Бъдещи мами - ЮЛИ 2009, тема 31

• 12 369
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
Светли - няма смисъл да се мъчиш и да се поставяш в рискови ситуации, има още време докато дойде време бебчо да се появи, така че  - марш при доки или на своя глава си вземи магнезий - магнерич, магнерот или нутри маг. Тук всички сме на този коктейл, така че не се притеснявай, Някак си трябва да се овладяват контракциите, пък както го описваш, хич не е било майтап работа Rolling Eyes

Ем, забравих да пиша одеве, много се радвам че ти се е разминало лежането в болница Heart Eyes

# 91
Здравейте, момичета  Hug
2 теми сте изписали, докато аз се депресирам....запис само, после ще чета Peace

# 92
Момичета , аз пия магнерот 2 пъти по едно а при нужда и по 3 пъти по 1 но пак се намира по някоя контракция това нормално ли е  като се има впредвид че го пия почти около месец вече?Как са бебчетата ви шават ли много при мен е не много пак съм във филм Crazy Crazy newsm78Лек ден на всички

# 93
Добре дошла Миласара, направо ме разби- 4 деца, поздравления за смелостта, да са ти живи и здрави.  bouquet
Санитам, стискай краката още малко. Simple Smile Светли, Емили, Джиджи, да се пазите, дано да нямате повече проблеми.
За кошчето за кола и аз нзам, че не трябва да се ползва за дълго в началото. Каквито и възглавници да се слагат, няма пълно легнало положение и в началото е хубаво да се ползва само за кратко, колкото да отидете от едно място до друго с колата.
За прането някой може ли да ми каже защо не могат да се перат дрехите на бебето с нашите? Така или иначе и то излиза, прегръщаме го, търка се в тези дрехи, а после все пак се опират едно в друго, но докато се перат, тоест за да станат по- чисти. Мен ми се вижда странно да ги делим, може би пропускам нещо, но на нас ни е все тая на кожата и можем да си перем дрехите с бебешки прах за пране.

# 94
Момичета , аз пия магнерот 2 пъти по едно а при нужда и по 3 пъти по 1 но пак се намира по някоя контракция това нормално ли е  като се има впредвид че го пия почти около месец вече?Как са бебчетата ви шават ли много при мен е не много пак съм във филм Crazy Crazy newsm78Лек ден на всички
нормално е, да, аз го пия даже и в повече от 2 седмици и втърдяване си има от време на време, ако са до 8 - 10 на ден без болка е нормално Simple Smile

# 95
Здравейте.

Моя термин беше за 5 август но на последния преглед доки каза на 30 юли и затова бих искала да се запиша при вас.

SARNICHKATA аз също ползвам само депилатоар но за интимните части защото с друго просто не става обривам се цялата.А защо не е хубаво да се използва депилатоар? А за ръцете си ги махам с епилатор.

MEDULA и ние сме се спряли на името Ния.

RADINA щом пак ще раждаш секцио не е толкова лошо май а ?Че аз съм с висок диоптър и сигурно ще е секцио но ме е бъзе.

# 96
Здравейте.

Моя термин беше за 5 август но на последния преглед доки каза на 30 юли и затова бих искала да се запиша при вас.

SARNICHKATA аз също ползвам само депилатоар но за интимните части защото с друго просто не става обривам се цялата.А защо не е хубаво да се използва депилатоар? А за ръцете си ги махам с епилатор.

MEDULA и ние сме се спряли на името Ния.

RADINA щом пак ще раждаш секцио не е толкова лошо май а ?Че аз съм с висок диоптър и сигурно ще е секцио но ме е бъзе.

добре дошла  Hug никога не съм ползвала депилатоар, но сега заради контракции не ми се иска да се епилирам, затова и бях питала за крема, но пък в  нета пишеше: Основните причини за тревога относно употребата на депилатори по време на бременност са съдържащите се в тях активни съставки barium sulfide и calcium thioglycolate. Няма доказателства за вредното им влияние върху бременната, но също така не е доказана и тяхната безвредност.  е въпрос на избор, но мисля да се престраша щом има мами, които го ползват Simple Smile

# 97
Благодаря Сърничка, малко се поуспокоих на мен док ми каза по 20 контракции били нормални но не питах след като пия магнерота или по принцип затова питам Hug Peace  bouquet

# 98
 Hug  Hug  Hug спокойно, и аз до преди време бях в шаш и паника и само си дебнех корема дали ще се втвърди, при всеки е индивидуално, може по малко на ден, при друг повече, независимо от приема на магнезий. без преумора и повече почивка  Peace

