Какъв интимен гел ползвате? -2

• 208 465
  • 647
  •   1
Отговори
# 600
Сафорел е моя фаворит също, но и аз не го намирам в аптеките. Жалко наистина ако вече не го зареждат, изключително съм доволна от него.
Heart Eyes моята гинеколожка ми каза че уж другото му име било Вагизан, взех си го мирише много приятно и ми понася, но не намирам прилика със Сафорела Hug

Сафорела не се внася вече година(той беше с екстракт от репей).Вагизана е  някаква суроватка.т.е млечна киселина и лайка,със сигурност не е едно и също с 2 имена...
Чувала съм много добри отзиви за измиващия гел на Uriage,но не съм ползвала и не мога да дам лично отзиви.

# 601
  • Варна
Сафорел е моя фаворит също, но и аз не го намирам в аптеките. Жалко наистина ако вече не го зареждат, изключително съм доволна от него.
Heart Eyes моята гинеколожка ми каза че уж другото му име било Вагизан, взех си го мирише много приятно и ми понася, но не намирам прилика със Сафорела Hug

Сафорела не се внася вече година(той беше с екстракт от репей).Вагизана е  някаква суроватка.т.е млечна киселина и лайка,със сигурност не е едно и също с 2 имена...
Чувала съм много добри отзиви за измиващия гел на Uriage,но не съм ползвала и не мога да дам лично отзиви.
Пробвах го този Уриаж, но не ми допадна, Вагизана е добър, но не може да се сравни със Сафорел.

# 602
  • Варна

Каква му е ориентировъчната цена?Че аз един гел го хабя за месец/ в най-добрия случай/  ooooh!
Много бързо! ти ме шашна Shocked При мен отиват за доста повече време, един-рядко два пъти на ден, го ползвам.

# 603

Каква му е ориентировъчната цена?Че аз един гел го хабя за месец/ в най-добрия случай/  ooooh!
Много бързо! ти ме шашна Shocked При мен отиват за доста повече време, един-рядко два пъти на ден, го ползвам.
И аз го ползвам максимум един път на ден, знам че не е хубаво повече. И го ползвам около 2 месеца, може и повече даже.

# 604
  • От липите до сините камъни
Здравейте,влизам в темата за да похваля интимния гел Femfresh,ползвам го вече доста време и съм страшно доволна от него.

# 605
А с какво се миете през останлото време на деня?

# 606
# 607
А с какво се миете през останлото време на деня?

На мен гинеколожката ми каза само с чиста вода.

# 608
  • Сливен
Извенявайте ,че така навлизам в темата ,но искам да попитам дали някой е ползвал пяната Гинексид.Днеска ми попадна тази реклама и реших да попитам за мнение при вас.

# 609
Ползвам Био Фа (това в дясно на картинката), вече трета опаковка, при ежедневно ползване веднъж на ден, свършва за около година Simple Smile . Много съм доволна, купувам го от дрогерия Лили. Пише, че не съдържа сапун, парабени, силикони, феноксиетанол, изкуствени оцветители, петролни и хлорни деривати. Има млечна киселина, ако това е от значение.

# 610
  • България <3

И аз го ползвам максимум един път на ден, знам че не е хубаво повече. И го ползвам около 2 месеца, може и повече даже.

какво ме направихте вие Mr. Green 1-2 месеца.. моя го ползвам повече от година и половина и още не свършва

# 611
Аз използвам моя гел сутрин и вечер задължително. Ако ми се наложи да се мия през деня - също. Преди и след секс също задължително. Една опаковка ми стига за месец. Като ползвах Флоражин, може би и за по-малко от месец, но предполагам, че това се дължи ни на дозатора, който е тип помпичка. Сега използвам Гинофит и май по-икономично върви. Той е с капачка. Но не вярвам да ми стигне и той за повече от месец.

# 612
Аз използвам моя гел сутрин и вечер задължително. Ако ми се наложи да се мия през деня - също. Преди и след секс също задължително. Една опаковка ми стига за месец. Като ползвах Флоражин, може би и за по-малко от месец, но предполагам, че това се дължи ни на дозатора, който е тип помпичка. Сега използвам Гинофит и май по-икономично върви. Той е с капачка. Но не вярвам да ми стигне и той за повече от месец.

Peace Еми точно!

Какви са тези години....вие не се ли миете бе хора?  Mr. Green

# 613
  • България <3
Мием се, но не с продукти Stuck Out Tongue Моя го ползвам през ден-два, а в последната седмица въобще. Гинеколог ми е казвал, че не е хубаво много често да се ползват, понеже нарушават нормалната флора, един вид, най-добре си е natural да се грижим за онова място, а не с химии.

# 614
Няма сила,която да ме убеди,че само водата се води за миене  Laughing
Нищо лично естествено,всеки сам си решава  Peace
Аз посмъртно не бих се почувствала чиста,ако се измия само с вода.Но съм си маниачка де,та може и в моя телевизор да е грешката  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт