_1264082461.jpg
saforelle
-съдържа репей, има алкално ph, доколкото знам и при бременни е подходящ; за честа употреба;
ако искаш може да питаш в някоя по-голяма аптека-от скоро е на бг пазара. Има даже промоция 200 мл плюс 100 мл подарък.

# 264
Искам да ви попитам - мъжете ви ползват ли интимни сапуни и ако да - какви ?  Blush

# 265
  • София
Цитат
Искам да ви попитам - мъжете ви ползват ли интимни сапуни и ако да - какви ?   

Моя ползва каквото аз съм си взела, без претенции  Mr. Green  Laughing

# 266

Jessa! Много съм доволна.

Преди ползвах на GENERA. Много ми хареса и той.
И аз съм много доволна от Jessa,купувам си трета опаковка вече,много икономичен,приятен свеж аромат и не ми създава неприятни усещания Heart Eyes

# 267
Цитат
Искам да ви попитам - мъжете ви ползват ли интимни сапуни и ако да - какви ?   

Моя ползва каквото аз съм си взела, без претенции  Mr. Green  Laughing

Да, но нали има разни Ph на интимните сапуни, а те - мъжките и женските не са ли различни?

# 268
Ползвала съм на Ейвън със зелената капачка, не е нищо особено. Ползвала съм Леокрема - става. Най-доволна съм от Лактацид, ама го сменям през известен период от време. Мъжът ми не ползва такива средства, въпреки че се опитвам да му обясня, че трябва. Ако някоя от вас е успяла да пребори инат, моля, да ми каже каква е рецептата?!  Grinning И отзиви за мъжките интимни продукти

# 269
На мен гинекологът ми препоръча Лактацид и аз го ползвах постоянно в продължение на година примерно. После започнах да усещам, че нещо не е както преди - като че ли ми изсушаваше и ми правеше по-чувствителна кожата там. Спрях го и вече се мия с други продукти, каквото ми хареса в аптеката или магазина. От половин година не съм ползвала Лактацид и засега ми е добре.
Не знам обаче защо не мога да се доверя на Аромските продукти. Някой ползвал ли е нещо от тях?

Общи условия

Активация на акаунт