# 99
Здравейте! Появявам се в унисон с последните думи на Сърничката  Hug "без преумора и повече почивка" обиколих половин София пеша... с карта за градския транспорт в джоба.. изкукуригала работа. Едва си събрах душичката - пуфках, охках, ама вече съм добре Simple Smile  В крайна сметка се прибрах с още 4 бодита... май трябва да укротя покупките за малко  Crazy
И аз пия Магнерот 2х1 ама така като се замисля вече няколко дни го забравям. Втвърдяване на корема и то без никаква болка за последните 2-3 седмици съм имала сигурно 2-3 пъти... Вчера ми свършиха витамините и ще се постарая сега да не забравям Магнерота.
Весе, стига филми! Ще видип какъв тормоз ще е довечера, това, че сега не ритка толкова е затишие пред буря сигурна съм  Hug Аз снощи колко ритници изядох... слушахме една приспивна песничка от една играчка която купих миналия месец... или много й харесва или я дразни ужасно, за да ритка така  Mr. Green
Санитам, стискай кълки миличка... Дано постоят още в теб на топличко, да не бързат да излизат сладурковците   bouquet
Емили, радвам се, че си тук и сте добре!
Колкото до климатиците... ние нямаме... Охлаждането през лятото в стаята и кухнята ще е лесно... там слънцето никога не се показва, даже ми се струва, че ще трябва да ги затоплям от слънчицето дето никога не напуска терасата на хола Laughing

Благодаря на всички за отговорите за именцата... Ние сме избрали Преслава. Майка ми е Пенка, а приятеля ми Слав... та на баба и тати ще е кръстена. Май само ние си го харесваме с таткото.. Баща ми се присмя и каза да си избереме българско име, а не "тая глупост", а майка ми (въпреки, че ще е кръстена почти на нея) пък се тюхка как ли ще й викаме на галено... Голям "проблем  Mr. Green

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 13:07 от BubolecheMeche

# 100
Преслава ми звучи страхотно на мен. Ние сме се спрели на Яна, но не и говорим на име. За въпросите от "лексикона" и аз мисля като повечето от вас, с едно малко уточнение - мисля да я водя навън в слинг, не в количка, така ще си спестя голяма част от плюването (пу-пу, да не му е уруки) и мисля, че и за нея ще е по-добре, ще е по-спокойна. За климатиците нямам добро мнение по принцип, но при нас не е необходим.
За контракциите исках да кажа, че д-рката ме предупреди, че сега ще започнат физиологични такива до десетина на ден.

# 101
Здравейте! Да се запиша във пъстрата великденска темичка  Hug

Днес нещо тотално се обърках- таткото да вземе да ми изпрати някакъв нов калкулатор и по него имам разминаване- излизам цяла седмица напред!   Crazy  Естествено, започнах да ровя из гугъл и сега половината калкулатори показват 29 г.с, другата- 30, а един даже 27 гс!!!  hahaha    newsm78

Помогнете с един верен календар!

# 102
  • София
жани, кой е първият ден на последната менструация?

# 103
Здравейте! Да се запиша във пъстрата великденска темичка  Hug

Днес нещо тотално се обърках- таткото да вземе да ми изпрати някакъв нов калкулатор и по него имам разминаване- излизам цяла седмица напред!   Crazy  Естествено, започнах да ровя из гугъл и сега половината калкулатори показват 29 г.с, другата- 30, а един даже 27 гс!!!  hahaha    newsm78

Помогнете с един верен календар!
Кога ти беше първия ден на последна менструация?

# 104
  • Варна
че какво му има на Преслава newsm78 много си е хубаво името даже Peace а на галено Преси им викат до колкото съм чувала Peace

за климатиците...не знам , ние имаме само в кухнята, от както сме се нанесли се каним да сложим и в спалните ама все нещо друго излиза ooooh! лятото сме на вентилатор в спалнята, но друго си е климатика Rolling Eyes проблема е по-скоро зимата , защото се изсушава въздуха и бебетата започват да кашлят и да се сополивят ooooh! лятото е достатъчно да се пуска от време на време, колкото да "обърне" въздуха и да охлади. все пак да не забравяме че в началото трябва да ги държим на 22-23 градуса  Peace

за разходките - Лора вече беше на 5-6 месеца лятото и седяхме по цял ден навън - разходка, кафенце на шарена сянка, пак разходка Whistling сега ще видим , вероятно в началото ще излизаме малко по-късно, по принцип ми е трудно да изляза преди обяд Blush
тука край морето лятото е добре - духа бриз почти нон стоп и не е толкова задушно на сянка Peace но виж по-нагоре в града е ужасТ ooooh! та сигурно пак ще се кибичи в морската  Whistling

а вчера огледах дрешките от Лора и май ще се наложи да купувам доста нови за малкия...тя нали беше зимно бебе , той ще е лятно и доста ще се разминават откъм размер, докато им дойде времето, май newsm78 да не говорим че повечето са "женски"  Laughing

отивам за яйца Whistling

Общи условия

Активация на акаунт